e-mail:

epsilonband@yahoo.com

 

Αρχική Σελίδα

Βιογραφικό

Τα Βιβλία μου

Μακεδονικό Ζήτημα. (Σκορπιανό)

ΤΑΛΜΟΥΔ

Ο Πατριάρχης ΣΑΣ

Τα Άγια Ρεμάλια ΣΑΣ

Εγκύκλιος Αλλοδαπών

Οι Πωλητές του Βυζαντίου

Οι ΜεταΠωλητές του Βυζαντίου

ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ

Έτσι Άρχισαν Όλα

Ιερατείο σφαγέων του πλανήτη

Η Αλήθεια για τους ΕΨΙΛΟΝ

Αποκωδικοποίηση του ΜΑΛΑΚΑ

Υπέρ  Ελλήνων

Ο Μύθος του Κρίνου

BIG BROTHER

Περί Αρχηγού Κράτους

Πολιτικο - Ποιήματα

Κλαυσίγελοι

Διάφορα Χαμογελαστά

Βραβεία ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ

Βραβεία  "Ι Π Ε Κ Τ Σ Ι"

Διαμαρτυρίες

Προτάσεις

Η μουσική μου

Διάσημοι ΕλευθεροΜασόνοι

Φωτογραφικό Υλικό

Αναμνήσεις μου

Σχόλια Αναγνωστών Ιστοσελίδας

 

 

 

Κόλαση  Forever !!!

 

 

 

 

***ΤΑΛΜΟΥΔ***

 

Εκτυπώστε αυτό το κείμενο για να ξέρετε τί να προσέχετε όταν κάποιοι με

μαύρα ρούχα σας πείσουν να πάτε τα παιδιά σας στο κατηχητικό.

 

Είπα να βάλω και αυτό το υπέροχο κεφάλαιο με μερικά αποσπάσματα από το Ταλμούδ των Εβραίων, έτσι για να δείτε ποιοι είναι οι αληθινοί ρατσιστές, ποιοι μισούν τον άνθρωπο και ότι η φράση: «Αγαπάτε αλλήλους» ήταν μονάχα για τους Εβραίους κι όχι για τον υπόλοιπο κόσμο. Ένα ερώτημα όμως που δήθεν με βασανίζει. Πώς είναι δυνατόν τα κτήνη όπως οι Έλληνες, να έχουν τόση γνώση επάνω στις τέχνες, φιλοσοφία, κτίρια, αποχετευτικά συστήματα και άλλα αναρίθμητα και τα μη κτήνη να συνευρίσκονται με τετράποδα, να διαμένουν κάτω από τέντες και να χέζουν στο ύπαιθρο; Όσα δεν φτάνει η αλεπού.... βάζει σκαμνάκι και τα φτάνει !!! Πριν αρχίσετε το διάβασμα, να μία ωραία φωτογραφία για να δείτε το τί εστί προσκύνημα και υποταγή των κτηνών σε μη κτήνη που διαφεντεύουν τα άλλα κτήνη. Εγώ αν ήμουν υπουργός, δεν θα ήθελα να διοικώ επιχείρηση από σκύλους αλλά από ανθρώπους.

 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ του Ταλμούδ:

Από το βιβλίο του καθηγητή εβραϊκού πανεπιστημίου Israel Shahak, που επιβεβαιώνει την κακοβουλία και τον ρατσισμό που υπάρχει μέσα στο Ταλμούδ.

"Οι εβραίοι αποκαλούνται ανθρώπινα όντα, αλλά οι μη-εβραίοι δεν είναι άνθρωποι. ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΗ". TALMUD: Baba Mezia, 114b

"Ο Akum (μη-εβραίος) είναι σαν το σκυλί. Ναι, η γραφή λέει να τιμούμε το σκύλο περισσότερο από το μη-εβραίο" TALMUD: Ereget Raschi Erod, 22-30

"Αν και ο Θεός δημιούργησε τον μη-εβραίο, αυτός παραμένει ΖΩΟ με ανθρώπινη μορφή. Δεν είναι πρέπον για έναν εβραίο να υπηρετείται από ένα ζώο. Επομένως θα υπηρετείται από ζώα με ανθρώπινη μορφή" TALMUD: Midrasch Talpioth, σελ. 225, Warsaw 1855

"Μια έγκυος εβραία δεν είναι καλύτερη από ένα έγκυο ΖΩΟ. " TALMUD: Coschen Hamischpat 405

"Αν και ο μη-εβραίος διαθέτει την ίδια σωματική δομή με τον εβραίο, συγκρίνεται με τον εβραίο όπως ο πίθηκος με τον άνθρωπο." TALMUD: Schene luchoth haberuth, σελ.250b.
"
Οι ψυχές των μη-εβραίων προέρχονται από ακάθαρτα πνεύματα και αποκαλούνται ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ." TALMUD: Jalkut Rubeni gadol 12b.

"Αν φας μαζί με έναν μη-εβραίο είναι σαν να τρως με ένα σκύλο." TALMUD: Tosapoth, Jebamoth 94b

"Αν ένας εβραίος έχει έναν μη-εβραίο υπηρέτη ή καμαριέρα που πεθαίνει, κανείς δε θα πρέπει να συλλυπηθεί τον εβραίο. Θα πρέπει να πείτε στον εβραίο : «Ο Θεός θα αποκαταστήσει την απώλειά σου,» σαν ακριβώς να είχε ψοφήσει ένα από τα ζώα του." TALMUD: Jore Dea 377.

"Η σεξουαλική επαφή μεταξύ των μη-εβραίων είναι όπως η συνουσία των ζώων." TALMUD: Sanhedrin 74b.


"
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΜΗ-ΕΒΡΑΙΟΥ." TALMUD: Sepher Ikkarim III c 25

"Είναι ο νόμος να θανατώνεται οποιοσδήποτε αρνείται το Torah. Οι Χριστιανοί συγκαταλέγονται στους αρνητές του Τorah." TALMUD: Coschen Hamischpat, Hagah 425

"Έναν αιρετικό μη-εβραίο μπορείτε να τον σκοτώσετε ευθέως με τα ίδια σας τα χέρια." TALMUD: Abodah Zara, 4b.

"Κάθε εβραίος που χύνει το αίμα των άθεων (μη εβραίων), κάνει το ίδιο με μια θυσία προς το Θεό." TALMUD: Bammidber raba c 21 & jalkut 772

"Οποιοσδήποτε δείχνει ανυπακοή στους ραβίνους είναι άξιος θανάτου και θα τιμωρηθεί με το να βραστεί σε καυτά κόπρανα στην κόλαση." Erubin 21b. (Φυσικά, ξέχασαν να μας πούνε τίνος θα είναι τα σκατά. Αγγέλων; Χέζουν οι άγγελοι, ή εξαναγκάζουν κόσμο να χέζει, παίρνουνε τα σκατά, τα πάνε εξαγωγή στην κόλαση με κάποιο τρόπο για να κάνουν βουτιές οι ανυπάκουοι; Πείτε να πάω κι εγώ να χέσω, επί πληρωμή βέβαια, γιατί χρωστάω 15.000 ευρώ στο ΤΕΒΕ.)

"Αν ένας εβραίος μπει στον πειρασμό να διαπράξει κακό, θα πρέπει να πάει σε μια πόλη όπου θα είναι άγνωστος και να κάνει το κακό εκεί." Moed Kattan 17a . (καλά, μιλάμε, οι άνθρωποι δεν παίζονται!!!)

Στο Kerithoth 6b κάτω από την υποκεφαλίδα "Oil of Anointing" (Έλαιο του Χρίσματος) και στο Berakoth 58a οι γυναίκες των απίστων εξισώνονται με ζώα. (γαϊδούρες)

Οι εβραίοι είναι Θεϊκοί : Sanhedrin 58b. "Αν ένας ειδωλολάτρης (μη-εβραίος) χτυπήσει έναν εβραίο, ο μη-εβραίος πρέπει να θανατωθεί. Το να χτυπήσει κανείς έναν εβραίο είναι το ίδιο με το να χτυπήσει το Θεό." (Έτσι και κληρωθούμε στο μπάσκετ με καμία ομάδα εβραίων, την εξασφαλίσαμε την κόλαση.)

Οι εβραίοι μπορούν ελεύθερα να εξαπατούν τους απίστους: Sanhedrin 57a . "Ένας εβραίος δε χρειάζεται να πληρώσει σε έναν μη-εβραίο τους χρωστούμενους μισθούς για τη δουλειά του." (Άρα κανείς δεν δουλεύει για έναν εβραίο;)

Οι εβραίοι διαθέτουν υψηλότερο νομικό κύρος: Baba Kamma 37b. "Αν ένα βόδι ισραηλίτη σκοτώσει το βόδι ενός Κανανίτη δεν υπάρχει ευθύνη, αλλά αν το βόδι ενός Κανανίτη σκοτώσει το βόδι ενός ισραηλίτη, η πληρωμή πρέπει να αποδοθεί στο ακέραιο."

Οι εβραίοι μπορούν να κλέψουν τους μη-εβραίους: Baba Mezia 24a. "Αν ένας εβραίος βρει ένα αντικείμενο χαμένο από κάποιον μη-εβραίο (ειδωλολάτρη) δεν χρειάζεται αυτό να επιστραφεί." (Επιβεβαιώνεται επίσης στο Baba Kamma 113b). (Όχι εβραίοι στα γραφεία απολεσθέντων παρακαλώ.)

"Ο Θεός δεν θα λυπηθεί έναν εβραίο που παντρεύει την κόρη του με έναν γέρο άνδρα ή που βρίσκει γυναίκα για τον μικρό ακόμη υιό του ή επιστρέφει ένα χαμένο αντικείμενο σε έναν άπιστο..." Sanhedrin 76a .

Οι εβραίοι δικαιούνται να ληστεύουν και να φονεύουν μη-εβραίους : Sanhedrin 57a. "Όταν ένας εβραίος φονεύει έναν μη-εβραίο δεν ισχύει η θανατική ποινή. Οτιδήποτε κλέψει ένας εβραίος από έναν άπιστο μπορεί να το κρατήσει.

"Οι μη εβραίοι είναι εκτός της προστασίας του νόμου και ο Θεός έχει εκθέσει τα χρήματά τους στο ισραήλ." Baba Kamma 37b.

Οι εβραίοι μπορούν να πουν ψέματα σε μη-εβραίους: Baba Kamma 113a. "Οι εβραίοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ψέματα (τεχνάσματα) για να κατατροπώσουν έναν μη-εβραίο". Τα παιδιά των μη-εβραίων είναι υπάνθρωποι: Yebamoth 98a. "Όλα τα παιδιά των απίστων είναι ζώα."

"Τα κορίτσια των μη-εβραίων βρίσκονται σε κατάσταση niddah (ακαθαρσίας) από τη γέννα τους." Abodah Zarah 36b.

"Οι μη-εβραίοι προτιμούν να συνουσιάζονται με αγελάδες." Abodah Zarah 22a-22b.

"Τα σκεύη των μη-εβραίων αναδίδουν μια χειρότερη γεύση στο φαγητό που έχει μαγειρευτεί μέσα τους."Abodah Zarah 67b.

(Να σε πιάσει η Βέφα κι ο Μαμαλάκης, να δούμε αν ακόμη θα επιμένεις).

 

Προσβολές προς την Παναγία: Sanhedrin 106a. Η μητέρα του Ιησού ήταν μια πόρνη. "Εκείνη που ήταν απόγονος βασιλέων και κυβερνητών έκανε την πόρνη στους μαραγκούς." Επίσης, στην Υποσημείωση Νο.2 του Shabbath 104b δηλώνεται ότι στην μη λογοκριμένη έκδοση του Ταλμούδ γράφεται ότι η μητέρα του Ιησού, "Miriam η κομμώτρια" είχε κάνει έρωτα με πολλούς άνδρες.

(Όπως βλέπετε καλοί μου κτηνοβάτες και κοπροκολυμβητές, το ότι η παναγία ήταν πόρνη ΔΕΝ το είπαμε εμείς, αλλά ΕΣΕΙΣ. Δια τούτο, μην μας κατηγοράτε. Εμείς απλά επαναλαμβάνουμε τα δικά σας λεγόμενα και γραφόμενα, σαν καλά και υπάκουα κτήνη.)

 

Κακεντρέχειες για τον πρόωρο θάνατο του Χριστού: Ένα κείμενο από το Sanhedrin 106 κομπάζει επιδοκιμαστικά για την πρώιμη ηλικία στην οποία πέθανε ο Ιησούς : "Δεν έχεις ακούσει πόσο χρονών ήταν ο Balaam? (Ιησούς) - Απάντησε εκείνος: Δεν δηλώνεται ακριβώς, αλλά, όπως είναι γραμμένο, οι Αιματηροί και απατηλοί άνδρες δεν θα ζήσουν το μισό των ημερών. Συνεπάγεται ότι ήταν 33 ή 34 ετών."

Ο Ιησούς ήταν Μάγος : Sanhedrin 43a. Λέει ότι ο Ιησούς ("Yeshu" και στην Υποσημείωση Νο.6, Ιησούς "ο Ναζωραίος") εκτελέστηκε επειδή εξασκούσε μαγεία.

Στο Gittin 57a αναφέρεται ότι ο Ιησούς (Υποσημείωση Νο.4) βράζει σε "καυτά σκατά".

Σύμφωνα με το Sanhedrin 43a, ο Ιησούς άξιζε την εκτέλεση: "Την παραμονή του Πάσχα, ο Ιησούς κρεμάστηκε. Νομίζεις μήπως ότι ήταν κάποιος για τον οποίο θα έπρεπε να υπάρξει κάποια υπεράσπιση; Δεν ήταν ένας Mesith (πλάνος);"

"Οι Χριστιανοί ("minim") και όλοι οι υπόλοιποι που απορρίπτουν το Ταλμούδ θα πάνε στην κόλαση και θα τιμωρούνται εκεί για όλες τις γενιές." (βλ. Υποσημείωση Νο.11 για τον ορισμό των "minim") Rosh Hashanah 17a .

"
Αυτοί που διαβάζουν την Καινή Διαθήκη (μη κανονικά βιβλία, βλ. Υποσημείωση Νο.9) δεν έχουν θέση στον κόσμο που έρχεται. Sanhedrin 90a.

"Οι εβραίοι πρέπει να καταστρέψουν τα βιβλία των Χριστιανών, π.χ. την Καινή Διαθήκη" Shabbath 116a (σελ. 569). Βλ. Υποσημείωση Νο.6.

Ο Israel Shahak αναφέρει ότι οι Σιωνιστές έκαψαν εκατοντάδες Καινές Διαθήκες στην Κατεχόμενη Παλαιστίνη στις 23 Μαρτίου του 1980 (παραπομπή Jewish History, Jewish Religion, σελ. 21).

Διεσταμμένες και Παρανοικές Διδασκαλίες: Gittin 69a : "Για να θεραπεύσει τη σάρκα του ένας εβραίος, θα πρέπει να πάρει τη σκόνη που βρίσκεται στη σκιά μιας υπαίθριας τουαλέτας, να την ανακατέψει με μέλι και να την φάει". (ΔΕΝ παίζονται είπαμε!!!)

Στο Shabbath 41a δίδεται ο νόμος που κανονίζει πως οι εβραίοι θα κατουρούν με ιερό τρόπο(!!!) (Το ότι θα βγάζουνε το πέος από το παντελόνι με το τσιμπιδάκι, δεν σημαίνει ότι είναι ιερός τρόπος. Απλά, σημαίνει: μικρό πέος.)

Το Yebamoth 63a δηλώνει ότι ο Αδάμ συνουσιαζόταν με όλα τα ζώα του Κήπου της Εδέμ(!) (Αν ήταν για να μην τον δαγκώνουν, τότε καλά έκανε. Το να πηδάς είναι κι εναντίον του προστάτη. Το να πηδιέσαι δεν ξέρω...)

To Yebamoth 63a δηλώνει επίσης ότι η γεωργία είναι η ευτελέστερη των ενασχολήσεων.

"Ένας εβραίος δικαιούται να παντρευτεί ένα τρίχρονο κορίτσι (συγκεκριμένα τριών ετών "και μιας ημέρας")". "Ενας εβραίος μπορεί να συνουσιαστεί με ένα παιδί, αρκεί το παιδί να είναι λιγότερο από 9 ετών." Sanhedrin 54-55b.

"Δεν είναι σημαντικό όταν ένας άντρας συνουσιάζεται με ένα μικρό κοριτσάκι." Kethuboth 11b.

"Μια γυναίκα που συνουσιάστηκε με ζώο δικαιούται να παντρευτεί έναν εβραίο ιερέα. Μια γυναίκα που συνευρέθηκε με έναν δαίμονα επίσης δικαιούται να παντρευτεί έναν εβραίο ιερέα." Yebamoth 59b.

Το Abodah Zarah 17a δηλώνει ότι δεν υπάρχει ούτε μια πόρνη στον κόσμο με την οποία δεν πήγε ο Ραβίνος Eleazar. Το Hagigah 27a  αναφέρει ότι κανένας ραβίνος δεν μπορεί να πάει ποτέ στην κόλαση.

"Ένας ραβίνος έρχεται σε διαλεκτική σύγκρουση με τον Θεό και Τον νικά. Ο Θεός παραδέχεται τον ραβίνο ότι νίκησε στη σύγκρουση." Baba Mezia 59b. (Άρα ο ραβίνος είναι ανώτερος του θεού και μπορεί να φτιάξει κι αυτός τα πλανητικά συστήματα και τον άνθρωπο; Υπάρχουν ψυχίατροι στο Ισραήλ, ή είναι όλοι βαρεμένοι;)

Στο Gittin 70a. οι ραβίνοι διδάσκουν: "Με το που θα εξέλθει κάποιος από μια υπαίθρια τουαλέτα, δεν θα πρέπει να έρθει σε σεξουαλική επαφή μέχρι να έχει αναμείνει αρκετά ώστε να περπατήσει μισό μίλι, επειδή ο δαίμονας της τουαλέτας (!) βρίσκεται μέσα του στο ενδιάμεσο διάστημα. Αν παρόλα αυτά συνουσιαστεί, τα παιδιά του θα γεννηθούν επιληπτικά." (γι’ αυτό οι εβραίοι έχουν τόση μεγάλη αντοχή στο περπάτημα; Καιρός ν’ αποκτήσουν και για το τρέξιμο, έφτασε η ώρα που θα τους παίρνει ο κόσμος με τις κοτρόνες. Σε εσωτερική σπιτική τουαλέτα δε, απαγορεύεται να λέτε την φράση: «να σε πάρει ο διάολος» (δαίμονας) διότι στην εσωτερική ο δαίμονας είναι πάντα μέσα στο σπίτι, κοιμάται μαζί σας και μπορεί τα βράδια να..... παίρνει την γυναίκα σας.)

"Για να θεραπεύσει ένας εβραίος την ασθένεια της πλευρίτιδας, πρέπει να πάρει τα κόπρανα ενός άσπρου σκύλου και να ζυμώσει με βάλσαμο, αλλά αν μπορέσει να το αποφύγει καλύτερα να μη τα φάει γιατί χαλαρώνει τα σκέλη." Gittin 69b (σελ. 329).

(Για χοληστερίνη και τριγλυκερίδια λέει τίποτα;)

"Απαγορεύεται τα σκυλιά, οι γυναίκες ή τα φοινικόδενδρα να περνούν ανάμεσα από δυο άνδρες, ούτε πρέπει εκείνοι να περνούν ανάμεσα από σκυλιά, γυναίκες ή φοινικόδενδρα. Ειδικοί κίνδυνοι ενέχονται αν οι γυναίκες έχουν περίοδο ή κάθονται σε ένα σταυροδρόμι." Pesahim 111a. (Οι συκιές; Οι συκιές επιτρέπεται; Έχουμε και τηλεπαρουσιαστές να βοηθήσουμε.)

"Ένας εβραίος άνδρας είναι υποχρεωμένος να λέει την ακόλουθη προσευχή κάθε ημέρα: Σε ευχαριστώ Θεέ που δε με έκανες άπιστο, γυναίκα ή σκλάβο." Menahoth 43b-44a. (Και πούστη;) "Επειδή οι εβραίοι είναι ιεροί, δεν συνουσιάζονται κατά τη διάρκεια της ημέρας, εκτός αν σκοτεινιάσουν το εσωτερικό του σπιτιού τους. Ένας εβραίος σοφός μπορεί να κάνει sex την ημέρα αν χρησιμοποιήσει τα ρούχα του σαν τέντα για να προκαλέσει σκοτάδι."  Shabbath 86a-86b. (Τώρα εξηγείται το γιατί σκοτείνιασε στην σταύρωση. Για να μπορεί να μας πηδάει όλους μέχρι σήμερα και να μην πιάνεται για αμάρτημα.)

Αν νομίζετε ότι τα παραμύθια αναφορικά με Ολοκαυτώματα είναι τωρινό σύμπτωμα του εκλεκτού λαού του Θεού, θα πρέπει ενδεχομένως να ρίξετε μια ματιά σε δυο πρώιμες χοντροκοπιές από το Ταλμούδ. Το Gittin 57b. αναφέρει ότι 4 δισεκατομμύρια εβραίοι (!!!) (όσος περίπου δηλαδή ολόκληρος ο παγκόσμιος πληθυσμός στις ημέρες μας) σκοτώθηκαν από τους Ρωμαίους στην πόλη Bethar. Σαν να μην έφθανε αυτή η εξόφθαλμη ανοησία, το Gittin 58a. ισχυρίζεται ότι 16 εκατομμύρια εβραιοπαίδες τυλίχθηκαν σε παπύρους από Ρωμαίους... (φαίνεται λοιπόν ότι το σύμπλεγμα κατωτερότητας, κακόγουστης ψευδολογίας και μαζικής καταστροφολογίας καταδιώκει τους διεθνείς παραμυθάδες από πολύ παλιά. Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ώστε να συνειδητοποιηθεί το φαιδρό του πράγματος ότι τα δημογραφικά στοιχεία που διαθέτουμε από την ελληνορωμαϊκή εποχή καταδεικνύουν ότι δεν υπήρχαν εκείνο το καιρό 16 εκατομμύρια εβραίοι σε ολόκληρο τον κόσμο, πόσο μάλλον 4 δις.)

Μια αποκαλυπτική παραδοχή: Abodah Zarah 70a. "Ερωτήθηκε ο ραβίνος αν κάποιο κρασί που κλάπηκε από στην Pumbeditha μπορεί να χρησιμοποιηθεί ή αν μιάνθηκε εξαιτίας του γεγονότος ότι οι κλέπτες μπορεί να ήταν μη-εβραίοι. (ένας εθνικός που θα άγγιζε το κρασί θα το καταστούσε ακάθαρτο). Ο ραβίνος λέει ότι δεν πρέπει να υπάρξει ανησυχία και ότι επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί από εβραίους, επειδή η πλειοψηφία των κλεπτών στην Pumbeditha, το μέρος στο οποίο κλάπηκε το κρασί, είναι εβραίοι."

 

«Αν ένας μεγάλος άντρας έλθει σε σεξουαλική επαφή με ένα μικρό κορίτσι, αυτό δεν είναι τίποτα, είναι σαν να μην έγινε.

Εισχωρώντας το πέος του όμως μέσα στο γεννητικό όργανο ενός μωρού λιγότερο από τριών ετών, είναι σαν να βάζεις το δάχτυλο μέσα στο μάτι. Θα βγάλει στην αρχή μερικά δάκρυα, αλλά μετά θα είναι εντάξει.»

----Είμαι ακόμη είρωνας, κακός, κακεντρεχής και άλλα τέτοια παιδόφιλοι; Αν έχετε αρχίδια, απλά πείτε το. Θα το λάβω υπόψη μου όταν θα περάσει από μπροστά μου η πηδηγμένη από εσάς κόρη σας με το νεογέννητο εγγόνι σας, που ίσως σας φωνάζει και «μπαμπά».---- Γιάννης Φραγκούλης.

 

"Μέγας ραβίνος" εξαπατά μια γυναίκα: Kallah 51a (Soncino Minor Tractates). Διδάσκει ότι ο Θεός εγκρίνει τους ραββίνους που ψεύδονται: "Κάθονταν κάποτε οι πρεσβύτεροι στην πύλη, όταν δυο νέοι πέρασαν δίπλα τους. Ένας είχε καλυμμένο το πρόσωπό του και ο άλλος ακάλυπτο. Για εκείνον που είχε ακάλυπτο το κεφάλι του, ο ραβίνος Eliezer σχολίασε ότι είναι μπάσταρδος. Ο ραβίνος Joshua σχολίασε ότι είναι υιός μιας niddah (μιαρής - μιας δηλαδή που συνέλαβε κατά τη διάρκεια της γυναικείας εμμήνου ρύσεως). Ο ραβίνος Akiba είπε ότι είναι εξίσου μπάσταρδος και υιός μιαρής. Είπαν : 'Τι σε οδήγησε να έρθεις σε αντίθεση με τη γνώμη των συναδέλφων σου;' Απάντησε 'Θα το αποδείξω ότι ισχύει σχετικά με αυτόν. Πήγε στην μητέρα του νέου και τη βρήκε να κάθεται στην αγορά πουλώντας φασόλια. Της είπε : 'Κόρη μου, αν μου απαντήσεις στην ερώτηση που θα σου θέσω, θα σε φέρω στον ερχόμενο κόσμο.' (αιώνια ζωή). Εκείνη του είπε : 'Ορκίσου τό μου'. O ραβίνος Akiba, 'παίρνοντας τον όρκο με τα χείλη του, αλλά ακυρώνοντάς τον στην καρδιά του', της είπε: 'Ποία είναι η κατάσταση του υιού σου;' Αυτή απάντησε: «Όταν ήρθα σε γάμου κοινωνία, ήμουν μιαρή (περίοδος) και ο σύζυγός μου με κρατούσε σε απόσταση, όμως ο κουμπάρος μου έκανε έρωτα μαζί μου (κάτσε κάτω απ’ την κου-Μπάραααα) και μου γεννήθηκε αυτό το παιδί.» Επομένως, το παιδί ήταν εξίσου νόθο και παιδί μιας niddah. 'Έτσι ανακηρύχθηκε.... (χρίστηκε) Ευλογημένος να είναι ο Θεός του Ισραήλ που απεκάλυψε το μυστικό του στο ραβίνο Akiba...' Επιπρόσθετα προς το θέμα ότι ο Θεός ανταμείβει τους έξυπνους κλέφτες, η προηγούμενη συζήτηση αναφέρεται στην πραγματικότητα στον Χριστό (το παιδί που ξεκάλυψε τη κεφαλή του). Η αναφορά στη μητέρα του νέου είναι για τη μητέρα του Ιησού Μαρία (αποκαλούμενη Miriam και ορισμένες φορές, Miriam ή κομμώτρια, στο Ταλμούδ). (Επαναλαμβάνω, ότι εμείς δεν είπαμε τίποτα. Εκείνοι τα λένε και τα μαρτυρούν μόνοι τους.)

Η γενοκτονία εγκρίνεται από το Ταλμουδ: Minor Tractates, Soferim 15, Κανών 10 : Αυτό είναι το ρητό του ραβίνου Simon ben Yohai: Tob shebe goyyim harog ("Ακόμα και οι καλύτεροι των μη-εβραίων θα πρέπει όλοι τους να βρουν το Χάρο"). (Προσέξτε την τελευταία λέξη, HAROG. Βγαίνει από την Ελληνική ΧΑΡΟΣ, η οποία και προηγήθηκε της εβραϊκής, διότι οι εβραίοι δεν είχαν μέσα στην μυθολογία τους τον Χάρο και τα γύρω από αυτόν από Έλληνες γραμμένα. Πώς τόλμησαν να πέσουν τόσο χαμηλά και να πάρουν λέξη, όνομα, από εμάς τα κτήνη τους Έλληνες; Δεν θα κοιμηθώ το βράδυ.)

Ο ραβίνος Yitzhak Ginsburg διακήρυξε: "Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι το εβραϊκό αίμα και το αίμα των απίστων δεν είναι το ίδιο πράγμα". (NY Times, June 6, 1989, σελ.5). Σε παρόμοιο ρατσιστικό και μισαλλόδοξο τόνο τα λόγια του ραβίνου Yaacov Perrin: "Ένα εκατομμύριο Άραβες δεν αξίζουν ούτε όσο ένα εβραϊκό νύχι." (NY Daily News, Feb. 28, 1994, σελ 6).


 

Έχει γραφτεί, πως όταν θέλεις κάτι πολύ, το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να το έχεις. Αυτό συνέβη και στο παρόν κεφάλαιο με το Ταλμούδ. Έχω τα κείμενα στην αγγλική έκδοση κι έψαχνα για την μετάφραση, επειδή υπάρχουν αρκετές ορολογίες και μου ήταν αδύνατον. Μέχρι που πήρα ένα e-mail από άγνωστο αποστολέα, με μερικές επισυνάψεις κι αυτό μέσα. Ευχαριστώ τον φίλο που το έστειλε και τον προσωπικό μου «άγγελο» που δημιούργησε αυτή την κατάσταση, ώστε να μου έρθει την στιγμή που το χρειαζόμουνα. Φυσικά δεν ήταν δυνατόν να μην πετάξω μέσα και τα δικά μου χιουμοριστικά σποντάκια για να πηγαίνουν τα φαρμάκια κάτω μετά από τόσο εβραϊκό διανοητικό αυνανισμό.

Εδώ, βλέπετε καθαρά πλέον το τί είναι Σιωνισμός και το γιατί δεν μας υπολογίζουν για ανθρώπους και μας αναγκάζουν να δουλεύουμε μία ζωή σαν σκλάβοι για ένα κομμάτι ψωμί. Το οποίο και δεν τρώγεται μετά από 3 ώρες, επειδή είναι από μεταλλαγμένο σιτάρι και γίνεται σαν λάστιχο. Μόνο όταν φύγει ο Χριστιανισμός από την Ελλάδα, θα ανασάνει ο Έλληνας και θα δει πάλι μία άσπρη μέρα. Παλεύω γι’ αυτό, μα δεν μπορώ μονάχος. Πρέπει κι εσείς να παλέψετε μαζί μου και μαζί με όλους που είναι σαν κι εμένα. Με μία εσωτερική πάλη, της σκέψης. Εξαφανίστε τους, εξαφανίστε αυτό το αρνητικό πεδίο που δημιουργείται στον Έλληνα από τον εβραιο-χριστιανισμό και φέρτε πίσω την ελεύθερη Ελληνική σκέψη και δημιουργία. Μπορείτε !!!

 
 

 

Copyright © 2000. Giannis Fragoulis.

 

 

 

Ζούμε σε μία χώρα όπου με θυσίες αίματος καταφέραμε να έχουμε ελευθερία Λόγου και Έκφρασης ιδεών. Μπορούμε να γελάμε με οτιδήποτε. ΔΕΝ ζητάμε συγγνώμη από όσους προσβάλλονται είτε με τα γραφόμενα είτε με τις φωτογραφίες, διότι εμείς απλά γελάμε όταν εκείνοι μας σφάζουν όταν δεν τους προσκυνάμε. Μόνον όταν θα σταματήσουν να γκρεμίζουν τους αρχαίους ναούς μας (την ιστορία μας) και δεν αναγείρουν δικούς τους επάνω τους, τότε θα σταματήσουμε κι εμείς το ξεκατίνιασμα. Αφού όμως πρώτα δηλώσουν ότι είναι ΈΛΛΗΝΕΣ στο ήθος και στο έθος κι όχι χριστιανοί όπως ο πρώτος πατριάρχης Κων/πόλεως επί τουρκοκρατίας Γεννάδιος Σχολάριος, που δήλωνε ότι είναι χριστιανός άρα όχι Έλλην. Ποτέ δεν υπήρξε κι ούτε θα υπάρξει χώρα που να λέγεται "Χριστιανία".

Σταματήστε να μας λασπολογείτε και θα σταματήσουμε κι εμείς να αποκαλύπτουμε τις απάτες σας.

 

    

 

 

Google
Search WWW Search www.geocities.com