e-mail:

epsilonband@yahoo.com

 

Αρχική Σελίδα

Βιογραφικό

Τα Βιβλία μου

Μακεδονικό Ζήτημα. (Σκορπιανό)

ΤΑΛΜΟΥΔ

Ο Πατριάρχης ΣΑΣ

Τα Άγια Ρεμάλια ΣΑΣ

Εγκύκλιος Αλλοδαπών

Οι Πωλητές του Βυζαντίου

Οι ΜεταΠωλητές του Βυζαντίου

ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ

Έτσι Άρχισαν Όλα

Ιερατείο σφαγέων του πλανήτη

Η Αλήθεια για τους ΕΨΙΛΟΝ

Αποκωδικοποίηση του ΜΑΛΑΚΑ

Υπέρ  Ελλήνων

Ο Μύθος του Κρίνου

BIG BROTHER

Περί Αρχηγού Κράτους

Πολιτικο - Ποιήματα

Κλαυσίγελοι

Διάφορα Χαμογελαστά

Βραβεία ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ

Βραβεία  "Ι Π Ε Κ Τ Σ Ι"

Διαμαρτυρίες

Προτάσεις

Η μουσική μου

Διάσημοι ΕλευθεροΜασόνοι

Φωτογραφικό Υλικό

Αναμνήσεις μου

Σχόλια Αναγνωστών Ιστοσελίδας

 

 

 

Κόλαση  Forever !!!

 

 

 

 

ΟΙ ΜΕΤΑ-ΠΩΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ.

Από κεφάλαιο του απαγορευμένου βιβλίου μου.

 

Χένρι Κίσινγκερ:

«Ο Ελληνικός λαός είναι δύσκολο να κυβερνηθεί και γι’ αυτό πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά στα θεμέλια του πολιτισμού τους. Κατόπιν, ίσως, θα παραχωρηθεί. Αυτό που εννοώ, είναι να χτυπηθεί στη γλώσσα, τη θρησκεία, τις πνευματικές και ιστορικές κληρονομιές, για να εξουδετερώσει όλες τις δυνατότητές τους να αναπτυχθούν, να διακριθούν, και να επικρατήσουν, ώστε να μη μας ενοχλήσουν στα Βαλκάνια, στην ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε ολόκληρη αυτή την κρίσιμη περιοχή της μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για τις ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ πολιτικές».

 

Θαυμάστε παρακάτω, τους συνεχιστές της προτάσεως αυτού του ανθέλληνα. Θαυμάστε τον τρόπο που πουλάνε τα παιδιά σας και τα εδάφη σας:

 

Από τον λόγο της προέδρου της Ελληνικής βουλής, Άννας Μπενάκη, στον πρόεδρο της δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια στις 8 Φεβρ. 2005.

 

«Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις:

Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση ΘΑ προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας ΘΑ περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης

 

Όποιος ή όποια θέλει να κάνει εμετό, ας πάει πρώτα τουαλέτα να μην λερωθεί το βιβλίο διότι έχει κι άλλα καλά τέτοια μέσα. Καταλάβατε ποίοι μας προδίδουν; Ποίοι πουλάνε τα εδάφη μας κι εμάς τους ίδιους προς ίδιον συμφέρον; Και μετά μας λένε να πάμε να σκοτωθούμε για τα πάτρια εδάφη.

Ήδη έχει επιτευχθεί ο στόχος. Η κατάργηση της καθαρεύουσας και έπειτα η ψήφιση του μονοτονικού συστήματος. Τώρα, έχουν σχεδιάσει να ψηφιστεί μυστικά και η κατάργηση των ορθογραφικών λαθών στα σχολεία.

Πάει η γραμματική, έστω και κουτσουρεμένη στον διάολο.

Ποισταίβο να καταλάβαται γειατοί στοιν οισαγογοί του πρωειγούμαινου βοιβλείου αίγραφα ανωρθώγραφα.

 

Μόνο η λέξη «Μαλάκας» θα μείνει απείραχτη. Και θα είναι η ονομασία του Έλληνα. Ούτε Γραικός ούτε Γιουνάν. Οι τουρίστες θα λένε ότι πάνε στην «Μαλακία» για τουρισμό, να δούνε από κοντά τους Μαλάκες. Αυτό θα γίνει σίγουρα, αν δεν επαναστατήσετε κάποτε. Οι δάσκαλοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα διότι είναι «πληρωμένα κρέατα». Δημόσιος υπάλληλος, εκπαιδευτικός, ίσον: «Αφεντικό, μην με απολύσεις, θα κάνω ότι θες». Όταν αυτοί οι δημόσιοι υπάλληλοι θα κάνουν τις επόμενες γενιές να ξεχάσουν την γλώσσα τους, δεν θα υπάρχει πλέον Έλληνας αλλά μόνον «σώματα» που περιφέρονται πάνω σε ένα συγκεκριμένο σημείο που το λένε Ελλάδα. Σαν έρθει η ώρα να πεθάνετε κύριοι εκπαιδευτικοί, προσπαθήστε να πάρετε μαζί σας τα χρήματα που κερδίσατε δουλεύοντας – απεργώντας «τίμια». Σκεφτείτε αν άξιζε τον κόπο να κάνετε τόσο κακό για λίγα αργύρια. Και μιάς και μιλάμε για αργύρια, θυμήθηκα τον Ιούδα. Στο κεφάλαιο περί Μελχισεδέκ, προσπάθησα να σας κάνω να καταλάβετε ότι οι κύριοι που ζουν στο παρασκήνιο, ήτοι υποχθόνιοι, έχουν δώσει ονόματα για τον καθένα που ενσαρκώνεται και πάλι και αυτό το νέο όνομα είναι βάσει αριθμών δεν διαφέρει και πολύ από το παλιό. Δώστε βάση εδώ. Η Ελληνική γλώσσα είναι και ακουστική. Καμία άλλη δεν έχει αυτό το πλεονέκτημα. Πώς λέγεται αυτός που έδωσε ή παρέδωσε τον υιό; (Ο Υιός του Υιού).

Λέγεται: ΙΟΥ – ΔΑΣ. Από το δίδω, παραδίδω, προδίδω.

Πάμε στο επίθετο Kissinger. KISS SINGER. Φιλί, τραγουδιστής.

Φίλησε τον τραγουδιστή. Πώς προδόθηκε ο Χριστός; Με ένα φιλί. Από ποιόν; Από τον Ιούδα. Τον ΙΟΥΔΑ. Αυτόν που του υ-ιού έδωσε. (Φιλί). Ποιός ήταν ο τραγουδιστής, την εποχή εκείνη που ιδρύθηκε ο Χριστιανισμός; Ο Χριστός. Δηλαδή: Τραγουδιστής, ίσον, σημαίνον πρόσωπο, αυτός που τραβάει τα φώτα, αυτός που μιλούσε. (Τί μιλούσε δηλαδή αφού δεν υπήρξε ούτε στα ληξιαρχεία της χώρας του;) Άρα, Kissinger σημαίνει αυτός που Φίλησε τον Τραγουδιστή, ήτοι: «ΙΟΥΔΑΣ». Και πάμε στην αριθμοσοφία παίρνοντας μόνον τα σύμφωνα από τα ονόματα.

J-D-S = 60-24-114.

6(0).   2+4=6.  1+1+4=6.  Άρα 666. Του ίδιου συνδικάτου.

Μήπως τελικά ο Kissinger είναι η μετενσάρκωση του Ιούδα; Ή μήπως είναι συνεχιστής σκάντζα βάρδια του προκατόχου του στα υποχθόνια σχέδια; Στο κεφάλαιο περί Ιούδα και τους παπύρους που βρέθηκαν, σας αναλύω την δική μου άποψη που ήδη προβλημάτισε αρκετούς του κύκλου μου.

Και ερωτώ: Όταν έχετε ανοιχτά τα μάτια, πώς είστε σίγουροι ότι δεν κοιμάστε; Επειδή κάποιος σας μίλησε και απαντήσατε; Ρίξτε μία ματιά στο εδώ σχήμα που έχω και στο οπισθόφυλλο. Κινείται στα μάτια σας. Συμβαίνουν πολύ περισσότερα από όσα φαντάζεστε. Για να τα σταματήσετε, δείτε το πρόβλημα στα μάτια και πείτε ΣΤΟΠ !!! Θα σταματήσει επειδή το θέλετε όλοι. Διαλέξτε ένα κύκλο από το σχήμα εδώ που σας φαίνεται ότι γυρίζει. Μόλις τον κοιτάξετε, θα σταματήσει να γυρίζει. Με λίγα λόγια: Επιτέλους, κάντε κάτι για να σταματήσετε από την σκέψη σας ότι συμβαίνει. Μην δίνετε οντότητα εκεί που δεν πρέπει. Για να γλιτώσεις απ’ τον καρκίνο, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι το να μην τον σκέπτεσαι. Μην του δείξεις ότι υπάρχει, να μην υπάρξεις και γι’ αυτόν.

 

 

Κάντε δεξί κλικ πάνω στην εικόνα με τους κύκλους και σώστε την στο PC σας. Να δείτε ότι δεν είναι Animated Gif φορμάτ, αλλά Jpeg. Τυπώστε την σε χαρτί και θα δείτε ότι ΚΙΝΕΙΤΑΙ.

Πάνω σε κάτι τέτοιες οφθαλμαπάτες του μυαλού βασίστηκαν και σας εμφύτευσαν πίστες, χριστούς, διαβόλους κι ότι σας φοβίζει. Επιτέλους ελευθερωθείτε.

Κουνήστε το χεράκι σας αν δεν είστε παράλυτοι.

Και σαν πρώτο βήμα, ΜΗΝ ψηφίσετε εκείνους που διαλαλούν την λέξη: "ΕΛΛΑΔΑ" στην TV αλλά εκτός αυτής παπαδοφιλούν και αναρριχώνται σε πολιτικές θέσεις παπαδοκρατούμενων κομμάτων. Ο Νοών Νοήτω.

 

 

Ευχαριστώ τον αναγνώστη Μ.Χ. που μου έστειλε αυτές τις δύο παρακάτω φωτογραφίες.

Με δικαιώνουν απόλυτα για όσα γράφω στο προηγούμενο βιβλίο "Το χρονικό ενός κλωνοποιημένου θεού" αλλά και στο νέο και απαγορευμένο από τους "Έψιλον", που έχει τον τίτλο "Ο ιός του θεού".

Στο κεφάλαιο "Η αλήθεια για τους Έψιλον" θα σας τα αναλύσω όλα.

Θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα όσοι από εσάς αγοράζατε βιβλία και υποστηρίζατε τις θεωρίες κάποιων που σας έριχναν στάχτη στα μάτια επί πληρωμή. Τους πληρώνατε αγοράζοντας τα βιβλία τους.

Τα λάθη είναι ανθρώπινα, αρκεί να μαθαίνουμε από αυτά.

Και μην ξεχνάτε: "Πυροβολάτε ότι φοράει άσπρα ρούχα και πετάει".

Α, και κάτι άλλο. Το δικό μου σήμα είναι οικογενειακό μας σύμβολο από το 1800 περίπου. Δεν έχει σχέση με τους Έψιλον αλλά με την αποκάλυψή τους. Εμείς, γνωρίζαμε το μυστικό. Δεν είναι τυχαία όλα όσα έγιναν με μένα, ούτε το ότι κυκλοφόρησαν βιβλία μου, ούτε το ότι απαγορεύτηκαν. Συνεχίζω τον πόλεμο.

Πολεμήστε μαζί μου για την αλήθεια.

 

 
 

 

Copyright © 2000. Giannis Fragoulis.

 

 

 

Ζούμε σε μία χώρα όπου με θυσίες αίματος καταφέραμε να έχουμε ελευθερία Λόγου και Έκφρασης ιδεών. Μπορούμε να γελάμε με οτιδήποτε. ΔΕΝ ζητάμε συγγνώμη από όσους προσβάλλονται είτε με τα γραφόμενα είτε με τις φωτογραφίες, διότι εμείς απλά γελάμε όταν εκείνοι μας σφάζουν όταν δεν τους προσκυνάμε. Μόνον όταν θα σταματήσουν να γκρεμίζουν τους αρχαίους ναούς μας (την ιστορία μας) και δεν αναγείρουν δικούς τους επάνω τους, τότε θα σταματήσουμε κι εμείς το ξεκατίνιασμα. Αφού όμως πρώτα δηλώσουν ότι είναι ΈΛΛΗΝΕΣ στο ήθος και στο έθος κι όχι χριστιανοί όπως ο πρώτος πατριάρχης Κων/πόλεως επί τουρκοκρατίας Γεννάδιος Σχολάριος, που δήλωνε ότι είναι χριστιανός άρα όχι Έλλην. Ποτέ δεν υπήρξε κι ούτε θα υπάρξει χώρα που να λέγεται "Χριστιανία".

Σταματήστε να μας λασπολογείτε και θα σταματήσουμε κι εμείς να αποκαλύπτουμε τις απάτες σας.

 

    

 

 

Google
Search WWW Search www.geocities.com