e-mail:

epsilonband@yahoo.com

 

Αρχική Σελίδα

Βιογραφικό

Τα Βιβλία μου

Μακεδονικό Ζήτημα. (Σκορπιανό)

ΤΑΛΜΟΥΔ

Ο Πατριάρχης ΣΑΣ

Τα Άγια Ρεμάλια ΣΑΣ

Εγκύκλιος Αλλοδαπών

Οι Πωλητές του Βυζαντίου

Οι ΜεταΠωλητές του Βυζαντίου

ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ

Έτσι Άρχισαν Όλα

Ιερατείο σφαγέων του πλανήτη

Η Αλήθεια για τους ΕΨΙΛΟΝ

Αποκωδικοποίηση του ΜΑΛΑΚΑ

Υπέρ  Ελλήνων

Ο Μύθος του Κρίνου

BIG BROTHER

Περί Αρχηγού Κράτους

Πολιτικο - Ποιήματα

Κλαυσίγελοι

Διάφορα Χαμογελαστά

Βραβεία ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ

Βραβεία  "Ι Π Ε Κ Τ Σ Ι"

Διαμαρτυρίες

Προτάσεις

Η μουσική μου

Διάσημοι ΕλευθεροΜασόνοι

Φωτογραφικό Υλικό

Αναμνήσεις μου

Σχόλια Αναγνωστών Ιστοσελίδας

 

 

 

Κόλαση  Forever !!!

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

"Όταν θα διαβάσετε το κείμενο, ρίξτε μία ματιά παρακάτω σε αυτήν την σελίδα

στις φωτογραφίες και σκεφτείτε ακόμη πιο σοβαρά."

 

Αρχηγός κράτους, ΔΕΝ είναι αυτός που σε κυβερνά, αλλά αυτός που ΕΣΥ του δίνεις εντολές να κάνει για σένα. Κυβερνώ ένα καράβι = το πάω όπου θέλω εγώ. Είσαστε καράβια; Αν όχι, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω.

 

Η λέξη ΑΡΧΗΓΟΣ έχει παρεξηγηθεί ηθελημένα τον τελευταίο καιρό κι έχει χαθεί η έννοιά της με την πάροδο του χρόνου. Έχει συγχωνευθεί με την λέξη ΗΓΕΤΗΣ. Ενώ ΗΓΕΤΗΣ βγαίνει από το ρήμα ΗΓΟΥΜΑΙ που σημαίνει πάω μπροστά, καθοδηγώ. Άρα, αυτός που καθοδηγεί δεν καθοδηγείται. Κι έτσι αφαιρεί από τους άλλους το δικαίωμα να του λένε τι θέλουν από αυτόν και κάνουν ότι θέλει εκείνος αναγκαστικά. Με τον τρόπο αυτό, χάνεται η δημοκρατία και δημιουργούνται οι διάφοροι -ισμοί. Όπως ο Μαρξισμός, ο Κομμουνισμός, Λεννινισμός και λοιπά. Αυτοί οι -ισμοί δημιουργούν κάποιους αρχηγούς τους οποίους και εσείς ακολουθείτε. Γιά να πάει ο κόσμος μπροστά, θα πρέπει να αλλάξει η λέξη ΑΡΧΗΓΟΣ - ΗΓΕΤΗΣ και να γίνει: ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ή ΕΚΛΕΧΘΕΙΣ. Ο Μέγας Αλέξανδρος, ήταν ΗΓΕΤΗΣ. Ο Θεμιστοκλής, ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης, ο Περικλής, ήταν ΗΓΕΤΕΣ. Ο αρχηγός - ηγέτης, δημιουργείται στις μεγάλες και κρίσιμες στιγμές. Πριν από αυτές τις συγκεκριμένες στιγμές, λεγόταν: ΕΚΛΕΧΘΕΙΣ - ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ. Είδατε πόση δύναμη έχουν οι λέξεις; Αρχηγός του κράτους; Αρχηγός του εαυτού σου δηλαδή; Εάν δεν είσαι εσύ αρχηγός του εαυτού σου, τότε είσαι υποχείριο. Διότι ΕΣΥ είσαι το κράτος. Χωρίς εσένα, δεν υπάρχει κράτος. Αν φύγετε όλοι από την Ελλάδα, τότε θα υπάρχει μόνον <<Πρώην Ελληνική Γη.>> Εφόσον είστε ακόμη εδώ και πατάτε σε αυτά τα χώματα, είστε το ΚΡΑΤΟΣ που ΚΡΑΤΕΙ αυτή την γη. Ειδάλλως αν φεύγατε και πηγαίνατε αλλού, θα είσασταν ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ. Όπως κάνουνε τα πολυαγαπημένα μας αδέλφια οι Αλβανοί. (μήπως έκανα κανένα φραστικό λάθος;) Δώστε λοιπόν στον ΡΥΘΜΙΣΤΗ σας να καταλάβει ότι πρέπει ΑΥΤΟΣ να πράττει αυτά που θέλετε εσείς και όχι ΕΣΕΙΣ αυτά που θέλει ΑΥΤΟΣ. Να προσπαθεί με τις γνώσεις του να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον των συμπολιτών του. Αυτών που τον εξέλεξαν σαν καλύτερο γνώστη των πραγμάτων, μεταξύ άλλων συμπολιτών του. Αυτών, που ελπίζουν ο εκλεχθείς τους να χρησιμοποιήση την σοφία του για σωστές επιλογές, προγράμματα και πράξεις.


 

ΜΗΝΥΣΤΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΠΟΥ ΣΥΜΠΡΑΤΤΕΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ:

(Αφού δείτε αναγκαστικά τις φωτογραφίες, διαβάστε και το κειμενάκι

που βρίσκεται κάτω από αυτές. Για το καλό των παιδιών σας.)

 

 

Ζητώ συγγνώμη εάν ενόχλησαν κάποιους οι παραπάνω φωτογραφίες, μα είναι ένα αναγκαίο κακό. Άλλωστε το να ενοχληθείτε ήταν ο σκοπός μου. Έχω σβήσει τα τηλέφωνα για ευνόητους λόγους μα άφησα επίτηδες τις ονομασίες των καναλιών για να μην βρεθεί κανείς και πει ότι τις έφτιαξα μόνος μου για να συνθέσω κατηγορητήριο. Δεν είναι μόνον 2 τα κανάλια, είναι αρκετά αλλά δεν γίνεται να τα βάλω όλα, θα γίνει βαριά η σελίδα. Κι όπως βλέπετε οι 2 τελευταίες φωτογραφίες έχουν πολύ βάρος. Ούτε τις φάτσες έσβησα, γιατί εφόσον αυτές οι πόρνες δέχτηκαν να βγουν στην τηλεόραση με όχι κρυμμένο πρόσωπο, αυτό αυτομάτως μου δίνει το δικαίωμα να συνθέσω κατηγορητήριο και καταργείται πάλι αυτόματα το περί προσωπικών δεδομένων νομοθετικό διάταγμα.

Εδώ, το "Περί παίδων αγωγής" στα "Ηθικά" του Πλούταρχου πάει απλά περίπατο στην ευθεία. Έτσι, αναγκάστηκα να κάνω ένα μακρύ ταξίδι επιστροφής για να βάλω άλλο ένα κεφάλαιο στα "Ηθικά" μου, που θα το ονομάσω:

"Περί αρχηγών Ελληνικού κράτους Αγωγής".

Κύριε πρωθυπουργέ (Πρώην, Νυν κι Επόμενε) του κατασπαραγμένου Ελληνικού κράτους, του οποίου τυγχάνει να είμαι πολίτης, όχι κατά τύχην.

Είμαι πατέρας τριών παιδιών τα οποία κάποτε θα πρέπει να βγουν στην κοινωνία. Έχετε πάρει χαμπάρι τί εστί η λέξις "κοινωνία;" Είναι αυτό το πράγμα που άμα στρίψεις την γωνία απρόσεκτα, θα πέσεις πάνω της. 1) Ή θα ζητήσεις συγγνώμη και θα σου απαντήσει: "δεν πειράζει, έπαθες τίποτα; είσαι καλά;" 2) ή θα ζητήσεις συγγνώμη και θα σου απαντήσει: "Άντε Γαμήσου ρε Μαλάκα!!!" Εγώ και η αντιχριστιανική οικογένειά μου, που δεν έχουμε γενάρχη μας τον Αβραάμ, ανήκουμε στο πρώτο μέρος. Ο χαρακτήρας μίας κοινωνίας διαμορφώνεται από α) εμπειρίες, β) τους προπάτορες και διδασκάλους των νεωτέρων γενεών.

Για να αποκτήσει κανείς εμπειρίες και να διαμορφώσει μόνος του και χωρίς καθοδήγηση τον κύκλο του, πρέπει να είναι πολύ φιλοσοφημένο άτομο. Και οι φιλοσοφία - αυτογνωσία, έχουν εκλείψει από την πατρίδα μας εδώ και πολύ καιρό. Σε αυτό δεν ευθύνεται ο Έλληνας που γεννιέται μωρό και μεγαλώνει εμπεδώνοντας τον ήδη υπάρχοντα τρόπο ζωής, αλλά εκείνος στον οποίο έχουν δοθεί τα ηνία αυτής της πάλαι ποτέ λαμπρής χώρας και που με τις διαταγές - υπογραφές του, δημιουργείται ή ένα λαμπρό μέλλον για τους πολίτες που τον εξέλεξαν, ή ένα μαύρο μέλλον για την υπάρχουσα και την επόμενη γενεά της κάθε γενεάς. Εσείς, μας αποδεικνύετε καθημερινά ότι όταν ήσασταν παιδί, ΔΕΝ βρέθηκε κανείς να σας διδάξει λίγη καλή συμπεριφορά και σεβασμό σε κάτι νέο, σε κάτι που γεννήθηκε και περπατάει στα 2 του πόδια και υπάρχει κίνδυνος η πρώτη του λέξη αντί για "μπαμπά-μαμά" να είναι: "Θα σου ξεσκίσω τα Κωλοβάρδουλα!!!" - "Πήδα με" - "Χώστο πιο βαθιά ψωλαρά μου!" Ευτυχώς χρησιμοποιώ ένα μέρος του χιούμορ που με διακατέχει για να μην αναγκαστώ να χρησιμοποιήσω βαριές κουβέντες εις βάρος σας. Εμείς οι μεγαλύτεροι δεν έχουμε ανάγκη να δούμε το υδραυλικό σύστημα "του" ή "της" αλληνής, έχουμε δικό μας, αλλά και της γυναίκας μας.

Ούτε μας αρέσει να υπάρχουν τηλε-διαφημήσεις που να λένε "Αγόρι ζητάει αγόρι για φιλία κι ότι ήθελε προκύψει αφού πρώτα σκύψει." Αντί να κυνηγάτε τον φτωχό Έλληνα φορολογούμενο να του πιείτε το αίμα με το μπουρί της σόμπας, μιάς και είστε ας υποθέσουμε λογικό και σκεπτόμενο άτομο, γιατί δεν κυνηγάτε να κλείσετε ΟΛΟΥΣ αυτούς τους τηλεσταθμούς που δείχνουν τέτοιες διαφημήσεις και διαμορφώνουν το ήθος των παιδιών μας; Θα ήθελες εσύ να σηκωθεί τα ξημερώματα ο γιος ή η κόρη σου που δεν τους έπιανε ύπνος ή που ξαφνικά πεινάσανε κι εκεί που ανοίξανε το ψυγείο να φάνε κάτι, λένε ας δούμε και κανένα Μίκυ Μάους. Κάνουνε ζάπινγκ και βρίσκονται πάνω εκεί που 3-4 άτομα συνάπτουν δημόσιες σχέσεις με κραυγές και βογκητά. Θα είσαι τυχερός αν θα σου πούνε το πρωί ότι πέσανε πάνω σε κανάλι με μουγκούς και τυφλούς που είχανε μπερδέψει τα μπούτια τους κι έψαχναν τα ρούχα τους. Αν δεν είσαι τόσο τυχερός και δεν στο πει, τότε ο γιόκας σου σε λίγα χρόνια θα σκύβει να πιάσει επίτηδες το σαπούνι στο πάτωμα στις αντρικές ντουζιέρες. Για την κόρη σου ούτε λόγος. Το θέμα είναι ότι παππούς δεν πρόκειται να γίνεις ποτέ εάν δεν προλάβεις το κακό δια νόμου μιάς και είσαι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ υπεύθυνος για τα όσα θα συμβούν στα παιδιά μας και γενικά στην κοινωνία μας και την δική τους αργότερα.

Η δικαιολογία για αυτά τα κανάλια είναι το απαγορευτικό σήμα και η ώρα που βγαίνουν αυτές οι διαφημίσεις και οι πορνοταινίες. Άλλη μία, είναι να μην έχουμε στο μενού μας τέτοια κανάλια. Ναι από μία άποψη, αλλά τί γίνεται όταν στο κανάλι αυτό βγαίνουν νωρίτερα και μιλάνε πολιτικοί; Υποτίθεται ότι για να μιλάει πολιτικός, είναι σοβαρό κανάλι το καναλάκι. Έτσι που λες αγαπητέ μου κύριε πρωθυπουργέ, πρώην, νυν και επόμενε.

Μετά μην αναρωτιέστε γιατί η κοινωνία μας είναι διεφθαρμένη κι έχουν γεμίσει οι φυλακές με φυλακισμένους και φύλακες διεφθαρμένους. Για να τα τσεπώνει η κυβέρνηση κάνετε τα στραβά μάτια, όπως τα κάνετε και για τις καπνοβιομηχανίες, ενώ εφόσον έχετε αποδεχτεί ότι το κάπνισμα είναι "θάνατος" αντί να τις κλείσετε και να φυτέψουν ραπανάκια οι καπνοπαραγωγοί, που μάλλον κακό κάνουν και στην ατμόσφαιρα αργότερα τα υλικά που παράγουν, εσείς συναινείτε στο έγκλημα για να παίρνει τα ποσοστά η κυβέρνηση. Μήπως γίνεται αυτό για να μην φτάσουμε ποτέ να πάρουμε σύνταξη;

Απαγορεύετε τα ναρκωτικά. Γιατί όχι και τα τσιγάρα; Επειδή άμα ψοφήσουμε γρήγορα, ΠΩΣ θα δουλεύουμε για να μας τα ρουφάτε; Ευχαριστούμε για τον σεβασμό που μας δείχνετε. Σύντομα θα ανταποδώσουμε. Και για να μην ξεφεύγω από το θέμα, απαιτώ - απαιτούμε:

1) Να διαβάσετε Πλούταρχο για να εξασκήσετε τα ήθη που ίσως δεν σας δίδαξαν για κάποιον λόγο. Ίσως να ήταν άρρωστος ο δάσκαλος εκείνη την ημέρα.

2) Να ξεσκίσετε στο διάβασμα την Ελληνική μας αρχαία ιστορία για να ανακαλύψετε ότι ΔΕΝ καταγόμαστε από τους Εβραίους ούτε από τους Αμε(φ)ρικάνους. Ίσως να ήταν πάλι άρρωστος ο δάσκαλος εκείνη την ημέρα.

3) Αν δεν απαντήσετε στους Αλβανούς που έβγαλαν στο διαδίκτυο βίντεο που υποστηρίζουν ότι ΟΛΗ η Ελλάδα και οι ήρωές μας ήταν Αλβανοί, τουλάχιστον απαντήστε στους Σκοπιανούς που κι αυτοί έβγαλαν βίντεο με τουρίστες που τους παρουσιάζουν για Έλληνες και διαδίδουν παγκοσμίως ότι οι Έλληνες είναι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ. Σκέψου το παιδί σου, όπως ανάφερα προηγουμένως.

4) Να απαγορευτεί από την τηλεόραση η παρουσία των παρουσιαστών που είναι ομοφυλόφιλοι και το επιδεικνύουν με ζήλο. Γενικά να απαγορευτεί οτιδήποτε δεν τονίζει την Ηθική.

5) Να απαγορευτούν οι κουτσομπολίστικες εκπομπές που δείχνουν το τί κάνει ο άλλος στο σπίτι του και με ποιάν κοιμήθηκε την τάδε νύχτα. Εάν το κάνουν αυτό σε σένα, θα τους στείλεις στο απόσπασμα. Γιατί δεν σέβεσαι τους άλλους;

6) Να προωθήσεις εκπομπές και σήριαλ σε κανάλια που να δείχνουν στα παιδιά από ΠΟΥ και από ΠΟΙΟΥΣ κατάγονται για να ξέρουνε να απαντάνε όταν κάποιοι έμπειροι λασπολόγοι τους καταλογίζουν τίτλους σαν: "Παγανιστές," "Βδελύγματα," "Ειδωλολάτρες" κι ότι καταγόμαστε από την Αφρική!!!;;;!!! Τουλάχιστον επί Χούντας αν θυμάσαι, υπήρχαν τέτοια σήριαλ.

7) Να φροντίσεις με ΖΗΛΟ να μάθει ο Έλληνας ότι προπάτοράς του ΔΕΝ ήταν κι ούτε είναι ο κάθε Αβραάμ. Κι ότι η ιστορία αυτή είναι φερμένη από αλλού, δεν ανήκει στην δική μας.

Το μόνο κομμάτι που μας ανήκει από την ιστορία αυτή, είναι εκείνο που μας δολοφονούσαν εάν δεν δεχόμασταν τον Αβραάμ τους.

8) Να απαγορεύσεις την αλλοίωση της ιστορίας μας στα βιβλία και σχολεία, διότι τα γεγονότα είναι πραγματικά γι' αυτό αποτελούν και μέρος της ιστορίας μας. Μόνο κάτι που ΔΕΝ έγινε, ΔΕΝ είναι ιστορία. Πρέπει ο Έλληνας και γενικά όλος ο πλανήτης να έχει το δικαίωμα να γνωρίζει τα πραγματικά γεγονότα. Διότι αν δεν τα γνωρίζει δεν θα υπάρχουν ηθικά διδάγματα και παραδείγματα προς αποφυγήν. Όχι να διδαχτεί το μίσος προς κάποιους αλλά το μάθημα (ζουμί) από το συμβάν.

9) Να γνωρίσεις με κάποιο τρόπο ότι ο κάθε Έλληνας είναι κι ένας αρχηγός. Γι' αυτό και τόσες γνώμες. Γι' αυτό κι ο Έλληνας θέλει να έχει ΑΡΧΗΓΟ κι όχι ΛΑΠΑ. Να γνωρίσεις ότι ο Έλληνας ΓΝΩΡΙΖΕΙ να σέβεται κι έχει τον αποκλειστικά δικό του τρόπο να το αποδεικνύει. Να γνωρίσεις ότι ο σεβασμός ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ, δεν χαρίζεται. Το γνωρίζεις μεν αλλά δεν το πράττεις δε.

10) Και τέλος, να κρεμάσεις ανάποδα και στον ήλιο μέχρι να αφυδατωθούν, τους καναλάρχες που προβάλλουν ταινίες και διαφημίσεις που είναι επίφοβες για τα ήθη των παιδιών μας. Δεν με νοιάζει για τα δικά σου παιδιά, αλλά τα δικά μου θέλω να τα κάνω ανθρώπους και εσύ μου χαλάς την συνταγή.

 

Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν, ελπίζοντας να διαδοθεί πανελλαδικώς αυτό το κεφάλαιο γιατί μας αφορά όλους.

Γιάννης Φραγκούλης.

 


ΚΡΑΤΟΣ  ΔΙΚΑΙΟΥ.

Από συνέντευξη που έδωσα στην Μελίνα Τσέλιου, δημοσιογράφο

του Skai radio 100,3.

 

Στις αρχές του 2005, πήγα τα δίδυμα μωρά μου στο Κρατικό Νικαίας κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού για «Λύση Βαλανοποσθηκών Συμφήσεων».

Δεν έχει καμία σχέση με την λεγόμενη «Φίμωση» και δεν είναι εγχείρηση. Κάποιοι, για λόγους που εκείνοι γνωρίζουν, το ονομάζουν χειρουργική επέμβαση ενώ δεν είναι. Είναι το ίδιο σαν να σου καθαρίζουν ένα τραύμα που αιμορραγεί στο χέρι. Πόσο μάλλον όταν δεν υπήρξε αιμορραγία. Πρώτα ρώτησα στην είσοδο αν θα πληρώσω κάτι και μου είπαν ότι εφόσον το νοσοκομείο εφημερεύει δεν πληρώνω τίποτα.

Επάνω όμως στα ιατρεία, επέμεναν ότι ναι μεν δεν τα πληρώνω εγώ αλλά το ταμείο μου. Πήγε δηλαδή η εφημερία περίπατο; Με έβαλαν να φτιάξω τα απαραίτητα χαρτιά, και όταν με ρώτησαν για το ταμείο μου τους είπα ότι έχω ΤΕΒΕ αλλά χρωστάω και πρέπει να κάνω διακανονισμό οπότε αυτή την στιγμή δεν έχω ταμείο. Εκείνοι έγραψαν κανονικά ότι ΕΙΧΑ ταμείο. Όταν τους πήγα τα χαρτιά που με έβαλαν να φτιάξω στην είσοδο, τα οποία και δεν χρειαζόντουσαν αλλά από κάπου έπρεπε.... να τα «κονομήσουν», πήγα τα χαρτιά στον γιατρό ο οποίος και ασχολήθηκε με τα μωρά. Πήρε περίπου 3 λεπτά χρόνο στο καθένα. Έπειτα περιμέναμε για 10 λεπτά στο κάθισμα στον διάδρομο μήπως τυχόν και πονέσουν αργότερα, και φύγαμε. Δεν μας ζήτησαν χρήματα.

Και ξαφνικά στις 31 Μαίου ήρθαν 2  έγγραφα που μου ζητούν να πληρώσω 88,04 ευρώ για τον καθένα, ήτοι 176,08 ευρώ.

Αφού συνήλθα από το σοκ, πήρα τηλέφωνο το γραφείο τους σκεπτόμενος ότι έχει γίνει λάθος αλλά δεν τους ανέφερα το περιστατικό, απλά είπα ότι θέλω να φέρω το μωρό μου για αυτό κι αυτό τον λόγο όταν εφημερεύει κι αν θα πρέπει να πληρώσω. Η απάντηση ήταν η ίδια, ότι δεν πληρώνω όταν εφημερεύει. Όταν πήγα την επομένη με τα χαρτιά που μου έστειλαν, στο ίδιο γραφείο, έκανα πάλι την ίδια ερώτηση. Συμπτωματικά το νοσοκομείο εφημέρευε. Μου είπαν και πάλι ότι εφόσον εφημερεύει δεν πληρώνω. Τότε τους έδειξα τα χαρτιά της ντροπής και το τροπάριο άλλαξε.

Μου είπαν κατηγορηματικά ότι πληρώνω εφόσον έγινε εισαγωγή. ΠΩΣ λοιπόν έγινε η υποτιθέμενη εισαγωγή χωρίς χαρτί εισιτηρίου από το ΤΕΒΕ; Απλούστατα, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ.

Τους ζήτησα να μου δείξουν το βιβλίο που έχει καταχωρηθεί ο αριθμός δωματίου και αριθμός κρεβατιού. Δεν υπήρχε εφόσον δεν υπήρξε ποτέ και εισαγωγή. Εκτός αν ονομάζουν εισαγωγή το ότι πατήσαμε το πόδι μας στην είσοδο. Αν είχαμε κρεβάτι, τότε θα έπρεπε να υπάρχουν και χαρτιά με τα γεύματα που θα έπρεπε να φάει ο ασθενής. Ούτε αυτά υπήρχαν. Δυστυχώς βλέπετε, οι Έλληνες έχουμε αρχίσει και σκεπτόμαστε κι αυτό δεν αρέσει σε μασόνους γιατρούς.

Πήγα και στον διευθυντή του Παιδιατρικού που μου είπε τα ίδια. Το ονόμασε εισαγωγή. Μάλιστα ένας γιατρός μου είπε ότι αν πήγαινα σε ιδιωτικό κι όχι σε κρατικό, δεν θα μου έφταναν 1.200 ευρώ να πληρώσω στον γιατρό. Και σκέφτηκα το πόσο βλάκας ήμουν εγώ ο αριστούχος που δεν σπούδασα ιατρική αλλά προτίμησα την χειροτεχνία. Εδώ βγάζεις δόντι και κάνεις ολόκληρη επέμβαση και πληρώνεις μετά βίας 30 ευρώ. Δύο τσουτσούνια την ημέρα να είχα να θεραπεύω, θα έβγαζα 2.400 ευρώ μέσα σε 6 λεπτά. Γιατί να μην θεραπεύω 10 να βγάζω 12.000 ευρώ σε 30 λεπτά; (4.089.000 δραχμές).

Μου είπαν ότι αν δεν έχω να πληρώσω να πάω να γραφτώ στο γραφείο απόρων. Τότε πήρα ανάποδες και τους απάντησα ότι έχουμε και μία τιμή και γι’ αυτήν ζούμε. Έχω χέρια και δική μου δουλειά και δουλεύω σαν το μουλάρι.

Δεν θα ρίξω την υπόληψή μου να λέγομαι άπορος βιοτέχνης.

Βλέπετε, είχα πάει με την φόρμα εργασίας και με πέρασαν για κανένα αγράμματο οικοδόμο. Κάτω από την φόρμα όμως, είμαι πατέρας τριών παιδιών, βιοτέχνης, και Συγγραφέας βιβλίων που αφορούν τα Ελληνικά δίκαια. Και αυτό το άδικο δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι.

Ήδη μέσα από τους φόρους μου, πληρώνω για την ύπαρξη αυτού του νοσοκομείου. Να το πληρώσω και δεύτερη φορά;

Κι αν σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής μου δεν είχα να τα πληρώσω σε ιδιωτικό και αναγκάστηκα να πάω σε κρατικό νοσοκομείο τι θα γίνει δηλαδή; Θα με χώσουν μέσα ή θα μου κατασχέσουν την περιουσία επειδή πήγα τα παιδιά μου στο νοσοκομείο για να προστατεύσω την υγεία τους; Ντροπή τους !!!   Με κεφαλαία γράμματα.

Ας μου το λέγανε, να τα πήγαινα στο νοσοκομείο των Παίδων στην Πεντέλη, να παίρνανε και φρέσκο αέρα.

Κύριοι !!! 

Θέλετε το από «εσάς κατασκευασμένο» ποσόν των 176,08 ευρώ που δεν σας χρωστάω και είναι φτιαγμένο από γήινα υλικά;

Τότε, λυπάμαι που θα πληροφορήσω το υποτιθέμενο Κράτος του δικαίου των ανθρώπων, ότι εάν αυτό είναι που εσείς καλείτε: «Δίκαιον», τότε μάλλον τελικά εγώ δεν ανήκω στην δική σας ράτσα !!! ΔΕΝ σας πληρώνω!!!

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ !!!

 

Με την ιδιότητα του συγγραφέα αυτή την φορά.

Γιάννης Φραγκούλης.

 

 

 
 

 

Copyright © 2000. Giannis Fragoulis.

 

 

Ζούμε σε μία χώρα όπου με θυσίες αίματος καταφέραμε να έχουμε ελευθερία Λόγου και Έκφρασης ιδεών. Μπορούμε να γελάμε με οτιδήποτε. ΔΕΝ ζητάμε συγγνώμη από όσους προσβάλλονται είτε με τα γραφόμενα είτε με τις φωτογραφίες, διότι εμείς απλά γελάμε όταν εκείνοι μας σφάζουν όταν δεν τους προσκυνάμε. Μόνον όταν θα σταματήσουν να γκρεμίζουν τους αρχαίους ναούς μας (την ιστορία μας) και δεν αναγείρουν δικούς τους επάνω τους, τότε θα σταματήσουμε κι εμείς το ξεκατίνιασμα. Αφού όμως πρώτα δηλώσουν ότι είναι ΈΛΛΗΝΕΣ στο ήθος και στο έθος κι όχι χριστιανοί όπως ο πρώτος πατριάρχης Κων/πόλεως επί τουρκοκρατίας Γεννάδιος Σχολάριος, που δήλωνε ότι είναι χριστιανός άρα όχι Έλλην. Ποτέ δεν υπήρξε κι ούτε θα υπάρξει χώρα που να λέγεται "Χριστιανία".

Σταματήστε να μας λασπολογείτε και θα σταματήσουμε κι εμείς να αποκαλύπτουμε τις απάτες σας.

 

    

 

 

Google
Search WWW Search www.geocities.com