e-mail:

epsilonband@yahoo.com

 

Αρχική Σελίδα

Βιογραφικό

Τα Βιβλία μου

Μακεδονικό Ζήτημα. (Σκορπιανό)

ΤΑΛΜΟΥΔ

Ο Πατριάρχης ΣΑΣ

Τα Άγια Ρεμάλια ΣΑΣ

Εγκύκλιος Αλλοδαπών

Οι Πωλητές του Βυζαντίου

Οι ΜεταΠωλητές του Βυζαντίου

ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ

Έτσι Άρχισαν Όλα

Ιερατείο σφαγέων του πλανήτη

Η Αλήθεια για τους ΕΨΙΛΟΝ

Αποκωδικοποίηση του ΜΑΛΑΚΑ

Υπέρ  Ελλήνων

Ο Μύθος του Κρίνου

BIG BROTHER

Περί Αρχηγού Κράτους

Πολιτικο - Ποιήματα

Κλαυσίγελοι

Διάφορα Χαμογελαστά

Βραβεία ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ

Βραβεία  "Ι Π Ε Κ Τ Σ Ι"

Διαμαρτυρίες

Προτάσεις

Η μουσική μου

Διάσημοι ΕλευθεροΜασόνοι

Φωτογραφικό Υλικό

Αναμνήσεις μου

Σχόλια Αναγνωστών Ιστοσελίδας

 

 

 

Κόλαση  Forever !!!

 

 

 

 

ΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ.

 

Ποίοι ΠΟΥΛΗΣΑΝ το Βυζάντιο; ΟΛΟΙ αυτοί που εσείς μέχρι σήμερα προσκυνάτε και φιλάτε τους σταυρούς τους, ρίχνετε τον όβολόν σας στο δήθεν φιλόπτωχο ταμείο τους και τόσο παρωπιδιασμένα προσκυνο-φιλάτε τις εικόνες των δήθεν αγίων τους, δηλαδή προσκυνάτε τα είδωλα και μετά λέτε ότι εμείς είμαστε οι ειδωλολάτρες. Οι παπάδες είναι άχρηστοι, δειλοί και τεμπέληδες και θα σας το αποδείξω. και μην μου πείτε για μερικούς στην Τουρκοκρατία γιατί εμάς άλλα λένε τα αποδεικτικά έγγραφά μας.

 

Ιερείς, καλόγεροι, Ιεχωβάδες και λοιπό παπαδαριό που δεν έπιασαν όπλο λόγω της ιδιότητας τους και μην ξεχνάτε ότι το Βυζάντιο έπεσε στα χέρια των Τούρκων, όχι από έλλειψη ανδρείας των μαχητών του αλλά γιατί οι περισσότεροι νέοι ήταν καλόγεροι. Οι καλόγεροι μαζί με όλο το ιερατείο, αριθμούσαν περίπου 500.000 ενώ ο στρατός των Τούρκων δεν υπερέβαινε τις 140.000 και ο στρατός του Αυτοκράτορα δεν υπερέβαινε τις 13.000 όπου οι περισσότεροι ήταν ξένοι μισθοφόροι! Εάν οι 500.000 κρατούσαν ένα ρημάδι όπλο και έβαλαν κατά του εχθρού, τώρα ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΥΡΚΟΙ στον πλανήτη!!!  Άς μην ξεχνάμε και το γεγονός ότι εβραίος άνοιξε την πύλη της Πόλης και μπήκαν μέσα οι Τούρκοι και κατέσφαξαν τους συγγενείς σας.

Αναλογιστήκατε ποτέ το ΓΙΑΤΙ υπάρχετε; Μήπως είναι επειδή κάποιος συγγενής σας κατάφερε να γλιτώσει πρώτα από το χριστιανικό και έπειτα από το Τούρκικο σπαθί; ΝΑ κυρίες και κύριοι ποίοι αληθινά ευθύνονται για τον χαμό της Κωνσταντινούπολης και το πνευματικό σκοτάδι που έχουν μέχρι και τις ημέρες μας οι Έλληνες. Δόξα τον όποιο θεό, δεν έχετε ανάγκη από χρήματα, έχετε τις όποιες εργασίες σας. Δώστε τους μία κλωτσιά να πάνε στα Τάρταρα όπου ανήκουν και θα δείτε τί εστί ξημέρωμα.

 

Έλληνας που δεν πιάνει όπλο για να υπερασπίσει την πατρίδα του, ΔΕΝ λέγεται Έλληνας και δεν έχει θέση σε αυτά

τα ιερά χώματα!!!

 

Του ρασοφόρου συνέτριψε ο πέλεκυς και η αξίνα,

τα μεγαλόχαρα είδωλα στα βάθη των ναών.

Των συντριμμένων η ψυχή, δεν χάθηκε μ’ εκείνα.

Φωτοπλανήτης έγινε στα χάη των ουρανών.

Όσο που νέα ζωντάνεψε αγαλματένια κρίνα,

στου διαλεχτού τον λογισμό, στους κήπους των σοφών.

Άναβε φωτιές καλόγερε, κάψε, κάψε, στα χαμένα καις.

Από την στάχτη της φωτιάς σου, της ιδέας ο χρυσαετός

τις φτερούγες του τεντώνει πιο πλατιές,

προς τα ύψη, προς το φως!!!

 

Κωστής Παλαμάς.

 

 

 

Copyright © 2000. Giannis Fragoulis.

 

 

Ζούμε σε μία χώρα όπου με θυσίες αίματος καταφέραμε να έχουμε ελευθερία Λόγου και Έκφρασης ιδεών. Μπορούμε να γελάμε με οτιδήποτε. ΔΕΝ ζητάμε συγγνώμη από όσους προσβάλλονται είτε με τα γραφόμενα είτε με τις φωτογραφίες, διότι εμείς απλά γελάμε όταν εκείνοι μας σφάζουν όταν δεν τους προσκυνάμε. Μόνον όταν θα σταματήσουν να γκρεμίζουν τους αρχαίους ναούς μας (την ιστορία μας) και δεν αναγείρουν δικούς τους επάνω τους, τότε θα σταματήσουμε κι εμείς το ξεκατίνιασμα. Αφού όμως πρώτα δηλώσουν ότι είναι ΈΛΛΗΝΕΣ στο ήθος και στο έθος κι όχι χριστιανοί όπως ο πρώτος πατριάρχης Κων/πόλεως επί τουρκοκρατίας Γεννάδιος Σχολάριος, που δήλωνε ότι είναι χριστιανός άρα όχι Έλλην. Ποτέ δεν υπήρξε κι ούτε θα υπάρξει χώρα που να λέγεται "Χριστιανία".

Σταματήστε να μας λασπολογείτε και θα σταματήσουμε κι εμείς να αποκαλύπτουμε τις απάτες σας.

 

    

 

 

Google
Search WWW Search www.geocities.com