e-mail:

epsilonband@yahoo.com

 

Αρχική Σελίδα

Βιογραφικό

Τα Βιβλία μου

Μακεδονικό Ζήτημα. (Σκορπιανό)

ΤΑΛΜΟΥΔ

Ο Πατριάρχης ΣΑΣ

Τα Άγια Ρεμάλια ΣΑΣ

Εγκύκλιος Αλλοδαπών

Οι Πωλητές του Βυζαντίου

Οι ΜεταΠωλητές του Βυζαντίου

ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ

Έτσι Άρχισαν Όλα

Ιερατείο σφαγέων του πλανήτη

Η Αλήθεια για τους ΕΨΙΛΟΝ

Αποκωδικοποίηση του ΜΑΛΑΚΑ

Υπέρ  Ελλήνων

Ο Μύθος του Κρίνου

BIG BROTHER

Περί Αρχηγού Κράτους

Πολιτικο - Ποιήματα

Κλαυσίγελοι

Διάφορα Χαμογελαστά

Βραβεία ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ

Βραβεία  "Ι Π Ε Κ Τ Σ Ι"

Διαμαρτυρίες

Προτάσεις

Η μουσική μου

Διάσημοι ΕλευθεροΜασόνοι

Φωτογραφικό Υλικό

Αναμνήσεις μου

Σχόλια Αναγνωστών Ιστοσελίδας

 

 

 

Κόλαση  Forever !!!

 

 

 

 

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ «ΣΑΣ»

 

Επειδή δεν είμαι μονάχα δίκαιος αλλά ακριβοδίκαιος, άσχετα με το αν δεν συμφωνώ σε αρκετά μέρη του παρακάτω κειμένου, είμαι υποχρεωμένος να το παραθέσω διότι ΔΕΝ μου αρέσουν οι διωγμοί κανενός ζωντανού Οντός επί γης.

Δεν είμαι διώκτης κανενός, είμαι επικριτής του καθενός διώκτη, ακόμη κι εκείνων που διώκουν αυτούς που εξεδίωκαν εμάς πριν ουκ ολίγα χρόνια. Με τον διωγμό δεν καταφέρνεις τίποτα. Με την καλή ή έστω την καυτή αντιπαράθεση όμως και μάλιστα τεκμηριωμένη, καταφέρνεις πολλά. Και τον ουρανό κάτω φέρνεις. Έτσι, σας παραθέτω ένα κείμενο που μου έδωσαν στον δρόμο κάτι μοναχοί. Είναι μόνο μία μικρή βοήθεια από μέρους μου σε κάποιους που τιμούν την πίστη τους μη βλάπτοντάς με, άσχετα αν εγώ δεν συμφωνώ με τα πρόσωπα που πιστεύουν. Η γενική εικόνα όμως είναι σχεδόν η ίδια, και θετική. Αυτή την θετικότητα υπερασπίζομαι. Με την ελπίδα ότι θα τους δώσω το παράδειγμα κάποτε να θελήσουν και οι ίδιοι να αφήσουν το πνεύμα τους ανοιχτό κι ελεύθερο. Λυπάμαι που ΔΕΝ μπορείτε να με μηνύσετε κάποιοι, έχουμε ελευθερία λόγου, αλλά μακάρι να το καταφέρετε. Δεν ξέρετε ΠΟΣΟ πολύ θάθελα να αφήσω άναυδο ακόμη έναν δικαστή με αυτά που θα του παρουσιάσω.

Και μην ξεχνάτε, εγώ δεν ορκίζομαι σε καμία βίβλο παρά μονάχα στην σημαία μου.

ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ:

Δύο είναι οι κύριοι και σοβαροί λόγοι για τους απάνθρωπους

και αντιχριστιανικούς διωγμούς που κάνουν κατά των μοναχών της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος με όργανο την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους. Ο πρώτος λόγος είναι που δεν δέχθηκαν τα δισεκατομμύρια της Ε.Ο.Κ. και του Πάπα (ενώ τα άλλα μοναστήρια του Αγίου Όρους δυστυχώς τα δέχθηκαν).

Όταν ρωτήσαμε τον γέροντα, μας έδωσε την εξής απάντηση:

-Εδώ, παιδί μου, στο Άγιο Όρος έχουμε την Παναγία τόσα χρόνια, δεν μας έχει στερήσει τίποτα, και μας έχει υποσχεθεί ότι θα είναι ΟΙΚΟΝΟΜΟΙ, ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ και ΙΑΤΡΟΣ. Και το μόνο που μας ζητά είναι να κρατήσουμε ΣΤΑΘΕΡΗ και ΑΝΟΘΕΥΤΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ. Πώς λοιπόν τώρα ν' αρνηθούμε την ευλογία της Υπεραγίας Θεοτόκου και να δεχτούμε τα τριάντα αργύρια από τους αιρετικούς. Και τι αντάλλαγμα θα μας ζητήσουν οι αιρετικοί και αιώνιοι εχθροί της Ορθοδοξίας μας;

Ο δεύτερος και ο σπουδαιότερος λόγος που διέκοψαν το μνημόσυνο του Πατριάρχη Βαρθολομαίου είναι, διότι καταπατεί τους θείους και Ιερούς Κανόνες της Εκκλησίας.

Όπως το Κράτος έχει το Σύνταγμα και τους νόμους, έτσι και η Εκκλησία έχει τους Αγίους και Ιερούς Κανόνες των Αγίων Αποστόλων και των Αγίων θεοφόρων Πατέρων, που έχουν θεσπίσει στις εφτά και Αγίες Οικουμενικές Συνόδους.

Ο Μ.Ε. Ιερός και Αποστολικός Κανών διορίζει ότι όποιος επίσκοπος ή πρεσβύτερος ή διάκονος, ήθελε να συμπροσευχηθεί με αιρετικούς να καθαίρεται.

Αν συλλειτουργήσει και συν-κοινωνήσει με αιρετικούς τότε να αφορίζεται.

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος με τις συνπροσευχές και τα συλλείτουργα που κάνει με τους ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ καταπατεί τους Αγίους και Ιερούς Κανόνες της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας.

Γι αυτό το λόγο οι ΠΑΤΕΡΕΣ της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου ΔΙΕΚΟΨΑΝ το Μνημόσυνο του ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ, δεν τον αναγνωρίζουν σαν ΟΡΘΟΔΟΞΟ, αλλά σαν ΑΙΡΕΤΙΚΟ και ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

Μετά το προδοτικό συλλείτουργο με τον πάπα, προχώρησε και στο ξεπούλημα της Ορθοδοξίας μας, υπογράφοντας την ένωση Εκκλησιών ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ με ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ με πλήρη υποταγή στον ΠΑΠΑ και απαιτεί να αρνηθούμε την πίστη μας και τον Χριστό μας και να προσκυνήσουμε τον Αντίχριστο ΠΑΠΑ.

Λόγια του Βαρθολομαίου υπέρ Τούρκων:

«Δυστυχώς οι 2 λαοί διέκοψαν την υπέροχη συμβίωση των 400 χρόνων. Ξεσηκώθηκαν το 1821 κάτι ξεβράκωτοι και δημιούργησαν τις γνωστές προστριβές.»

Ο εικονιζόμενος αξιωματικός του ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ στρατού, είναι ο τότε ιεροδιάκονος Βαρθολομαίος Αρχώντης, νυν Οικουμενικός Πατριάρχης.

Οι Τούρκοι δεν δίδουν εύκολα τα στρατιωτικά αξιώματα εάν δεν είναι βέβαιο ότι εξυπηρετούνται τα συμφέροντα τους! Εάν δεν είναι Τούρκος υπήκοος, διερωτώμεθα: είναι Έλληνας Χριστιανός ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ή Τούρκος;

 

 

ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΛΑΤΙΝΟΦΡΟΝΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΙΩΑΝΝΗ ΒΕΚΚΟ.

 

Εδώ βλέπουμε πως μαρτύρησαν οι Μοναχοί του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ διότι δεν εδέχθησαν να συλλειτουργήσουν και να μνημονεύσουν τον Λατινόφρονα και προδότη πατριάρχη της Κωνσταντινουπόλεως Ιωάννη Βέκκο. Το 1276 ο Πατριάρχης Ιωάννης Βέκκος, συλλειτούργησε και συμπροσευχήθηκε στη Ρώμη με τον αιρετικό ΠΑΠΑ καταπατώντας τους Ιερούς Κανόνες. Όταν επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη οι επίσκοποι και όλοι οι ιερείς διέκοψαν το μνημόσυνο του χαρακτηρίζοντας τον ως προδότη της ορθοδοξίας. Ο Πατριάρχης τότε άρχισε σκληρούς διωγμούς, εξορίες, αποσχηματισμούς και φυλακίσεις εναντίον τους. Με διαταγή του Αυτοκράτορα και καθ' υπόδειξη του Πατριάρχη πήγε με στρατό στο Άγιο Όρος και όσοι μοναχοί δεν τον μνημόνευαν, τους θανάτωσε. Στο Πρωτοτάτο και στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου τους κρέμασε και τους απαγχόνισε, στην Ιερά Μονή Ζωγράφου τους έκαψαν ζωντανούς, στην Ιερά Μονή Ιβήρων τους έπνιξαν στη θάλασσα. Η μόνη Ιερά Μονή που τους υποδέχθηκε, συλλειτούργησε και μνημόνευσε τον Πατριάρχη ήταν η Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας. Οι ιερομόναχοι που μνημόνευσαν το Λατινόφρωνα Πατριάρχη Ιωάννη Βέκκο κατά την εκταφή τους, τους βρήκαν Αδιάλυτους, Τυμπανιαίους, γεμάτο όλο το σώμα τους με τρίχες και με δυσώδη οσμή.

Η άρνηση της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου να μνημονεύσει το όνομα του πατριάρχη Βαρθολομαίου είχε ως αποτέλεσμα σκληρούς διωγμούς. Συγκεκριμένα:

1 - Απαγόρευση της έκδοσης διαμονητηρίων στους προσκυνητές

2 - Απαγόρευση εισόδου τροφίμων και φαρμάκων στην Ιερά Μονή

3 - Διακοπή τελών καυσίμων

4 - Διακοπή Ο.Τ.Ε.

5 - Διακοπή Ταχυδρομείου (όσοι αποστέλλουν δέματα ή χρήματα για τους μοναχούς, καταλήγουν στην πλαστή ιδρυθείσα Ι. Μονή Εσφιγμένου με τον ψευτοηγούμενο Χρυσόστομο Κατσουλιέρη, που βρίσκεται στις Καρυές και διαμένουν σ' ένα κελί που τους έχει παραχωρήσει η Ι. Μονή Σίμωνος Πέτρας.

6 - Κατάσχεση ενοικίων από τα ακίνητα που ανήκουν στην Ιερά Μονή.

7 - Απαγόρευση αλιείας και κίνησης πλεούμενων της Ι. Μονής

8 - Στέρηση ιατρικής περίθαλψης

9 - Δίωξη αντιπροσώπου της Ιεράς Κοινότητας 10 - Διακοπή Δ.Ε.Η. από το κονάκι

Τα γνωρίσματα των Ορθοδόξων Χριστιανών (εκ' των Αγίων Πατέρων) είναι οι Διωγμοί. Αυτοί που διώκουν δεν είναι Χριστιανοί. Ευχόμεθα να μετανοήσουν.

 

 
 

 

Copyright © 2000. Giannis Fragoulis.

 

 

 

Ζούμε σε μία χώρα όπου με θυσίες αίματος καταφέραμε να έχουμε ελευθερία Λόγου και Έκφρασης ιδεών. Μπορούμε να γελάμε με οτιδήποτε. ΔΕΝ ζητάμε συγγνώμη από όσους προσβάλλονται είτε με τα γραφόμενα είτε με τις φωτογραφίες, διότι εμείς απλά γελάμε όταν εκείνοι μας σφάζουν όταν δεν τους προσκυνάμε. Μόνον όταν θα σταματήσουν να γκρεμίζουν τους αρχαίους ναούς μας (την ιστορία μας) και δεν αναγείρουν δικούς τους επάνω τους, τότε θα σταματήσουμε κι εμείς το ξεκατίνιασμα. Αφού όμως πρώτα δηλώσουν ότι είναι ΈΛΛΗΝΕΣ στο ήθος και στο έθος κι όχι χριστιανοί όπως ο πρώτος πατριάρχης Κων/πόλεως επί τουρκοκρατίας Γεννάδιος Σχολάριος, που δήλωνε ότι είναι χριστιανός άρα όχι Έλλην. Ποτέ δεν υπήρξε κι ούτε θα υπάρξει χώρα που να λέγεται "Χριστιανία".

Σταματήστε να μας λασπολογείτε και θα σταματήσουμε κι εμείς να αποκαλύπτουμε τις απάτες σας.

 

    

 

 

Google
Search WWW Search www.geocities.com