e-mail:

epsilonband@yahoo.com

 

Αρχική Σελίδα

Βιογραφικό

Τα Βιβλία μου

Μακεδονικό Ζήτημα. (Σκορπιανό)

ΤΑΛΜΟΥΔ

Ο Πατριάρχης ΣΑΣ

Τα Άγια Ρεμάλια ΣΑΣ

Εγκύκλιος Αλλοδαπών

Οι Πωλητές του Βυζαντίου

Οι ΜεταΠωλητές του Βυζαντίου

ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ

Έτσι Άρχισαν Όλα

Ιερατείο σφαγέων του πλανήτη

Η Αλήθεια για τους ΕΨΙΛΟΝ

Αποκωδικοποίηση του ΜΑΛΑΚΑ

Υπέρ  Ελλήνων

Ο Μύθος του Κρίνου

BIG BROTHER

Περί Αρχηγού Κράτους

Πολιτικο - Ποιήματα

Κλαυσίγελοι

Διάφορα Χαμογελαστά

Βραβεία ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ

Βραβεία  "Ι Π Ε Κ Τ Σ Ι"

Διαμαρτυρίες

Προτάσεις

Η μουσική μου

Διάσημοι ΕλευθεροΜασόνοι

Φωτογραφικό Υλικό

Αναμνήσεις μου

Σχόλια Αναγνωστών Ιστοσελίδας

 

 

 

Κόλαση  Forever !!!

 

 

 

 

ΑΓΙΑ  ΡΕΜΑΛΙΑ.  

Περιμένετε ένα λεπτό να φορτώσει η σελίδα. Αξίζει τον χρόνο σας.

 

Προσωρινό έργο μου μέχρι τελικής απόδοσης του δικαίου, είναι να διατηρώ τα νεύρα σας τεντωμένα όπως μία χορδή κιθάρας. Για να παίξει όπως πρέπει, χρειάζεται να είναι σωστά κουρδισμένη. Το να γυρίσεις το κουρδιστήρι είναι απλό πράγμα που το κάνει ακόμη κι ένα μωρό. Το να τεντώσεις όμως την χορδή χωρίς να σπάσει, έως την στιγμή που θα έρθει στο αυτί σου η νότα που είναι και η ονομασία της χορδής, απαιτεί τέχνη. Η τέχνη η δική μου είναι να γίνομαι ρεντίκολο στον κύκλο των υποτιθέμενων μορφωμένων συγγραφέων με τις γραβάτες, χρησιμοποιώντας γλώσσα που ακόμη κι εγώ δεν εγκρίνω. Δεν κάνω την γλώσσα μου γραβάτα. Η θέση της είναι εκεί που είναι και η χρησιμότητά της δεν είναι για να κρέμεται στον λαιμό.

Όταν όμως έχεις πόλεμο, ή πολεμάς με κάτι που σκοτώνει ή φεύγεις από την μέση να μην ενοχλείς, γιατί ο πόλεμος είναι για άντρες. Οι γραβάτες είναι μόνο για τον λαιμό. Σε βοηθούν δε να κρεμαστείς μα δεν είναι όπλο. Μόνο εσένα μπορείς να σκοτώσεις αν δεν την βγάλεις εγκαίρως. Σε αυτό το κεφάλαιο θέλω να σας δείξω τί είναι ο Έλληνας και τί αντιπροσωπεύει. Θέλω να ευχαριστήσω «αυτόν που ξέρω», διότι και αυτή την φορά γεννήθηκα σε αυτά τα χώματα, που είναι γονείς του ανοιχτού λόγου, της ελεύθερης σκέψης και γενικά της ατομικής ελευθερίας. Διαβάστε ότι περίπου έχω μαζέψει και κάνετε τις συγκρίσεις μόνοι σας. Μαζί με πολλά άλλα, θα βρείτε και πάρα πολλή Ελλάδα.

Παλιό όνειρο του Τόμας Μπρους ή λόρδου Έλγιν, ήταν η απόκτηση αρχαιολογικών θησαυρών. Ως πρεσβευτής της Μεγάλης Βρετανίας στην Υψηλή Πύλη, επισκέπτεται το 1800 την Αθήνα και με την βοήθεια του Ιταλού ζωγράφου Λουιζιέρι αρχίζει εργασίες αποτύπωσης διαφόρων γλυπτών της Ακρόπολης.  Ένα χρόνο αργότερα κατορθώνει να πάρει την άδεια του Σουλτάνου, με την οποία του επιτρεπόταν να αφαιρεί κάθε γλυπτό που ήθελε. Έτσι, άρχισε η λεηλασία.

Τέσσερις πλάκες από τη ζωφόρο του ναού της Απτέρου Νίκης, μια Καρυάτιδα από το Ερεχθείο, 14 μετόπες και 17 αγάλματα από τα αετώματα του Παρθενώνα.

Επί δέκα περίπου χρόνια διοχετεύει συνεχώς στην Αγγλία Ελληνικά αγάλματα. Η μεγάλη κλοπή περιλαμβάνει και περιοχές εκτός Αθηνών όπως το Δαφνί, Αίγινα, Ελευσίνα και Μυκήνες. Το 1816, μέσα σε ένα κλίμα προσωπικής ευφορίας, ο Έλγιν πουλάει στην Αγγλική κυβέρνηση τα Ελληνικά μάρμαρα αντί 35.000 λιρών. Εβδομήντα πέντε χρόνια αργότερα, ένας Έλληνας ποιητής, ο Κωνσταντίνος Καβάφης θα γράψει:

«Είναι αναξιοπρεπές δι’ εν μέγα έθνος το να επωφελείται από ημιαληθείας και ημιδικαιώματα. Η τιμιότης είναι η καλύτερη πολιτική και η τιμιότης εις την περίπτωσιν των Ελγινίων μαρμάρων σημαίνει απόδοσιν».

Βλέπουμε ότι χρειάστηκε να πάρει την άδεια του Σουλτάνου. Τί σημαίνει αυτό; Ότι για να ζητήσεις «άδεια», μάλλον απαγορεύεται να πάρεις κάτι από κάποιον. Όπως όμως όλοι γνωρίζουμε, ο Σουλτάνος δεν ήταν Έλληνας κι εκτός αυτού ήταν κατακτητής - καταπατητής του Ελληνικού τόπου. Ήτοι, ούτε αυτός λογικά δεν είχε δικαιοδοσία στο να δώσει τα αγάλματα που ανήκαν στον τόπο αυτό. Δίνοντάς τα, μας δείχνει ότι δεν τον ενδιαφέρει το Ελληνικό γένος και η ιστορία του. Φυσικό δεν το βρίσκετε; Αν αυτά τα μάρμαρα υπήρχαν στην κωλοΤουρκία νομίζετε ότι θα τα έδινε; Τραγελαφικό. Κάποιος Αλβανός (όπως συνηθίζεται αυτόν τον καιρό) έχει μπει στο σπίτι σου, σκότωσε όλη σου την οικογένεια και συμπτωματικά άφησε εσένα να ζήσεις. Έρχεται ένας άλλος διαφορετικής εθνικότητας και του ζητάει την άδεια μέσα στο σπίτι σου για να πάρει ότι γουστάρει από τα έπιπλα και διακοσμητικά στοιχεία που υπάρχουν μέσα στον χώρο. Και ο δολοφόνος καταπατητής του την δίνει. Φυσικά έναντι αμοιβής. Να δείτε που όταν επιστραφούν τα μάρμαρα, στην όποια κατάσταση τα επιστρέψουν οι παιδεραστές των παιδιών τους που τα έχουν, ότι θα «ξεχάσουν» κατόπιν συμφωνίας να επιστρέψουν και ότι κλάπηκε από τον Έλγιν απ’ τις υπόλοιπες προαναφερθείσες περιοχές.

Και μην ζητήσει κανείς από δαύτους να με κατηγορήσει για την πιο πάνω φράση μου, διότι θα κάνω εκτενή αναφορά στις δικαστικές αποφάσεις να παντρεύονται οι ομοφυλόφιλοι μεταξύ τους, καθώς και στο ότι επίκειται να ψηφιστεί νόμος να παντρεύονται με τα κατοικίδιά τους. Ούς ο Θεός συνέζευξεν, σκυλάνθρωπος μή χωριζέτω. Ευρύπρωκτοι. Άντε, με το καλό και με το χρυσόψαρό σας.

Πάμε τώρα στον στρατηγό Μακρυγιάννη, σε μία παράγραφο από τα απομνημονεύματά του:

 

   «Είχα δύο αγάλματα περίφημα, μία γυναίκα κι ένα βασιλόπουλο, ατόφια. Φαίνονταν οι φλέβες. Τόσην εντέλειαν είχαν. Όταν χάλασαν τον Πόρο, τα’ χαν πάρει κάτι στρατιώτες και εις το Άργος θα τα πουλούσαν κάτι Ευρωπαίων. Χίλια τάλαρα γύρευαν. Ανάμεσα κι εγώ εκεί πέρναγα, πήρα τους στρατιώτες και τους μίλησα. Αυτά και 10.000 τάλαρα να σας δώσουνε, μην το καταδεχτείτε να βγουν απ’ την πατρίδα μας. Δι’ αυτά πολεμήσαμεν. (Βγάζω και τους δίνω 350 τάλαρα). Κι όταν φιλιωθούμεν με τον κυβερνήτη, (ότι τρωγόμαστε), τα δίνω και σας δίνει ότι στου ζητήσετε για να μείνουν στην πατρίδα απάνου. Και τα’ χα κρυμμένα. Τότε με την αναφορά μου τα πρόσφερα του βασιλέως να χρησιμεύσουν δια την πατρίδα».

 

Πριν από τον Μακρυγιάννη, θυμάστε σίγουρα που οι Έλληνες έδιναν μολύβι στους Τούρκους να κατασκευάζουν σφαίρες, με αντάλλαγμα να μην χαλάνε τις κολώνες της Ακρόπολης για να πάρουν το μολύβι από μέσα. Εδώ θέλω να προσθέσω το δικό μου σχόλιο, που είναι: «Κατακτητής στην πατρίδα μου χωρίς σφαίρες; Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει εκεί ακόμη;» Τα περαιτέρω σχόλια είναι δικά σας.

Περνάμε σε μία διάσημη φράση του Άγγλου Shelley για να δείτε τί σημαίνει να έχει σπουδάσει κανείς Ελληνικά: «Είμαστε όλοι οι Έλληνες. Οι νόμοι μας, η λογοτεχνία μας, η θρησκεία μας, η τέχνη μας. Όλα έχουν τις ρίζες τους στην Ελλάδα».

Και βέβαια θα ήταν αγένεια να ξεχάσω να παρουσιάσω και την άποψη του τιμημένου μας (από πίσω) πατριάρχη Γεννάδιου Σχολάριου, του πρώτου πατριάρχη μετά την άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Τούρκους. Ένας πατριάρχης που γνωρίζω εγώ, είναι ένας Προμηθέας, ένας Δευκαλίωνας. Ούτε ο Αβραάμ ούτε ο Ιησούς ούτε κανένας άλλος ξενόφερτος. Θα έπρεπε κανονικά αν ήταν τίμιοι, να έγραφαν στην ούγια του ράσου τους: «Φερμένοι από Ανατολικά της Εδέμ».

 

     «Είμαι Χριστιανός, ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι Έλλην. Αν με ρωτήσει κανείς τί είμαι, απαντώ, Χριστιανός είμαι».

 

Εδώ, η γλώσσα του Φραγκούλη που δεν είναι δεμένη στον λαιμό, άρα όχι γραβάτα, θα έλεγε:

«ΒΡΕ μαυροφορεμένο καθίκι με μαύρο καθίκι για καπέλο!!!

ΒΡΕ ιστορικά αποδεδειγμένα ιστορημένε ανιστόρητε!!!

ΒΡΕ μπαγλαμά πρωτού να εφευρεθεί ο μπαγλαμάς!!!

1) Μαυροφορεμένε άρχοντα του φωτός. Καλά που σε θάψανε και δεν σε κάψανε, ώστε να λερώνεις μονάχα ένα μικρό κομμάτι γης κι όχι ολόκληρο το σύμπαν με την σκόνη σου.

2) Αν τα έλεγες αυτά την εποχή που δεν ήταν οι Τούρκοι εδώ, να είσαι σίγουρος ότι αν είχαν εφευρεθεί τα ποδήλατα, θα σε θάβανε με τον κώλο έξω απ’ το χώμα για να τα παρκάρουν.

3) Εφόσον δεν είσαι Έλληνας μα Χριστιανός, τότε γιατί μιλάς Ελληνικά; Υπάρχει Χριστιανική γλώσσα; Το χώμα που πατάς το λένε «Χριστιανία» ή Ελλάδα; Την γλώσσα Χριστιανική ή Ελληνική; Την γεωμετρία και γενικά τους μαθηματικούς υπολογισμούς για να χτιστεί το σπίτι σου ή οι εκκλησίες που χτίσατε πάνω στους αρχαιοελληνικούς ναούς μας, πού τα οφείλετε; Σε Χριστιανό ή σε Έλληνα;

4) Ένα σπιούνικο πουλάκι, μας είπε ότι δεν έκοψες κι εσύ το πουλί σου όπως διέταξε ο πατριάρχης σου ο Αβραάμ. Μήπως είσαι κι εσύ φιλόζωος ή παραβαίνεις διαταγές;

5) Αν το χώμα που πατάς λέγεται Ελλάδα, τότε αφού δηλώνεις ότι δεν είσαι Έλλην μα Χριστιανός, δεν έχεις θέση σε μέρος που ονομάζεται Ελλάδα. Κι αφού δεν υπάρχει Χριστιανία, τότε δεν υπάρχεις κι εσύ, δεν γεννήθηκες ποτέ, διότι ακόμη και υπεριπτάμενος κάπου να γεννιόσουν, θα έπρεπε να λέει στα χαρτιά σου ότι γεννήθηκες υπεράνω της τάδε χώρας.

6) Γιατί στα υποτιθέμενα «κρυφά σχολειά» αποκρύπτατε από τα Ελληνόπουλα την αρχαία ιστορία τους, αλλά δεν ήταν δυνατόν να αποκρύψετε από αυτά την γλώσσα τους; Διότι την ίδια γλώσσα με τους Έλληνες μιλούσατε κι εσείς. Άλλωστε, δεν υπάρχει ανά τον κόσμο Χριστιανική γλώσσα. Υπάρχουν όμως Χριστιανοί παιδεραστές.

7) Αφού αλλάξατε την φράση που άλλοι λαοί δημιούργησαν για να τιμήσουν τον Ελληνισμό: «Πας μη Έλλην Βάρβαρος» σε «Πας Έλλην Βάρβαρος», τότε γιατί εφόσον δεν είστε βάρβαροι δολοφονήσατε το 75% των Ελλήνων το 350 μ.χ. (και έκτοτε το κάνετε ασταμάτητα) με τον χειρότερο τρόπο αν δεν γίνονταν Χριστιανοί; Πείτε μας μία φορά στην ιστορία του πλανήτη, που ένας Έλληνας σκότωσε έστω και με το βαμπάκι κάποιον άλλο επειδή δεν γινόταν (βαπτιζόταν) Έλληνας !!!

8) Στην παρακάτω εντολή: «Μη επιθυμήσεις την γυναίκα του πλησίον σου........κ.λ.π.» μήπως εννοείτε ότι οι εντολές σας είναι μόνον για τους άντρες; Βασικά αυτές οι εντολές γράφτηκαν μόνο για εσάς κι όχι για εμάς. Εμείς δεν χρειαζόταν να πηδήξουμε την γυναίκα του πλησίον μας, μα ούτε και κάποιον να μας το υποδείξει. Είχαμε εφευρέσει τους κανόνες σεβασμού χιλιετίες πριν από εσάς. Τρανό παράδειγμα ο Μέγας Αλέξανδρος που εσείς αποκαλείτε ομοφυλόφιλο και σφαγέα των λαών, όταν του άρεσε η κοπέλα του φίλου του και όμως τον ρώτησε για τα αισθήματά του προς αυτήν. Αφού είδε ότι ο φίλος αγαπούσε την κοπέλα, αν και βασιλιάς δεν έκανε τίποτα για να την έχει δική του. Όταν λοιπόν «βιάζατε» τις Ελληνίδες που δεν γίνονταν Χριστιανές, σημαίνει ότι αυτές δεν ήταν ο πλησίον σας. Πλησίον για σας, είναι μόνο κάποιος που είναι Χριστιανός. Σας δείχνω κι εγώ κάτι που είναι πλησίον σας, στην περιοχή σας και σας προσκαλώ να το επισκεφθείτε. Το τρελάδικο. Θα βρείτε κι εκεί ρούχα σαν αυτά που φοράτε, αλλά επιπροσθέτως επειδή το απαιτεί η μόδα του «πλησίον σας», θα έχουν και λουράκια.

9) Όταν εμείς λέμε ότι: «Πηδιέται το σύμπαν», το εννοούμε κιόλας. Όχι μεταφορικά αλλά κυριολεκτικά. Εσείς, θεωρείτε ότι βρίζουμε. Το σύμπαν είναι μία διαρκής αναπαραγωγή, ένας διαρκής θάνατος με μία επαναγέννηση. Ένας κύκλος. Ο δικός σας κύκλος, είναι αυτός που μόλις τώρα τελείωσε. Πώς γίνεται να το ονομάζετε «Κρυφό σχολειό» όταν εσείς είστε τόσο φανεροί στους Τούρκους; Βέβαια, με τα χρήματα των πιστών που αποκτήσατε, ή μάλλον εκείνων που πλήρωσαν για την ζωή τους μην τους σκοτώσετε αν δεν γίνονταν χριστιανοί, πληρώνατε τον Σουλτάνο να μην σας ενοχλεί. Πιάνατε και το μπουτάκι, το κωλαράκι από το πιτσιρίκι εκεί στα σκοτεινά, με το φως του καντηλιού στο σχολειό σας και το απειλούσατε ότι θα το δώσετε στον Τούρκο αν σας μαρτυρούσε στους γονείς του.

10) Τελικά, έχεις απόλυτο δίκιο. Είσαι «ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ» !!!

 

Αρκετά με αυτόν τον κύριο. Περνάμε τώρα και σε άλλους επιφανείς του είδους του. Ευχαριστώ τους φίλους μου που διασκεδάζοντας μου βρήκαν αυτά τα ψήγματα χρυσού για να δημιουργηθεί αυτό το κεφάλαιο. Κι αυτούς, Χριστιανούς τους βάπτισαν για να μην τους φάνε οι Χριστιανοί.

 

Μέγας Βασίλειος. (Άη Βασίλης). (ο κατά κόσμον: Άη Γαμήσου).

«Είναι εχθροί οι Έλληνες, διότι διασκεδάζουν καταβροχθίζoντας με ορθάνοιχτο στόμα το Ισραήλ.  Στόμα δε λέγει εδώ ο προφήτης (για τον Ησαΐα μιλάει) την σοφιστική του λόγου δύναμη η οποία τα πάντα χρησιμοποίησε για να παραπλανήσει τους εν απλότητι πιστευσάντων».

(Βλέπετε παιδάκια; ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑΜΕ με τις μαλακίες τους και για να μας το βουλώσουν, μας εξόντωσαν δια αποκεφαλισμού, σουβλισμού, καψίματος στην πυρά κι άλλα πολλά κολπάκια.)

«Μη δειλιάζετε από των Ελληνικών πιθανολογημάτων, τα οποία είναι σκέτα ξύλα, μάλλον δε δάδες που απώλεσαν και του δαυλού την ζωντάνια και του ξύλου την ισχύ, μη έχοντας δε ούτε και του πυρός την φωτεινότητα, αλλά σαν δάδες καπνίζουσες καταμελανώνουν και σπιλώνουν όσους τα πιάνουν και φέρνουν δάκρυα στα μάτια όσων τα πλησιάζουν.  Έτσι και των Ελλήνων η ψευδώνυμος γνώση σε όσους την  χρησιμοποιούν.»

Ο Ευσέβιος. Επίσκοπος Καισαρείας Παλαιστίνης, 265-340 μ.χ. λέει:

«Τον πτωχόν και πένητα λαόν (Ισραήλ) σήκωσες από της κοπριάς των Ελληνικών βδελυγμάτων και κάθισες αυτόν μετά των αρχόντων του Ισραήλ, τον όντος λαόν αυτού.»

«Πράξη σωφροσύνης είναι η εγκατάλειψη της ελληνικής πλάνης. Εγκαταλείψτε όσα οι Έλληνες φυσικοί φιλόσοφοι περί αρχών εισηγήθηκαν.»

«Μαγγανείες μετέρχονται οι Έλληνες! Και μ’ αυτήν εξαναγκάζουν την ανθρώπινη γνώμη.»

«Τα αγάλματά τους μαγικά κατασκευάζουν και στην μαγεία προτρέπουν.» Περί των αρχαιότερων Εβραίων και γιατί τας γραφάς αυτών, από των Ελληνικών λόγων προτιμήσαμε.» «Τα πάντα παρά βαρβάρων οι Έλληνες ωφελήθηκαν.» «Κλέφτες ιδεών είναι οι Έλληνες. Γιατί μετά από λογική κρίση και σώφρονα λογισμό την ιστορία των Εβραίων παραδεχθήκαμε». (Άει στον Εβραίο διάολο)!!!

 

Ιωάννης ο Χρυσόστομος.

(Αν αυτός είναι Χρυσόστομος, τότε εγώ πρέπει να αισθάνομαι πάρα πολύ υπερήφανος που είμαι εθελοντής βρομόστομος).

«Κανείς δεν πρέπει στα παιδιά του, των Ελλήνων προγόνων να καλεί τα ονόματα, του πατέρα, της μητέρας, του παππού και του προπάππου, αλλά αυτά των δικαίων της Παλαιάς Διαθήκης.»

«Όσο πιο βάρβαρο ένα έθνος φαίνεται και της ελληνικής απέχει παιδείας, τόσο λαμπρότερα φαίνονται τα ημέτερα. Ούτος ο βάρβαρος, την οικουμένη ολάκερη κατέλαβε. Και ενώ πάντα τα των Ελλήνων σβήνουν και αφανίζονται, τούτου καθ’ έκαστη λαμπρότερα γίνονται.» (εδώ μου φαίνεται ότι διαχωρίζει τους βαρβάρους, σε Έλληνες βαρβάρους και Χριστιανούς βαρβάρους. Δηλαδή, ο καλύτερος βάρβαρος είναι ο Χριστιανός βάρβαρος;)

«Αν στα ενδότερα των σκέψεών τους κοιτάξεις, θα δεις τέφρα και σκόνη και υγιές ουδέν, αλλά τάφος ανοιγμένος ο λάρυγξ αυτών, τα πάντα δε γεμάτα ακαθαρσίες και πύον. Και πάντα τα δόγματά τους βρίθουν σκωλήκων. Αυτά γέννησαν και αύξησαν οι Έλληνες, από των φιλοσόφων λαβόντες. Ημείς δε, ου παραιτούμεθα της κατ’ αυτών μάχης.»

Ο Χρυσόστομος άρχισε την υπονόμευση και ο Θεόφιλος τελικά το 391 κατεδάφισε την βιβλιοθήκη της Αλεξανδρείας. Μην παραλείψω να πω ότι τα σημαντικότερα βιβλία δεν τα έκαψε αλλά τώρα βρίσκονται πουλημένα στην υπόγεια βιβλιοθήκη του Βατικανού. Από αυτά δανείζονται οι Αμερικάνοι τις γνώσεις για την σημερινή τεχνολογία.

«Τί λοιπόν, άγιος έσται ο ναός του Σεράπιδος δια τα βιβλία;  Μη γένοιτο! Αλλά δαίμονες οικούσι τον τόπον, μάλλον δε και αυτών όντων δαιμόνων, και παρ’ αυτών βωμός στέκει απάτης αόρατος εις τον οποίον ψυχάς ανθρώπων θυσιάζουσι κατάλαβε λοιπόν και φανέρωσε ότι δαίμονες κατοικούν εκεί.» (Δαίμονες, αυτός ο δαίμονας εννοεί τα βιβλία των Ελλήνων φιλοσόφων.)

Ο Θεοδώρητος μας ομολογεί:

«Ο δε μέγας Ιωάννης, ασκητάς πυρπολούμενους από ζήλον θεού συνέλεξε, με βασιλικούς δε νόμους αυτούς οπλίσας, κατά των ειδωλικών έπεμψε τεμενών, τα δε χρήματα για τους κατεδαφιστές και τους βοηθούς, δεν έλαβε απ’ τα βασιλικά ταμεία,  αλλά από πλούσιες γυναίκες που φιλοτίμως να παρέχουν κατέπειθε, ώστε με την λαμπρή τους πίστη να κερδίσουν την ευλογία. Έτσι με τον τρόπο αυτόν τους υπολειπόμενους Ελληνικούς ναούς με τούτον τον τρόπον εκ βάθρων ανέσπασεν.»

Περνάμε σε κάτι πιο νεωτεριστικό. Παρατηρήστε ότι οι υποτιθέμενοι αυτοί Έλληνες, έχουν βάλει την φράση «Ελληνική Δημοκρατία» για επικεφαλίδα.  Πεντακόσια χρόνια πριν, ο προαναφερθείς Γεννάδιος Σχολάριος δήλωνε ότι δεν είναι Έλλην, αλλά Χριστιανός.

 

«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΙΤΡΟΥΣ – ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ.

Προς:

Το Πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Αγαπητοί μου.

Ακούγεται πως στις ημέρες αυτές πρόκειται να γίνουν κάποιες “Ελληνοπρεπείς τελετές στον Όλυμπο”. Θα θέλαμε να διατυπώσουμε τη θέση της τοπικής μας Εκκλησίας.
Το όλον θέμα ξεκινάει από κάποιο κ. Τρύφωνα Κωστόπουλο που διαθέτει εξοχική κατοικία στον Όλυμπο.
Ο εν λόγω καθηγητής στο παρελθόν ετέλεσε το γάμο του με αρχαίο ειδωλολατρικό τρόπο, αποδεικνύοντας έτσι πως απέρριψε τη χριστιανική του ιδιότητα και συνεπώς δεν είναι μέλος της Εκκλησίας. Τώρα προκαλεί και πάλι την τοπική μας κοινωνία αλλά και κάθε σώφρονα άνθρωπο και κάθε χρόνο αυτόν τον καιρό έρχεται από την Αθήνα και καλεί τον λαό της περιοχής μας να συμμετέχει σε εκδηλώσεις που ξεκινούν από φαιδρότητες και φθάνουν στην απροκάλυπτη ειδωλολατρία.
Θα μπορούσαν κάλλιστα αυτές οι εκδηλώσεις να γίνουν αποδεκτές μόνο σαν μία καλή θεατρική παράσταση. Αλλά ο κ. Κωστόπουλος που στο μεταξύ μετέτρεψε το επώνυμό του σε “Ολύμπιο” στην υπόθεση αυτή δίνει το νόημα όχι της παράστασης αλλά της τελετής.

Πρόκειται δηλαδή για μία ουτοπική και παράλογη προσπάθεια αναβίωσης γεγονότων και μύθων που έσβησαν πριν δυόμισι χιλιάδες χρόνια και που αυτά καθ’ εαυτά δεν έχουν τίποτα απολύτως να προσθέσουν στην εθνική μας παράδοση και κληρονομιά.

Δεκάδες έγκριτοι ιστορικοί και αρχαιολόγοι τα έχουν περιγράψει με κείμενα, σχέδια και φωτογραφίσεις αρχαιολογικών ανακαλύψεων και φυσικά κανείς δεν περίμενε την απόπειρα ενός ιδιώτη να αναβιώσει μύθους και ιστορικά γεγονότα που δεν επαναλαμβάνονται. Εκτός αν έχει χαθεί η αίσθηση του γελοίου υπόθεση που μάλλον αποδεικνύεται από την λεπτομερέστατη αναφορά του Ολύμπιου στις αρχαιοελληνικές χλαμύδες με τις οποίες καλεί τον κόσμο να προσέλθει ντυμένος. Είναι λοιπόν φανερό πως η συμμετοχή στις ειδωλολατρικές όσο και φαιδρές αυτές τελετές είναι τελείως ασυμβίβαστη με την χριστιανική μας ιδιότητα. Πέρασαν δύο χιλιάδες χρόνια από τότε που πάνω στη γη έλαμψε το φως του αληθινού Θεού και από τότε που σαρώθηκε το σκοτάδι της αρχαίας ειδωλολατρικής θρησκείας, που οι ανύπαρκτοι θεοί της δολοφονούσαν μοιχεύονταν, φθονούσαν και μισούσαν… Μιας θρησκείας στην πνευματικότητα της οποίας η παιδεραστία θεωρούνταν τρόπος μύησης σε “ανώτερη πνευματική γνώση”.
Αγαπητοί μου.

Η Ελλάδα μας είναι η χώρα των πρώτων χριστιανών Αγίων και Μαρτύρων. Ας μην επιστρέψουμε με τυχόν συμμετοχή μας, έστω και από περιέργεια, να πάρουν θάρρος οι λίγοι νοσταλγοί του πνευματικού σκότους. Αντίθετα, με την παγερή αδιαφορία μας και εφέτος ας δείξουμε στον κ. Ολύμπιο εκείνο που αποτελεί αναμφίβολη πραγματικότητα: Ότι όλα τα θετικά και υγιή στοιχεία της αρχαίας ελληνικής παράδοσης και ιστορίας ενσωματώθηκαν με φυσιολογικό και αβίαστο τρόπο στην μεταγενέστερη εθνική μας παράδοση, στα δημοτικά μας τραγούδια, στις τοπικές ενδυμασίες και στα διάφορα ήθη και έθιμά μας. Αναφέρουμε το εξής παράδειγμα. Ότι σε διάφορα χωριά και κωμοπόλεις της Μακεδονίας μας, μέχρι το 1950 ποτέ δεν φορούσαν ευρωπαϊκά φορέματα αλλά τις τοπικές ενδυμασίες με το “κατσούλι” δηλαδή το καπέλο που ήταν απομίμηση της περικεφαλαίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τις οποίες συνεχίζουν να φορούν στις διάφορες εκδηλώσεις και στα χορευτικά. Τιμώντας τον μεγάλο πολιούχο και προστάτη μας Άγιο Διονύσιο που αγίασε στο βουνό των ψευτοθεών, ας μείνουμε μακριά από αυτές τις ανόητες τελετές αμετακίνητοι στις γνήσιες εκκλησιαστικές και εθνικές παραδόσεις μας.

Με πολλή πατρική αγάπη.

Ο Μητροπολίτης Σας ΑΓΑΘΟΝΙΚΟΣ.

Σημείωση:
Η παρούσα να διαβαστεί καθαρά την Κυριακή της Πεντηκοστής 23 Ιουνίου.»

 

(Τί εννοεί εδώ ο ποιητής; Γιατί δηλαδή να μην διαβαστεί την 28η Οκτωβρίου επέτειο του "ΟΧΙ", την 25η Μαρτίου επέτειο της επανάστασης του '21, ή την δεδομένη ημερομηνία που νικούσαμε τους Πέρσες για να μπορούνε σήμερα αυτοί να μας σφάζουν με τον σταυρό;)

 

Τα σχόλια για το ως άνω κείμενο είναι δικά σας εδώ φίλοι μου, αλλά εγώ θα αρκεστώ στο ότι Αβραάμ πηδούσε την «γυναικαδελφή» του την Σάρα. Μία ματιά στην φωτογραφία εδώ, θα σας πείσει για το αν έχουν αλλάξει τα σχέδιά τους και οι συμπεριφορές των εργατών του  Θεού Γιαχβέ. Ακονίζουν τον σταυρό για να μας τον μπήξουν και πάλι.

Νά, πώς μπήγουν τον σταυρό διαβάζοντας «ΑΝΑΘΗΜΑΤΑ» για τους Έλληνες την Κυριακή της Ορθοδοξίας.

Θαυμάστε τους !!!

 

ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΙ  κατά των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Έτι τοις φρονούσι και λέγουσι, κτιστήν είναι πάσαν φυσικήν δύναμιν και ενέργειαν της τρισυποστάτου Θεότητος ως κτιστήν εκ τούτου πάντως, και αυτήν την θείαν ουσίαν αναγκαζομένοις δοξάζειν κτιστή γαρ κατά τους Αγίους ενέργεια, κτιστήν δηλώσει και φύσιν.  Άκτιστον δε, άκτιστον χαρακτηρίσει ουσίαν.  Καντεύθεν ήδη κινδυνεύουσιν εις αθείαν παντελή περιπίπτειν, και την Ελληνικήν μυθολογίαν, και των κτισμάτων λατρείαν τη καθαρά και αμώμω των Χριστιανών Πίστει προστριβομένοις, μη ομολογούσι δε κατά τας Αγίων θεοπνεύστου θεολογίας και το της Εκκλησίας ευσεβές φρόνημα άκτιστον είναι πάσαν φυσικήν δύναμιν και ενέργειαν της τρισυποστάτου Θεότητος ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ. 

Τοις μετά των άλλων μυθικών πλασμάτων, αφ' εαυτών και την καθ' ημάς κλίσιν μεταπλάττουσι, και τας Πλατωνικάς ιδέας ως αληθείς δεχομένοις, και αυθυπόστατον την ύλην παρά των ιδίων μορφούσθαι λέγουσι, και προφανώς διαβάλλουσι το αυτεξούσιον του Δημιουργού, του από του μη όντος ει το είναι παραγάγοντος τα πάντα, και ως Ποιητού πάσιν αρχήν και τέλος επιτιθέντος εξουσιαστικώς και δεσποτικώς ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ. 

Τοις τα Ελληνικά διεξιούσι μαθήματα, και μη δια παίδευσιν μόνον ταύτα παιδευομένοις, αλλά και ταις δόξαις αυτών ταις ματαίας επομένοις, και ως αληθέσι πιστεύουσι, και ούτως αυταίς ως το βέβαιον εχούσας εγκειμένοις ώστε και ετέρους ποτε μεν λάθρα, ποτέ δε νοερώς ενάγειν αυταίς και διδάσκειν ανενδοιάστως ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.

Τοις δεχομένοις, και παραδίδουσι τα μάταια και Ελληνικά ρήματα, ότι τε προϋπαρξις εστι των ψυχών και εκ του μη όντος τα πάντα εγένετο, και παρήχθησαν, ότι τέλος εστί της κολάσεως, ή αποκατάστασις αύθις της κτίσεως, και των ανθρωπίνων πραγμάτων, και δια των τοιούτων λόγων την Βασιλείαν Των Ουρανών λυομένην πάντως, και παράγουσαν εισάγουσιν, ήν αιωνίαν και ακατάλυτον αυτός τε ο Χριστός και Θεός ημών εδίδαξε, και παρέδοτο, και δια πάσης της παλαιάς και νέας Γραφής ημείς παρελάβομε, ότι και η Κόλασις ατελεύτητος και η Βασιλεία αίδιος, δια δε των τοιούτων λόγων εαυτούς τε απολλύασι, και ετέροις αιωνίας προξένοις γινομένοις ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.

Τοις ευσεβείν μεν επαγγελομένοις, τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη και Καθολική Εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γής, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς, ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.

Τοις την μωράν των έξωθεν φιλοσόφων λεγομένην σοφίαν προτιμώσι, και τοις καθηγηταίς αυτών επομένοις, και τας τε μετεμψυχώσεις των ανθρωπίνων ψυχών, ή και ομοίως τοις αλόγοις ζώοις ταύτας απόλλυσθαι, και εις το μηδέν χωρείν δεχομένοις και δια τούτο ανάστασιν και κρίσιν και την τελευταίαν των βεβιωμένων ανταπόδοσιν αθετούσιν ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.

Τοις λέγουσιν, ότι οι των Ελλήνων σοφοί και πρώτοι των αιρεσιαρχών, οι παρά των επτά Αγίων και Καθολικών Συνόδων, και παρά πάντων των εν Ορθοδοξία λαμψάντων Πατέρων αναθέματι καθυποβλήθέντας, ως αλλότριοι της Καθολικής Εκκλησίας δια την εν λόγοις αυτών κίβδηλον και ρυπαράν περιουσίαν κρείττονες εισί κατά πολύ, και ενταύθα, και εν τη μελλούση κρίσει, και των ευσεβών μεν και ορθοδόξων ανδρών, άλλως δε κατά πάθος ανθρώπινον ή αγνόημα πλημμελησάντων ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.

 

ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΗΔΗΧΤΕΙΤΕ !!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ

ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ !!!

 

Τώρα, λίγο σιροπάκι για επιδόρπιο.

Κανιβαλισμοί, βιασμοί παιδιών, αιμομιξίες, ευνουχισμοί. Όλα φρέσκα, πάρε κυρά μου, πάρε!!! Ότι πάρεις, ένα τάληρο.

«Μακάριος όστις πιάσει και ρίψει τα νήπιά σου επί την πέτραν».

«Και φάγεσθε τας σάρκας των υιών υμών και τας σάρκας των θυγατέρων υμών φάγεσθε».

«Και φάγη τα έκγονα της κοιλίας σου κρέας υιών σου και θυγατέρων σου, όσα έδωκεν σοι κύριος ο Θεός σου εν τη στενοχωρία σου και εν τη θλίψη σου, ή θλίψει σε ο εχθρός σου».

«Και εκρατήσαμεν πασών των πόλεων αυτού εν τω καιρώ εκείνω και εξολοθρεύσαμεν πάσαν πόλιν εξής και τας γυναίκας αυτών και τα τέκνα αυτών ου κατελίπομεν ζωγρείαν». (δηλαδή, δεν αφήσανε κανέναν ζωντανό).

«Και νυν πορεύου και πατάξεις τον Αμαλήκ και Ιερίμ και πάντα τα αυτού και ου περιποιήσει εξ αυτού και εξολοθρεύσεις αυτόν και αναθεματίεις αυτλον και πάντα τα αυτού και ου φείση απ’ αυτού και αποκτείνεις από ανδρός και έως γυναικός και από νηπίου έως θηλάζοντος και από μόσχου έως προβάτου και από καμήλου έως όνου». (Με τόσο μίσος, έχουνε ξεχάσει να βάλουνε στο κείμενο ακόμη και τα κόμματα. Ή μήπως δεν τους έπαιρνε ο χρόνος;)

«Και είπεν Αχιτοφέλ προς Αβεσσαλώμ. Είσελθε προς τας παλλάκας του πατρός σου ας κατέλιπεν φυλάσσειν τον οίκον αυτού και ακούσεται πας Ισραήλ ότι κατησχύνας τον πατέρα σου και ενισχύουσιν αι χείρες παντών των μετά σου».

«Ο Ρουβήν εν ημέρα θερισμού σίτου και ευρήκε  μανδραγόρας εν τω αγρώ και έφερε στην Λείαν  μητέρα αυτού. Η Ραχήλ χάρισε  τον Ιακώβ για μια νύκτα στην Λεία και εγέννησαν τον Ισσαχάρ.» (Κάνε Γιάννη μ’ την δουλειά σου κι αύριο πάλι θα’ μαι θειά σου).

«ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΔΑΥΙΔ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΒΕΒΗΚΩΣ ΗΜΕΡΑΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΒΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΙΜΑΤΙΟΙΣ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΘΕΡΜΑΙΝΕΤΟ.

ΚΑΙ ΕΙΠΟΝ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΑΥΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΤΩΣΑΝ ΤΩ ΚΥΡΙΩ ΗΜΩΝ ΤΩ ΒΑΣΙΛΕΙ ΠΑΡΘΕΝΟΝ ΝΕΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΤΑΙ ΤΩ ΒΑΣΙΛΕΙ ΚΑΙ ΕΣΤΑΙ ΑΥΤΟΝ ΘΑΛΠΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΣΕΤΑΙ ΜΕΤ' ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΘΗΣΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ.

ΚΑΙ ΕΖΗΤΗΣΑΝ ΝΕΑΝΙΔΑ ΚΑΛΗΝ ΕΚ ΠΑΝΤΟΣ ΟΡΙΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΥΡΟΝ ΤΗΝ ΑΒΙΣΑΚ ΤΗΝ ΣΩΜΑΝΙΤΙΝ ΚΑΙ ΗΝΕΓΚΑΝ ΑΥΤΗΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ.

ΚΑΙ Η ΝΕΑΝΙΣ ΚΑΛΗ ΕΩΣ ΣΦΟΔΡΑ ΚΑΙ ΗΝ ΘΑΛΠΟΥΣΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΚΑΙ ΕΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΩ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΟΥΚ ΕΓΝΩ ΑΥΤΗΝ.»

«ΕΙΠΕΝ ΔΕ Η ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΑΝ Ο ΠΑΤΗΡ ΗΜΩΝ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΣΤΙΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΣ ΕΙΣΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΗΜΑΣ ΩΣ ΚΑΘΗΚΕΙ ΠΑΣΗ ΤΗ ΓΗ.

ΔΕΥΡΟ ΚΑΙ ΠΟΤΙΣΩΜΕΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΗΜΩΝ ΟΙΝΟΝ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΩΜΕΝ ΜΕΤ' ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΣΤΗΣΩΜΕΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΗΜΩΝ ΣΠΕΡΜΑ.

ΕΠΟΤΙΣΑΝ ΔΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΥΤΩΝ ΟΙΝΟΝ ΕΝ ΤΗ ΝΥΚΤΙ ΤΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΙΣΕΛΘΟΥΣΑ Η ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑ ΕΚΟΙΜΗΘΗ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ ΕΚΕΙΝΗΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΗΔΕΙ ΕΝ ΤΩ ΚΟΙΜΗΘΗΝΑΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΝΑΙ.

ΕΓΕΝΕΤΟ ΔΕ ΤΗ ΕΠΑΥΡΙΟΝ ΚΑΙ ΕΙΠΕΝ Η ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΑΝ ΙΔΟΥ ΕΚΟΙΜΗΘΗΝ ΕΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΗΜΩΝ ΠΟΤΙΣΩΜΕΝ ΑΥΤΟΝ ΟΙΝΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ ΤΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΕΙΣΕΛΘΟΥΣΑ ΚΟΙΜΗΘΗΤΙ ΜΕΤ' ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΣΤΗΣΩΜΕΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΗΜΩΝ ΣΠΕΡΜΑ.

ΕΠΟΤΙΣΑΝ ΔΕ ΚΑΙ ΕΝ ΤΗ ΝΥΚΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΥΤΩΝ ΟΙΝΟΝ ΚΑΙ ΕΙΣΕΛΘΟΥΣΑ Η ΝΕΩΤΕΡΑ ΕΚΟΙΜΗΘΗ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΥΚ ΗΔΕΙ ΕΝ ΤΩ ΚΟΙΜΗΘΗΝΑΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΝΑΙ.

ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΟΝ ΑΙ ΔΥΟ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΛΩΤ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΥΤΩΝ».

HEY, YOU!!! Sexy Fatherfucker !!! Πήδα τον πατέρα σου και την Μητέρα σου...!!!

 

ΤΩΝ  ΓΕΛΟΙΩΝ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Ο Χριστιανισμός κηρύσσει τον ευνουχισμό ως προϋπόθεση για να εισέρθουν στη βασιλεία των ουρανών: «Λέγουσι αυτώ οι μαθηταί αυτού· ει ούτως εστίν η αιτία τού ανθρώπου μετά τής γυναικός, ου συμφέρει γαμήσαι. ο δέ είπεν αυτοίς· ου πάντες χωρούσι τόν λόγον τούτον, αλλ’ οίς δέδοτα. Εισί γάρ ευνούχοι οίτινες εκ κοιλίας μητρός εγεννήθησαν ούτω. καί εισίν ευνούχοι οίτινες ευνουχίσθησαν υπό τών ανθρώπων, καί εισίν ευνούχοι οίτινες ευνούχισαν εαυτούς διά τήν βασιλείαν τών ουρανών. ο δυνάμενος χωρείν χωρείτω».

Θα μας πουν τώρα, ότι ευνούχοι ήταν αυτοί που απείχαν από την διαδικασία του να κάνουν παιδιά. Θα τους πω κι εγώ, ότι το να κάνεις παιδιά, εσύ το αποφασίζεις. Εκτός κι αν έχεις πρόβλημα υγείας, που δεν φταις εσύ αλλά ο τα πάντα εν σοφία εποίησας Θεός σου. Όμως, πάει στον διάολο το «αυξάνεστε και πληθύνεστε» αν ευνουχίζεστε σωματικά ή ψυχικά για να εισέλθετε στην βασιλεία των ουρανών. Καλό το να φάσκει και να αντιφάσκει κανείς, μόνο αν είναι για να δώσει κάποιο δίδαγμα. Το να μαλακίζεται και να παρακινεί κι άλλους να το κάνουν, είναι πιστεύω ή εγωιστικό ή εξυπηρετεί σκοτεινά συμφέροντα. Διαλέξτε: Ή «αυξάνεστε και πληθύνεστε», ή «Ου συμφέρει γαμήσαι».

Ο Ματθαίος μας είπε τα πιο πάνω που διαβάσατε, ο δε Κανών ΚΓ και ΚΔ των Αγίων Ρεμαλίων, σόρυ, Αγίων Αποστόλων, μας λέει τα παρακάτω:

«Ει τις Κληρικός ών, εαυτόν ακρωτηριάσοι, καθαιρείσθω. Φονεύς γάρ εστίν εαυτού.»

 

«Λαϊκός εαυτόν ακρωτηριάσας, αφοριζέσθω έτη τρία. Επίβουλος γάρ εστί τής εαυτού ζωής.».

Τον αφορίζουνε μόνο τρία χρόνια. Μήπως μετά τρία χρόνια ξαναφυτρώνουν αρχ.....? Πάντως όταν πεθάνει, δεν λέει πουθενά ότι του στερείτε ο παράδεισος. Άλλωστε, στον παράδεισο δεν λέει πουθενά σε κανένα κείμενο των γραφών ότι κάνουνε Σεχ, Μεχ, πώς το λεν αυτό. Α, ναι. Σεξ!!!

Τελικά, βγαίνει το συμπέρασμα ότι εάν «Ου συμφέρει γαμήσαι, τότε, συμφέρει μαλακίζεσθε».

Προχωράμε παρακάτω.

Παρμένο από Π. Παναγιωτάκου. Σύστημα του Εκκλησιαστικού Δικαίου κατά την εν Ελλάδι ισχύν αυτού, τόμος τρίτος, Το Ποινικόν Δίκαιον της Εκκλησίας. Αθήνα 1962.

«Δύσκολα παραμένουν τα πράγματα για τους πιστούς που έχουν την απρονοησία να υποκύψουν στον πάντοτε ελλοχεύοντα πειρασμό και να διαπράξουν κάποιο ερωτικό αμάρτημα. Εξαιρετικά λεπτομερείς, οι σχετικές διατάξεις του εκκλησιαστικού ποινικού δικαίου προβλέπουν με σαφήνεια την επιβαλλόμενη τιμωρία του. Έχουμε και λέμε:

Η εκτός γάμου συνουσία, με άλλα λόγια οι προγαμιαίες σχέσεις, συνιστούν το κανονικό αδίκημα της πορνείας. Ο άνδρας που διαπράττει το αδίκημα χαρακτηρίζεται πόρνος και η γυναίκα πόρνη.

Προσβάλλοντας την ιερότητα της επιτρεπόμενης στο πλαίσιο του γάμου σαρκικής συνομιλίας των δύο φύλων, η πορνεία επισύρει διαφορετική τιμωρία για ιερείς και λαϊκούς.

Συγκεκριμένα, ο ιερέας που υποπίπτει στο αμάρτημα της πορνείας καθαιρείται. Πρεσβύτερος ή διάκονος που φίλησε γυναίκα και μίανε τα χείλη του, τιμωρείται με αργία, η διάρκεια της οποίας καθορίζεται κατά περίπτωση.

Καθαίρεση περιμένει, αντιθέτως, τον κληρικό που προχωρά την ανήθικη πράξη πέραν του φιλήματος, καθώς και εκείνον που χρησιμοποιεί τα χείλη του για να προβεί σε ακόλαστη πράξη με γυναίκα ή άντρα. (Τί θέλει να πει εδώ ο ποιητής; Ήταν λέει στο δάσος και ξαφνικά μπήκε ένα φίδι στο ράσο και του δάγκωσε το πέος. Εκείνος φώναξε: Βοήθεια, βοήθεια! Κάποιος να ρουφήξει το δηλητήριο!!! Τι φταίει ο ρουφήξας ή ο ρουφηχθείς;) Καθαιρείται επίσης και ο έγγαμος υποδιάκονος, αν αποκαλυφθεί ότι συνουσιάστηκε με τη γυναίκα του πριν από το γάμο. (Δεν συνουσιάστηκε, γι’ αυτό και μετά τον γάμο ίσως να ανακάλυψε ότι είχε νυμφευτεί τον Μήτσο τον νταλικιέρη που ντυνόταν καλόγρια). Μοναχός ή μοναχή που διέπραξε το αδίκημα της πορνείας τιμωρείται με απλό αφορισμό επτά ετών και δεν κατατάσσεται ποτέ στον κλήρο.

Απλός αφορισμός περιμένει και τον λαϊκό που θα υποπέσει στο αδίκημα της πορνείας. Η ποινή αυτή κυμαίνεται μεταξύ επτά και εννέα ετών και μπορεί να αυξομειωθεί ανάλογα με τη μεταμέλεια του αμαρτωλού. Αν το αδίκημα διεπράχθη με ετερόθρησκο ή ετερόδοξο, η ποινή ανέρχεται σε τρία χρόνια, τα οποία πρέπει να περάσουν με ξηροφαγία (μετά την ένατη ημέρα) και με διακόσιες γονυκλισίες ημερησίως. (Με κάποιον να ρίχνει συνεχώς το σαπούνι στο πάτωμα ή άνευ αυτού;)

Η ίδια ποινή, αλλά με τριακόσιες γονυκλισίες, (Οι 300 είναι οι σωστές. Οι 299 είναι αμάρτημα. Ούτε στα Ο.Υ.Κ. να υπηρετούσανε) επιβάλλεται και στη γυναίκα που εκπορνεύτηκε με ευνούχο. (εδώ οι γονυκλισίες γίνονται μπροστά σε μή ευνούχο). Μια μέτρια ποινή επιβάλλεται επίσης σε εκείνον που αποφάσισε να υποπέσει στο αμάρτημα της πορνείας, αλλά εμποδίστηκε από εξωτερικά γεγονότα και από την επέμβαση της Θείας Χάριτος. (και πώς στο διάολο πηδήχτηκε η αμαρτωλή με ευνούχο;)

"Φρικτή αμαρτία" χαρακτηρίζει το εκκλησιαστικό ποινικό δίκαιο την ανδρική ομοφυλοφιλία, ύβρις κατά της Δημιουργίας και εξευτελισμός της ανθρώπινης υποστάσεως και αξιοπρέπειας, και την τιμωρεί με ιδιαίτερη αυστηρότητα.

Οι γυναίκες που υποπίπτουν στο αμάρτημα της ομοφυλοφιλίας τιμωρούνται όπως οι μοιχαλίδες, αν είναι έγγαμες, και όπως οι πόρνες εφόσον είναι άγαμες. Αφορισμός οκτώ ετών, ξηροφαγία και διακόσιες γονυκλισίες ημερησίως προβλέπονται, (δηλαδή όταν πηδιόντουσαν με νορμάλ ή με ευνούχους ήταν 300 και τώρα που είναι ανώμαλα μόνον 200) εξάλλου και για τους συζύγους που "ασελγούν παρά φύσιν επ' αλλήλων.

Οι ονειρώξεις απαγορεύονται ρητά από το εκκλησιαστικό δίκαιο, εκτός κι αν οφείλονται σε νόσο ή άλλη φυσική αιτία. Αν αιτία της είναι η βραδινή οινοποσία, η πολυφαγία ή ο πονηρός λογισμός, η ονείρωξη θεωρείται ότι έχει εξασφαλίσει τη συγκατάθεση του ενδιαφερομένου, ο οποίος ως εκ τούτου οφείλει να τιμωρηθεί με απομάκρυνση από την κοινωνία των πιστών για μία ημέρα, να ψάλει τον Ν' Ψαλμό και να τελέσει 49 γονυκλισίες. (Δώσε 50 και πάρτο.)

Σοβαρότερα είναι τα πράγματα στην περίπτωση του αυνανισμού.

Αν ένας κληρικός προκαλέσει την έκκριση του σπέρματός του με αυτόν τον τρόπο, τιμωρείται με αργία ενός έτους. (Γιατί τους το είπες ρε βλάκα;) Φτάνει, βέβαια, να κόψει τη συνήθειά του: Αν την ασκεί κατ' εξακολούθηση, τότε καθαιρείται. Αν ο αυνανιζόμενος είναι λαϊκός ή μοναχός, (αν είναι μοναχός, τότε καλά κάνει και την παίζει να μην τρελαθεί) τότε τιμωρείται με απλό αφορισμό σαράντα ημερών, τις οποίες πρέπει να περάσει με ξηροφαγία και εκατό γονυκλισίες ημερησίως. Διπλάσια ως προς τις ημέρες του αφορισμού και της ξηροφαγίας, αλλά ίδια ως προς τον αριθμό των γονυκλισιών, (ορίστε ένα ωραίο πρόβλημα για τις εξετάσεις από το Γυμνάσιο στο Λύκειο) είναι τέλος η τιμωρία εκείνου που συμμετείχε σε αμοιβαίο αυνανισμό. (ποιανού θα πάει πιο μακριά δηλαδή).

Εδώ, θα γράψω ένα ανέκδοτο που οι τρελές παραπάνω καταστάσεις με έκαναν να θυμηθώ.

 

«Ο Μητσάρας ο ζιγκολό, είχε ένα πέος 40 πόντους. Το χρέωνε 1.000 δραχμές τον πόντο. (Δεν γουστάρω τα ευρώ). Μία μέρα περνούσε κάτω από ένα μπαλκόνι και τον είδε η Κατίγκω. Έλα πάνω Μήτσο, του λέει. Ενώ θα πλένω τα ρούχα στην σκάφη, βάλτο μου μόνο έναν πόντο επειδή βαστάω μόνο ένα χιλιάρικο επάνω μου. Της το βάζει, και πάνω στην καλή χαρά, γλυστράει πάνω στο σαπούνι που είχε πέσει κάτω και πάει όλο το.... μηχάνημα μέσα. ΑΑΑΑΑ!!! Έκανε αυτή.

Τί ΑΑΑ μωρή; λέει νευριασμένος εκείνος. Εδώ έπαθα 39.000 ζημιά κι εσύ κάνεις ΑΑΑ;!;!;!»

 

Συνεχίζω το ξεκατίνιασμα.

Ο Αβραάμ πήγε στην Αίγυπτο σε στυλ μαστρωπού κι έβγαλε την γυναικαδελφή του την Σάρα να γίνει πόρνη, απλά για να μπορέσει να αγοράσει καμήλες και δούλους. Εφόσον κάποιος συμπεριφέρεται στην γυναίκα του με αυτόν τον τρόπο, γιατί να του είναι εμπόδιο να σφάξει ακόμη το παιδί του; Σε αυτόν δόθηκε η κιβωτός της διαθήκης από τον Θεό. Νά ποιος είναι ο Θεός τους και τι ανθρώπους προτιμά.

Χρυσόστομος. Φράσεις: «Η γυνή είναι δεδεμένη δια του νόμου εφ' όσον καιρόν ζη ο ανήρ αυτής. Όστις λάβει γυναίκα κεχωρισμένην, γίνεται μοιχός. Εάν δε ο ανήρ αυτής αποθάνη, είναι ελευθέρα να υπανδρευθή με όντινα θέλει».

Ο ποιητής εδώ, εννοεί ότι η γυναίκα είναι σκλάβα του άνδρα και δεν έχει κανένα δίκιο ή δικαίωμα να τον χωρίσει και να βρει άλλον να φτιάξει την ζωή της αν δεν ψοφήσει ο άνδρας της. Οπότε, αν αυτή η γυναίκα κακοπερνούσε, οικογενειακή βία το λένε τώρα, δεν θα μπορούσε να απαλλαγεί και θα ήταν αναγκασμένη να αυτοκτονήσει για να λυτρωθεί από την κακοπέραση και τον συνεχή πόνο. Αυτό, είναι το φιλοσοφικό μυαλό της εκκλησίας της Εβραϊκής Ελλάδας. Φανταστείτε δηλαδή, να σκοτώνατε τον γιο σας επειδή σας το είπε ο Θεός. Μετά, αν δεν βρισκόσασταν στον εισαγγελέα και με την σειρά που ακολουθεί σε ισόβια κάθειρξη, ή καταδίκη σε θάνατο, εγώ θα γίνω πρωθυπουργός της Ζιμπάμπουε. Μην γελάτε, γιατί τελευταία ακούγεται η φράση: «Μητροπολίτης Ζιμπάμπουε»!!! Άντε και εις ανώτερα, σε Μητροπολίτη Ταγκανίκας και φυλών Αμαζονίου. Μόνο εκεί περνάει η μπογιά σας. Εδώ, τελείωσε το κουβαδάκι με το χρώμα.

***************

Το 1991, περνώντας έξω από μία εκκλησία με την τότε κοπέλα μου, αποφασίσαμε να κάνουμε πλάκα ζητώντας από τους παπάδες την ευλογία τους επειδή δήθεν θα παντρευόμασταν τον καιρό εκείνο. Μπήκαμε μέσα, είδα τρεις παπάδες με εντελώς σνομπ ύφος και ζήτησα την ευλογία τους, να πάμε καλά έως την ημέρα που θα παντρευτούμε. Όμως δεν άντεχα, αν άκουγα κάτι ηλίθιο θα έβγαζα τ’ απωθημένα μου.

- Την ευλογία σας πάτερ.

- Έχετε συνάψει ερωτικές σχέσεις;

- Φυσικό δεν είναι πάτερ; Με τέτοια γυναίκα και να μην συνάψω ερωτικές σχέσεις;

- Σίγουρα είναι πολύ όμορφη η κοπέλα σου, αλλά δεν μπορούμε να σας δώσουμε την ευλογία μας αν δεν μετανοήσετε κι αν δεν κάνετε το και το και το.

- Και πώς θέλετε να ξέρω πάτερ αν αυτή η τεραστίας ομορφιάς γυναίκα δεν είναι ο Μήτσος ο νταλικέρης που έκανε εγχείρηση στην Καζαμπλάνκα αν δεν δοκιμάσω;

(εκεί η κοπέλα μου έχει πεταχτεί έξω από την εκκλησία με δάκρια στα μάτια από τα γέλια).

Αυτός ο παπάς, έβριζε υπέροχα. Το ίδιο κι εγώ. Αφού βριστήκαμε τέλεια και τελείωσε το σκηνικό, φύγαμε χαρούμενοι και γεμάτοι αδρεναλίνη. Να’ σου κι ένας παπάς στο απέναντι πεζοδρόμιο. Δεν ήταν στα 40-45 όπως οι προηγούμενοι, αλλά γύρω στα 70. Τον σταματήσαμε και ζητήσαμε την ευλογία του.

-                     Πάτερ αυτοί που είναι σε αυτήν εδώ την εκκλησία δεν μας δίνουν την ευλογία τους επειδή ερχόμαστε σε συνουσία καθημερινά. Έπεται να παντρευτούμε σύντομα.

-                     Ένα θα σας πω παιδιά μου. Μην δίνετε σημασία σε κανέναν και κάνετε αυτό που θέλετε εσείς. Η ζωή είναι δική σας, χαρείτε την όπως μπορείτε. Εφόσον αγαπάτε ο ένας τον άλλον, δεν χρειάζεστε κανενός την ευλογία, γιατί η ίδια η αγάπη είναι ευλογία από μόνη της.

(Εδώ, ομολογώ ότι ήταν η πρώτη φορά που προσκύνησα άνθρωπο. Και δηλώνω πως θα το ξανακάνω εάν μου τύχει άλλος ένας ίδιος. Αυτός δεν ήταν άνθρωπος, ήταν η Σοφία η ίδια, με σώμα ανθρώπου)

Πού να κατατάξει κανείς τέτοιους ανθρώπους; Με κάτι τέτοιους θα ήταν τιμή μου να λέγομαι Χριστιανός. Όμως στο παρόν βιβλίο αναφέρομαι στους υπανθρώπους που μόνο τιμή δεν είναι για το δόγμα που υπηρετούν. Σε αυτούς που έκαναν τέχνη κι Ολυμπιακό άθλημα την παραπλάνηση του κόσμου για να έχουν πελατεία. Έλληνες πελάτες. Τώρα επεκτάθηκαν και στην Ζιμπάμπουε. Αν δεν δηλώσουν Χριστιανοί, νομίζετε ότι θα τους δώσουν φαγητό να φάνε; Θα τους παρατήσουν.

 

 

************

Αυτά μέχρι εδώ, γιατί αηδίασα.

ΑΠΟΦΑΣΗ:

Επειδή εγώ και αυτοί που διαβάζουν αυτό το βιβλίο είναι «ΕΛΛΗΝΕΣ», που δεν σκοτώνουν τα τέκνα τους στο όνομα κανενός Θεού, που συνουσιαζόμαστε καθημερινά επειδή έτσι γουστάρουμε, που βαράμε και μία μαλακία να πάνε κάτω τα φαρμάκια, που δεν ευνουχίζουμε εαυτούς μα ούτε και τους άλλους στο πέος και την σκέψη, που δεν κάνουμε καν περιτομή, που κάνουμε γονυκλισίες μονάχα όταν γυμναζόμαστε για μυϊκή δύναμη ή για αδυνάτισμα, που δεν κοιμόμαστε με τους γονείς μας για να τεκνοποιήσουμε, που μπορούμε να έχουμε «ονειρώξεις» και να εκσπερματώνουμε στον ύπνο μας χωρίς να ντρεπόμαστε γι’ αυτό, που δεν τρώμε τις σάρκες των θυγατέρων μας, που, που, που, που, που.......

 

Αποφασίσαμε ότι:

«Εφόσον δεν υπάρχει κράτος που φέρει το όνομα «Χριστιανία», είστε ένα «κράτος εν κράτει», ήτοι καταπατητές, δολοφόνοι και δυνάστες του όποιου τολμήσει να σας αντισταθεί. Είστε κάποιοι που δεν είναι Έλληνες αλλά Χριστιανοί, που ζουν από τον ιδρώτα και τον κόπο των Ελλήνων, κατοικοεδρεύοντας στα εδάφη τους, μη πληρώνοντας φόρους όπως οι Έλληνες πολίτες, που ζητάτε από το υστέρημά τους δήθεν για να χτίζετε εκκλησίες, ενώ έχετε με χίλιους δυό νόμιμα παράνομους τρόπους κατασχέσει τις περιουσίες τους αν δεν έχουν να σας πληρώσουν, που ζείτε μέσα στα καλά κρυμμένα πλούτη της εκκλησίας σας και είστε όντα που δεν θα έδιναν την περιουσία τους για να σωθεί κάποιος που δεν έχει την ταυτότητα «Χριστιανός», ενώ θα μπορούσατε κάλλιστα να πωλούσατε λίγα από τα διαμαντένια στέμματα σταυρούς και άμφια για να στεγαστούν και να φάνε αρκετές χιλιάδες ή εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη.

Κάποιοι από εσάς, είναι Χριστιανοί μα πράττουν σαν Έλληνες. Κι αυτό τους τιμά. Είναι αυτοί που δυστυχώς δίνουν αξία στην λέξη «Χριστιανός» ενώ θα έπρεπε να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι είναι «Έλληνες». Εμείς, οι Έλληνες, αποφασίσαμε να σας καταδικάσουμε  εις τον δια «Μαρασμού» θάνατον. Από αυτή την στιγμή, δεν υπάρχετε στην ζωή μας, στην σκέψη μας, στις οικογένειές μας. Δεν είστε ούτε καν δακτυλοδεικτούμενοι για να μην αποκτήσετε και πάλι οντότητα. Έτσι, θα σβήσετε σιγά-σιγά, με τον ίδιο τρόπο που εσείς χρησιμοποιήσατε για να σβήσετε την φλόγα από το παγκόσμιο καντήλι του απανταχού Ελληνισμού. Όταν όλοι θα αρχίσουν να σας αγνοούν, όταν όλοι ούτε καν θα σας φτύνουν ούτε και θα αναγείρουν ναούς που φιλοξενούν μόνο εικόνες κι όχι ανθρώπινα άστεγα πλάσματα, τότε θα πάψετε να υπάρχετε. Θα πεθάνετε από Μαρασμό εσείς και οι ιδέες σας και οι αρχηγοί σας. Γενικά, το ιερατείο σας. Ο «Ιός» του Θεού σας θα πάει από κει που ήρθε. Εμείς, έχουμε το φάρμακο. Πάντα το είχαμε και το φυλάμε πολύ καλά. Βρίσκεται στο DNA μας. Η Ελληνίδα «Μνημοσύνη».

ΑΝΑΘΕΜΑ  ΣΑΣ  ΔΕΚΑ  ΤΡΙΣ !!!!!

 

Εδώ στην φωτογραφία απεικονίζονται ουκ ολίγοι «Φαλλικοί» βράχοι σε περιοχή της Καππαδοκίας. Αυτούς πρέπει να είδε ο Αβραάμ και να τον έπιασε κόμπλεξ ώστε να αποφασίσει να κόψει μέρος των γεννητικών οργάνων από τους Εβραίους. Ο ίδιος δε, ας μην το ξεχνάμε αυτό, δήλωνε ότι όποιος δεν είναι αρτιμελής δεν γίνεται δεκτός από τον θεό. Νά τι παθαίνει κανείς όταν παρασύρεται κι ακολουθεί τρελούς. Όσον αφορά εμάς τους υπόλοιπους, εφόσον κάνουμε έρωτα πολλές φορές την εβδομάδα πριν τον γάμο σημαίνει ότι αμαρτάνουμε. Θα συγκεντρώνουμε σε ένα χαρτάκι από 300 push ups για κάθε φορά που κάνουμε έρωτα και μετά από ένα χρόνο θα είμαστε γυμνασμένοι σαν τον μίστερ Ευρώπη.

Οι Εβραίοι που δεν δέχονται το σεξ πριν τον γάμο, θα ξεχωρίζουν από τους μυς στο ένα μόνο χέρι. Αφού «Ου συμφέρει γαμήσαι, συμφέρει αυνανίζεσαι».


 

Και προχωράμε στις  ΚΑΥΤΕΣ αποκαλύψεις.

 

ΟΙ ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ.

 

Κάπου εδώ, συνεχίζω με ένα ακόμη πανηγύρι. Αφού πρώτα σας παραθέσω

την παρακάτω φωτογραφία για σύγκριση.

 

 Στα αριστερά, στην 1 είναι ένας από το Σουμεριακό ιερατείο που εφεύρεσε το Talmud και στα δεξιά, στην 2 είναι ένας από το ορθόδοξο ιερατείο ή αλλιώς συνεχιστής του πρώτου. Κοινώς «παπάδες» και οι δύο. Επεξεργάστηκα λιγάκι την φωτογραφία 2, για να δώσω όσο γινόταν καθαρότερα την σκέψη μου σε εσάς και την έκανα να μοιάζει κάπως με την 1.

Βλέπετε τις «Τρομερές» ομοιότητες. Η μία είναι κάποιων χιλιετιών και η άλλη του 21ου αιώνα.

Κι αν νομίζετε ότι υπάρχει στ’ αλήθεια διαμάχη μεταξύ θρησκειών, γελιέστε. Δεν υπάρχει καμία διαμάχη, για τον απλούστατο λόγο ότι όλοι οι «πεφωτισμένοι» τους, γνωρίζουν πολύ καλά το κοινό μυστικό που έχουν «κρυφό καμάρι» μα εμείς από δω και πέρα θα το κάνουμε «Τούμπανο». Γνωρίζουν την προέλευση του ανθρώπου, από ποίους «δημιουργήθηκε», ποίος ο «σκοπός» της δημιουργίας του πάνω σε αυτόν τον πλανήτη και τον τρόπο να κρατήσουν τον άνθρωπο σκλάβο της ίδιας του «εξαφανισμένης» από αυτούς σκέψης. Είναι η δουλειά τους τέτοια. Είναι η δουλειά των απανταχού Μασονικών Ιερατείων. Ο άνθρωπος είναι «εργαλείο» γι’ αυτούς. Χωρίς έναν ταπεινωμένο εγκέφαλο δεν θα μπορέσουν να κατέχουν αυτές τις υψηλές θέσεις οι οποίες και θα τους προσφέρουν πολλά την δεδομένη στιγμή. Μέχρι όμως να έρθει εκείνη η στιγμή που οι τελευταίοι κάτοικοι του πλανήτη να μπορέσουν να διαφύγουν, δηλαδή οι πεφωτισμένοι μόνον, εκείνοι διατελούν έργον θεάρεστον με το να κρατούν με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο τρόπο τον άνθρωπο – εργάτη στο σκοτάδι της σκέψης, με ανταμοιβή υψηλές θέσεις, αξιώματα και χρήμα. Που αν έστω και για μία στιγμή καταφέρω να σας μεταφέρω στον πλανήτη από όπου προέρχομαι κι εκεί πηγαίνω πάλι, είτε θα ξεσπάσετε σε κλάματα για την κατάντια που θα δείτε ότι σας έριξαν, είτε σε τρανταχτά γέλια επειδή θα καταλάβετε ότι για μία ολόκληρη ζωή δουλεύατε για κάτι μεταλλικά και χάρτινα αντικείμενα με μερικές μορφές χαραγμένες ή τυπωμένες επάνω τους, που παράγονται από την ίδια γη όπου κι εσείς παραχθήκατε. Πράγματα χωρίς αξία. Άρα κι εσείς δεν έχετε αξία εφόσον είστε από το ίδιο υλικό. Η πραγματική αξία βρίσκεται όχι στο σώμα αλλά στην ψυχή σας. Αυτήν που σας υποδούλωσαν με τόσο δόλιο τρόπο. Σας έδωσαν «Χριστούς» να σας πουν τι είναι το καλό και τι το κακό, λες και δεν το ξέρατε. Σας ανάγκασαν να σκοτώνετε στο όνομά τους και το κάνατε. Δημιούργησαν την «δράση» για να γεννηθεί η «αντίδραση». Το περιγράφω εκτενέστερα στο «Χρονικό ενός κλωνοποιημένου Θεού». Σας ανάγκασαν σκοτώνοντας τους προπάτορές σας (δηλαδή εξαφάνισαν τις αποδείξεις) να πιστέψετε ότι την πνευματική διαύγεια την έφεραν οι Εβραίοι κι όχι οι Έλληνες. Τότε γιατί όλα ακόμη και το βιβλίο που προσκυνάνε ήταν και είναι ακόμη γραμμένο στα Ελληνικά; Σας είπαν μία ιστορία με κάποιον Ιωνά που τον έφαγε το κήτος, (φάλαινα) αλλά δεν τολμούν να σας πουν ότι ήταν υποβρύχιο. Σας εμπέδωσαν ότι κάποιος Νώε που ήταν έμπορος κατάφερε να κατασκευάσει ολόκληρο καράβι με καμπίνες και να βάλει μέσα όλα τα ζωντανά, αρσενικό και θηλυκό  για να διατηρηθεί η ζωή στον πλανήτη. Που έτσι κι ο ελέφαντας έγερνε για να.....κλάσει, θα μπατάριζε ολόκληρο το καράβι. Σας έπεισαν ότι τον βοήθησε ο Θεός να το κατασκευάσει. Τότε γιατί εφόσον είχε τόση μεγάλη δύναμη και κατάφερε να ανοίξει την Ερυθρά θάλασσα στα 2 δεν είπε ένα: «ας γίνει ένα καράβι» για να τον γλιτώσει από τον κόπο; Για να γίνει ένα καράβι ξύλινο χρειάζονται υλικά όπως καρφιά, εργαλεία κοπής ξύλου σε σανίδες, μονωτικά υλικά και άλλα. Εδώ δεν ήξεραν την τύφλα τους ακόμη και μετά τον κατακλυσμό. Η πλεύση με σκάφος ανακαλύφθηκε πολύ αργότερα. (Τουλάχιστον σ’ εκείνους). Άσε που δεν υπήρχαν ξύλα στην περιοχή εκείνη. Κι επειδή έχω πάρει ανάποδες, βρε μπας και δεν υπήρξε ο Αρχιμήδης που αναφώνησε εκείνο το περίφημο «Εύρηκα»; Αυτό πάνε να μας πούνε. Δεν μας λένε όμως ότι η κιβωτός δεν ήταν πλεούμενο αλλά ιπτάμενο σκάφος που μέσα της μετέφερε DNA για την αναπαραγωγή των ειδών. Αερομεταφοραί σπερμάτων, Νώε και Σία Ε.Π.Ε.

Όμως θα αναρωτηθείτε δικαίως: «Χρειαζόταν ολόκληρο σκάφος για λίγο DNA»? Και βέβαια. Διότι φίλοι μου, το DNA δεν ήταν σε φιαλίδια αλλά σε ολόκληρους ανθρώπους. Μαζεύτηκαν 2 άτομα από κάθε ειδικότητα για να μην χαθεί η γνώση, δηλαδή 2 καλοί γνώστες γαλακτοκομίας ας πούμε, 2 καλλιεργητές ντομάτας, 2 σιταριού, 2 γεωπόνοι, 2 γεωμέτρες, 2 μαθηματικοί και λοιποί από όλα τα είδη τεχνών και γνώσεως για να μπορέσουν να συνεχίσουν το έργο σε άλλη γη, μόνο που εκτός από γνώστες (μύστες) θα γίνονταν και κυρίαρχοι του ανθρωπίνου είδους. Με λίγα λόγια, «μαριονέτες» των από ψηλά ερχόμενων που καθορίζουν τις τύχες όλων των ανθρώπων του πλανήτη ή πλανητών. Και το DNA πού βρέθηκε για την αναπαραγωγή των ανθρώπων; Μα φυσικά από τους ίδιους τους επιβάτες του σκάφους. Ήταν 2 σε 1 σαν τα σαμπουάν. Ή αλλιώς, το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Γνώση και αναπαραγωγή. Ας μην σταθούμε στο νούμερο 2. Μπορούσε κάλλιστα να ήταν 3 ή περισσότεροι στην κάθε τέχνη. Όμως στο ανωτέρω αστροσκάφος ήταν Έλληνες. Οι εβραίοι έκαναν το ίδιο μα με αντίστροφο τρόπο, που θα τον δούμε στην συνέχεια του βιβλίου. Ποιός λοιπόν ευθύνεται για όλο αυτό το χάλι;

Τα απανταχού ιερατεία. Φυσικά, δεν θα παραλείψω να μην αφήσω έξω και το Ελληνικό ιερατείο. Εδώ, πήγαν να δολοφονήσουν τον Αισχύλο επειδή με τις ιστορίες του περί Προμηθέα παραλίγο να αποκαλύψει στον αποχαυνωμένο άνθρωπο το «μυστικό». Και τα κατάφεραν. Στην φωτογραφία εδώ, είναι ο Ορφέας στον Άδη. Βλέπουμε και το ιπτάμενο όχημα στα αριστερά. Υπήρχαν και τότε Ελληνικά ιερατεία ή όχι; Απόδειξη ότι οι Θεοί ήταν από άλλο πλανήτη. Αν όχι, προς τί το όχημα;

Το ιερατείο, ή τα ιερατεία, δεν έχουν βάση τον πλανήτη στον οποίο βρισκόμαστε αυτή την στιγμή. Η έδρα τους είναι αλλού. Έρχονται κατά καιρούς εδώ και δίνουν οδηγίες ή δημιουργούν καταστάσεις για να κάνουν το ανθρώπινο γένος πάντα να νοιώθει εξαρτημένο από έναν Θεό, να νοιώθει κατώτερο προς οτιδήποτε «ίπταται». Η κατήχηση και πλύση εγκεφάλου επιτυγχάνεται αργά και δια μέσου των αιώνων. Κι όπως λέμε πολύ σωστά ότι ο χρόνος είναι το καλύτερο φάρμακο για να ξεχνάμε, αυτό εφαρμόζουν κι εκείνοι. Θα σας παραθέσω μία ιστορία που βρήκα εκεί που δεν ψάχνει κανείς, εκεί που δεν πάτησε Τούρκος, για να δείτε ότι μπορεί ο άνθρωπος να έχει τρόπον τινά λογική αλλά το τετράποδο είναι εξυπνότερο. Κι αυτό επειδή δεν υπήρχε λόγος να το κάνουν να ξεχάσει τίποτα. Δεν ασχολήθηκαν μαζί του κι έτσι αυτό κράτησε όλες τις μνήμες από αρχής του πλανήτη. Το κείμενο είναι από βιβλίο Φυσικής Ιστορίας του 1888 στην καθαρεύουσα και διδασκόταν στα Ελληνικά σχολεία:

 

*** ΙΧΝΕΥΜΩΝ.

Ο Ιχνεύμων είναι λεπτόν σαρκοφάγον ζώον, ίσον σχεδόν με το μέγεθος γαλής. Έχει πόδας κοντούς, ουράν μακράν και εις την ρίζαν πολλά χονδρήν η οποία καταντά εις το άκρον λεπτοτάτη. Το χρώμα. του δέρματος είναι καστανόχρουν, οι δε πόδες και ή ουρά μελανά. Ευρίσκεται εις την Ασίαν και Αφρικήν και κατοικεί εντός των καλαμώνων. Θηρεύει τους μυς, τους όφεις, τα ωά του κροκοδείλου και μικρά πτηνά, έτι δέ και τους σκορπιούς. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι απέδιδον θείαν λατρείαν εις το ζώον τούτο διότι ένόμιζον ότι ότε ο κροκόδειλος εκοιμάτο, ο Ιχνεύμων εισήρχετο ησύχως εις το ανοικτόν και μέγιστον στόμα του και εισχωρών βαθμηδόν μέχρι των εντοσθίων του κατέτρωγεν αυτά, και ούτως απήλλατε τους ανθρώπους από το πλήθος τοιούτων τεράτων, άλλα τούτο είναι μύθος, και δεν είναι πιστευτόν. Το βέβαιον όμως είναι, ότι ο Ιχνεύμων καταστρέφων τα ωά του κροκοδείλου εμποδίζει τον πολλαπλασιασμόν του θηρίου τούτου. Εις τας Ινδίας, όπου ο τόπος γέμει από θανατηφόρα ερπετά, ο Ιχνεύμων καταδιώκων ακατάπαυστα τους όφεις, γίνεται ωφέλιμος εις την ανθρωπότητα. Είχα, λέγει περιηγητής τις, εις Κολόμβην της Ταπροβάνης ιχνεύμονα, τον οποίον έθεσα εις δωμάτιον, όπου υπήρχεν όφις. Απέφυγεν ο ιχνεύμων νά προσβάλλει τον όφιν, και περιερχόμενος ολόγυρα εις το δωμάτιον εζήτει οπήν τινα δια ν’ αποφύγει τον αγώνα. Μη ευρών δε εισεπήδησεν εις τον κόλπον μου και ανεπαύετο. Ήξευρα ότι ο ιχνεύμων δεν προσβάλλει όφιν εις κλειστόν μέρος και διά της δοκιμής ταύτης εβεβαιώθην. Τότε εφέρομεν τον όφιν εις ύπαιθρον τόπον και απελύσαμεν τον ιχνεύμονα, όστις επετέθη κατά του ερπετού, και αρπάξας από τον λαιμόν έπνιξεν αυτόν. Έπειτα έγινεν άφαντος και μετ’ ολίγον επανήλθε. Τι δε έκαμεν εις το διάστημα της απουσίας του; Έτρεξε και έφαγε το αντιφάρμακον χόρτον κατά του δηλητηρίου του όφεως. Τούτο δε κάμνει πάντοτε οσάκις παλαίει μετά των όφεων. Δεν προσβάλλει δε αυτόν εις περιωρισμένον μέρος, δια να είναι ελεύθερος εις τας κινήσεις του, προς ανεύρεσιν του χόρτου τούτου. Ο δε φονευθείς υπό του ιχνεύμονος όφις δεν ήτο δηλητηριώδης εκλεχθείς επίτηδες τοιούτος. *** 

 

Όσοι δεν διαβάσατε απλώς το παραπάνω κείμενο έτσι για να φεύγουν οι γραμμές, αλλά το σκεφτήκατε κιόλας, θα είδατε μέσα σε αυτό, το μεγάλο μυστικό. Γιατί ο συγγραφέας έβαλε το συγκεκριμένο παράδειγμα με το φίδι για να μας δείξει τί είναι ο Ιχνεύμονας και δεν έβαλε κάτι άλλο; Επειδή φίλοι μου μέχρι και επί χρονολογίας 1888, υπήρχαν ακόμη άνθρωποι που μέσα σε ότι έλεγαν ή έγραφαν, έβαζαν μέσα γρίφο. Για να τον ανακαλύψουν εκείνοι που η σκέψη τους δεν διαμένει επί αυτού του πλανήτη αλλά κάνει συχνές εκδρομές στο σύμπαν. Ποιός είπε σε αυτό το τετράποδο που δεν μιλάει ανθρώπινα ότι για να αντιμετωπίσει φίδι πρέπει να είναι σε ανοιχτό μέρος; Ποιός του είπε για το συγκεκριμένο φυτό που έπρεπε να φάει για να μην πεθάνει από το δηλητήριο;

Κανένας Χριστός, κανένας Μωάμεθ, κανένας Δίας, κανένας οσφυοκάμπτης ιεροδιάκονος τάνγκα φορών και ποτέ δεν πληρών. Κανένα Άγιο Ρεμάλι. Αυτό δείχνει την ευφυΐα των μη ομιλούντων απέναντι στους ομιλούντες. Το ζώο κράτησε τις μνήμες επειδή κανείς δεν το εξανάγκασε να πιστέψει σε θρησκείες ή δεν βρέθηκε κανείς που του πάσαρε βιβλία που δείχνουν τον σωστό δρόμο για τον παράδεισο. Αυτό το ζώο, γνωρίζει το σύμπαν και το σύμπαν είναι αυτό το ζώο. (Τα ζώα).

Ο πλανήτης διαμορφώθηκε από το ανθρώπινο είδος που το έκαναν να πιστέψει ότι ήταν το εξυπνότερο από όλα τα ζώα. Η κολακεία σκοτώνει. Τα πάντα γράφτηκαν σε πλάκες, σε πέτρες, σε ξύλα και χαρτί για να μην ξεχάσει ο άνθρωπος τον δρόμο. Μόνο που εκείνος ο «διαβαστός» δρόμος ήταν ο λαβύρινθός του. Το σκοτάδι του. Του άδειασαν τις μπαταρίες του. Το σκοτάδι κρύβεται σε ένα και μοναδικό μέρος. Εκεί που σας λένε ότι υπάρχει φως. Μόνο που είναι τεχνητό κι όχι συμπαντικό. Στους εκδοτικούς οίκους και γενικά σε ότι συνηγορεί στον τρόπο ώστε να φτάσουν τα «κατάλληλα» βιβλία εκεί που διδάσκεται εν πρώτοις η ανθρωπότητα. Στα σχολεία. Μετά στα γυμνάσια, και εν συνεχεία στα πανεπιστήμια. Σε ότι έχει σχέση με διδασκαλία. Τα «ιερατεία» είναι αυτά που αποφασίζουν το ποια βιβλία θα διδαχτούν οι μαθητές. Τα ιερατεία της κάθε θρησκείας συνεργάζονται στενά με τα ιερατεία της κάθε κυβέρνησης.

Και τα δύο έχουν έδρα υπογείως, μα και οι δύο έχουν διαταγές εκ των «άνωθεν» που κρατούν τα ηνία του πλανήτη φοβούμενοι μην τυχόν και ξυπνήσουν οι «ΚΛΩΝΟΙ» και χάσουν την κυριαρχία επάνω τους. Καλό λοιπόν είναι αν θέλουμε να δούμε πλέον καθαρά, να μην βλέπουμε μονόπλευρα αλλά να αρχίσουμε να διαβάζουμε ιστορίες των αρχαίων λαών όπως διαβάζουμε την δική μας αρχαία και να βρούμε τα κοινά σημεία. Κάνοντας τις συγκρίσεις θα βρείτε την χρυσή τομή. Σε επόμενο κεφάλαιο θα δούμε την ιστορία της «Γένεσης» σε όλους τους αρχαίους λαούς της γης. Η εκκλησία προετοιμάζει τον άνθρωπο, του αφαιρεί την προσωπικότητα κι όταν είναι έτοιμος πια, τον ρίχνει στην κάθε κυβέρνηση (παράρτημα) που του ρουφά το αίμα.

Αν σας έκρυβαν το βιβλίο των θρησκευτικών, δεν θα υπήρχε Θεός για σας. Αν σας έκρυβαν το βιβλίο της ιστορίας, δεν θα είχατε τίποτα να θυμάστε από ιστορία. Δεν θα είχατε ταυτότητα. Όμως, έπραξαν κάτι χειρότερο. Σας έκρυψαν το βιβλίο της «προϊστορίας». Σε όλον τον πλανήτη. Έτσι το μόνο που μας απομένει να κάνουνε είναι να συναρμολογούμε τα κομμάτια κι εκεί που έχει τρύπα καλύτερα να μην βάζουμε δικά μας πράγματα αλλά να την αφήνουμε ανοιχτή. Άλλωστε, η ανοιχτή πληγή κλείνει μόνη της με την σωστή προεργασία κι όχι πετώντας μπάζα μέσα.

Αποσχισθείτε από την κάθε θρησκεία και εκκλησία. Τον Θεό, θα τον βρείτε μόνο ψάχνοντας και πιστέψτε με, θα εκπλαγείτε από το πόσο καλός και φιλεύσπλαχνος είναι. Σίγουρα όμως δεν είναι εκεί που μας είπαν ότι βρίσκεται. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε στον 21ο αιώνα και πρέπει να σταματήσουμε επιτέλους να πιστεύουμε σε ηλιθιότητες επειδή κάποιοι έχουν συμφέρον από αυτές. Ιδού ολίγα από τα αίσχη των θρησκειών που ψάχνουν για πελάτες. Ηλιθιότητα τέλος.

 

 Αυτά εδώ, είναι από το Χριστιανικό περιοδικό που διανέμεται δωρεάν σαν τα διαφημιστικά πολυκαταστημάτων για να πιάνουν πελάτες και έχει τίτλο:

«Η βασιλεία των ουρανών».

Όποιος είναι μάγκας από αυτούς που ζητάνε 1.000 ευρώ για ένα καντήλι, δηλαδή 340.750 δραχμές, (για να δείτε χωρίς το μαντήλι στα μάτια) ας με κατηγορήσει για τα γραφόμενά μου. Άλλωστε, το έχω δηλώσει δημόσια. Δεν είμαι χριστιανός με την θέλησή μου αλλά επειδή με βάφτισαν όταν ήμουν μωρό και το έκαναν για να μην με παραμερίσει η τυφλή κοινωνία τους. Αυτό έκανα κι εγώ σαν δώρο στα μωρά μου. Τα βάφτισα για να μην τα φάνε οι χριστιανοί ζωντανά. Όταν μεγαλώσουν θα έχουν την κρίση να διαλέξουν. Αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν θα έχουν κλίση προς τον κανιβαλισμό.

Ανάλυση των παραπάνω σκέρτσων της ορθόδοξης εκκλησίας, ή αλλιώς Μοντέρνου Ελληνικού Μασονικού ιερατείου με σήμα τα φίδια στο σκήπτρο:

Αυτά τα «Άγια Ρεμάλια» έχουν την υψηλή νοημοσύνη να νομίζουν ότι η Παναγία θέλει χρυσά ή ασημένια καντήλια των χιλίων ευρώ ή 340.750 δραχμών έκαστο.

Εγώ ο ταπεινός που είμαι κατώτερης νοημοσύνης κι ας με συγχωρέσουν γι’ αυτό, άλλωστε αυτή είναι η δουλειά τους, νομίζω ότι θέλουν να τα τσεπώσουν και να βάλουν στην θέση του ασημένιου ένα άλλο απλό καντηλάκι κινέζικο των 2 ευρώ. Με τα χρήματα από ένα καντήλι θα μπορούσε να ταϊστεί πολύς κόσμος. Με τα χρήματα από 2 καντήλια, αν δεν αγοράζονταν, θα μπορούσε να σοβατιστεί ολόκληρος ο ναός. Άλλωστε, υπάρχει και το κεραμικό καντηλάκι, αυτό το μπαγάσικο που είναι γυαλωμένο από μέσα ή απέξω κι από μέσα. Στα μοναστήρια τους, μας κουνιόνται ότι κατασκευάζουν κεραμικά. Γιατί δεν τα φτιάχνουν οι ίδιοι τζάμπα τα καντηλάκια; Αντί να ζητάνε χρήματα γιατί δεν ζητάνε «εθελοντές πιστούς» σοβατζήδες να σοβατίσουν τον ναό; Θα τους έρθει τζάμπα. Εγώ θα το έκανα αν πίστευα στις ψευτιές τους. Μετά, πάμε στα 50 ευρώ (17.037 δραχμές) για να σας μνημονεύσουν. Πολύ ακριβός θεός. Καλύτερα να μην πάω ποτέ στον παράδεισο. Μου αρκεί ένας πρωθυπουργός που είναι μεν κλέφτης και ψεύτης αλλά φτηνότερος. Και μου κάνει και τον «Κινέζο». Άρα το συμπέρασμα που βγάζουμε εδώ, είναι ότι αν αντικατασταθεί το χρήμα με εθελοντισμό, τότε δεν θα έχουν πηγές να αγοράζουν τα «αναγκαία» και το μαγαζί θα κλείσει. Αν πεθάνετε, δεν σας θάβουν αν οι δικοί σας δεν πληρώσουν. Δεν σας κάνουν καν μνημόσυνο. Λες και το χρήμα πάει με διακτίνιση στον παράδεισο μαζί με τον δόκτωρ Σποκ. Θέλει λεφτά ο Θεός για να ζήσει; Θέλει λούσα η Παναγία; Δεν της φτάνει ένα ή 50 απλά καντηλάκια; Δεν πιστεύω ότι η Παναγία ήρθε και σας ζήτησε ποτέ καντήλι των 1.000 ευρώ. Και γιατί να σας δώσουμε 1.000 ευρώ για ένα καντηλάκι και να μην τα δώσουμε για την αναστήλωση μνημείων που εσείς μας γκρεμίσατε και κάψατε για να έχουμε και περισσότερο τουρισμό; Κανονικά θα έπρεπε να είχατε σκυμμένο το κεφάλι και να μην βλέπατε ποτέ τον ήλιο με αυτά που κάνατε στον Ελληνισμό κι όχι να ζητάτε να παραμείνει γκρεμισμένο το σπίτι μας για να χτίσετε πάνω του το δικό σας. Που δεν σας ανήκει, διότι το παραμυθάκι που διδάσκετε είναι άλλης χώρας κι όχι της δικής μας. Δεν υπάρχει πουθενά στο παραμύθι σας κανένας Θεμιστοκλής, Πλάτωνας, Αριστείδης, Παυσανίας, Αλέξανδρος,  Περικλής, Θουκυδίδης, Όμηρος, Αρίσταρχος, Αριστοτέλης και λοιποί. Εσείς έχετε δικά σας ονόματα. Και μας τα πασάρατε με το μαχαίρι στον σβέρκο και για να επιζήσει το γένος των Ελλήνων τα δεχτήκαμε. Δεν αποκηρύσσω το όνομα που μου δώσατε, το Ιωάννης, διότι η αποκρυπτογράφηση που θα του κάνω σε άλλη σελίδα θα γυρίσει μπούμερανγκ επάνω σας. Δεν με λένε Ιωάννη. Θα μάθετε σύντομα ΠΩΣ με λένε. Είπα να μην βρίσω σε αυτό το βιβλίο και να σταθώ στο ύψος μου. Μα δεν κρατιέμαι να μην πω ότι η οσφυοκαμψία του μυαλού η προερχόμενη από εσάς θα πάρει σύντομα τέλος.

Όσο για τον σταυρό που δήθεν σταυρώσανε τον δικό σας, δεν ήταν σταυρός όπως αποδείχτηκε, αλλά «Τ». (Ταυ). Που σημαίνει: «Είναι Τρελοί αυτοί οι Ρωμιοί» !!!

Και βάσει συμμετρίας επειδή καταργήθηκε το πάνω μέρος, θα πρέπει να τον κάνουμε αρχίζοντας από δεξιά, αριστερά και μετά εκεί που έχει πάντα νύχτα εκτός από το καλοκαίρι που θα είμαστε στην πλαζ των γυμνιστών. Μόνο που όσο κι αν προσπαθήσουμε, δεν βγαίνει το σημείο «Τ» αλλά το «7».

Κι επειδή από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια, να μία ακόμη απόδειξη για το τρελό πανηγύρι στις τσέπες αδαών πιστών που πληρώνουν για να κλείσουν μία θέση στον παράδεισο. Βλέπετε γιατί χτυπιέμαι και φωνάζω ότι πουλάνε πίστη για να κρατηθούν στην ζωή; Χωρίς πιστούς πέθαναν.

 

Έχω σβήσει κάποια γράμματα επίτηδες. Θέλετε να δείτε το πόσο φτηνοί είναι; Ας κάνουμε έναν απολογισμό:

6 Αρχάγγελοι Χ 550 ευρώ, = 3.300

8 εξαπτέρυγα Χ 250 = 2.000

13 προφήτες ολόσωμοι Χ 550 = 7.150

14 προφήτες μπούστο Χ 350 = 4.900

4 ευαγγελιστές Χ 800 = 3.200

ΣΥΝΟΛΟΝ: 20.550 ευρώ. (7.000.000 δραχμές.)

Και δεν μου λέτε;!;! Ο καλλιτέχνης που θα ζωγραφίσει αυτά τα εκτρώματα τα οποία εσείς ονομάζετε «τέχνη» θα ζητήσει και Φόρο Προστιθεμένης Αξίας; Φ.Π.Α.;

Είναι με το Φ.Π.Α. οι τιμές, ή χωρίς; Έτσι, για να το ξέρει και η εφορεία.

Σας παραθέτω δύο γλυπτά από προγόνους μου που δολοφονήσατε, έτσι για την σύγκριση. Δεν παραθέτω δικό σας διότι θα σας δώσω λαβή να πείτε ότι προσέβαλλα τον τάδε ή την τάδε αγία. Γνωρίζετε καλά όμως όλες τις αγιογραφίες σας κι αν αφαιρέσουμε το όνομα του αγίου από δίπλα δεν θα ξέρετε καν ποίον απεικονίζει. Είναι όλες ίδιες. Ορίστε κύριοι, πάρτε τον Λαοκόωντα και την Αφροδίτη με τον Πάνα.

Γλυπτά, πριν να εφευρεθεί το αφεντικό σας και πριν μάθετε ακόμη να κατασκευάζετε σκηνές. Εμείς, κατασκευάζαμε ΑΥΤΑ !!! Να δείτε το τί εστί τέχνη κι όχι καραγκιοζιλίκια. Ολόκληρος Παρθενώνας, κατασκευάστηκε «τζάμπα». Εσείς, για μία εκκλησία χαλάτε τον κόσμο και καταριέστε από πίσω όσους δεν συνδράμουν.

Ώπςςς!!! Για συνδρομές μιλήσαμε; Θα σας αλλάξω τα φώτα άγιοι Τεμπέληδες!!! Θα χαίρεστε να σας φτύνουν στον δρόμο, επειδή θα είναι το μόνο πράγμα που θα σας δίνει αξία. Ορίστε φίλοι αναγνώστες οι αποδείξεις του ιερατείου τους που τα έπαιρναν «χοντρά» τόσα χρόνια από την αδερφή του πατέρα μου. Την γνωστή 95άρα δεσποινίδα που έχω πολλές φορές αναφέρει στα βιβλία μου, (διότι δεσποινίδα την κατάντησαν με τον ιό που τόσα χρόνια της έβαζαν στον εγκέφαλο) και «παρθένα», αλλά μόνο στο σώμα. Την τσέπη όμως, της την πηδήξανε κανονικά και με τον «νόμο». Κι έχει σύνταξη πείνας. Ο ιός αυτός της προκάλεσε «Μαλάκυνση εγκεφάλου» και τώρα τραβάω εγώ τα ζόρια. Όταν πήγα στην εκκλησία που έκανε τις δωρεές και ζήτησα βοήθεια γι’ αυτήν, επειδή δεν είχα τα απαιτούμενα χρήματα για ιατρική περίθαλψη, μου είπαν: «Και τί νομίζετε ότι είμαστε εμείς; Νοσοκομείο υπερηλίκων ή προσωπικός τους κουμπαράς;» Εγώ τότε τους έδειξα τις αποδείξεις από τις δωρεές περίπου 60 ετών στην εκκλησία τους και τους υποσχέθηκα ότι «θα τους φτιάξω ένα μαλλί.....» Και στον χριστό τους και στην παναγία τους και σε όλους τους αγίους. Όσο ζω, θα έχετε δωρεάν ρετουσάρισμα υπόληψης.

Κανονίστε να με φάτε, διότι εγώ έχω ήδη αρχίσει και σας τρώω. Η πένα μου είναι καθημερινά ακονισμένη, αποκλειστικά για εσάς. Επί Τουρκοκρατίας, όχι μόνο είχατε προνόμια έναντι των απλών Ελλήνων, αλλά μάλιστα κάθε χριστιανός (σας) ήταν υποχρεωμένος να δίνει το ένα τρίτο των εισοδημάτων του στην Εκκλησία, ειδικός φόρος που λεγόταν ρόγα ή ζητεία. Ήσασταν και είστε ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ. Στο τέλος αυτού του κεφαλαίου, δείτε αρκετά αποκόμματα από τις δωρεές φίλοι μου και σιχαθείτε τους. Διαπιστώστε και μόνοι σας ποίοι είναι τελικά τα «βδελυρά υποκείμενα», όρος που χρησιμοποιούσαν για μας τους Έλληνες κάποτε, για να επιζήσουν εκείνοι.

Γλεντήσανε καλά με τα χρήματά μας μέχρι που ανακάλυψα τις αποδείξεις κι έπειτα από ένα παραλίγο εγκεφαλικό, κλείδωσα την θεία μέσα και δεν της επέτρεπα να πάει στην εκκλησία, ούτε να τηλεφωνήσει. Μένουμε στο ίδιο σπίτι, οπότε μπορούσα να ελέγχω τις κινήσεις της. Να δείτε σε ένα μήνα που έπεφταν βροχή τα τηλέφωνα για να δούνε οι παπάδες πού πήγε ο χρηματοδότης τους. Μέχρι και έξω από την πόρτα έστειλαν κάτι δασκαλεμένες μαυροφορεμένες «κωλόγριες» να την ζητήσουν. Διότι εκτός των χρημάτων με απόδειξη, έδινε και χωρίς να παίρνει απόδειξη. Αρκεί να της πουλούσαν λίγο θέατρο ότι το παιδί της τάδε θέλει επειγόντως γιατρό και κάτι τέτοια. Η γυναίκα αυτή, που δεν έγινε ποτέ της γυναίκα, ήταν δημιουργημένο θύμα του ιερατείου των αγίων αυτών ρεμαλιών που δολοφόνησαν το έθνος μας και κατακρεούργησαν το 75% των Ελλήνων κάποτε για να μας επιβάλλουν την πίστη τους. Έναν θεό που και οι ίδιοι δεν έχουν δει ποτέ τους. Βλέπετε στις αποδείξεις στο τέλος του κεφαλαίου καμία τρύπα από το μηχάνημα της εφορείας; Ουδεμία. Μαύρο χρήμα. Αυτός είναι ο θεός τους και γι’ αυτόν σκοτώνουν. Όχι πάντα φανερά. Οι 30.000 δραχμές του 1995, ήταν ένα ολόκληρο μηνιάτικο. Σημερινά λεφτά του 2007, ένα μηνιάτικο εργάτη = 600 με 700 ευρώ. (238.525 δρχ.) Της απαγόρευαν να διαβάζει τα βιβλία φιλοσοφίας που της έδινα. Τα κατονόμαζαν βιβλία ειδωλολατρών, βιβλία του διαβόλου. Την ανάγκασαν μέχρι και να με απειλήσει ότι θα με αποκληρώσει. Φυσικά, μην ψάχνετε να μάθετε το τί έγινε μέσα στο ιερατείο τους μία ωραία «μεσημερία.» Εκείνη την ώρα, είδαν πραγματικά τον θεό. Τους έφερα τον ειδωλολάτρη διάβολο Αρχιμήδη και τους ζήτησα να λύσουν κάποιο πρόβλημα που είχε μέσα. Αφού δεν γνώριζαν τίποτα περί αυτών, τους συνέστησα να βάλουν την βίβλο στον κώλο τους επειδή ουδείς γνώριζε μαθηματικά από τους αποστόλους, το ίδιο κι ο αρχηγός τους. Και μας ονόμαζαν: «βδελύγματα» οι παιδοκτόνοι, που για να σωθεί ένα και μόνο μωρό, ο αρχηγός τους, θανατώθηκαν με την βοήθεια των αγγέλων πολλές χιλιάδες αθώα μωράκια επί Ηρώδη. Επειδή ήθελε ο πατήρ θεός να σώσει το γιόκα του, είπε: «δε γαμιέται, ας σκοτωθούνε οι άλλοι, εξάλλου εγώ τους έφτιαξα.»

Πάει το σήριαλ. Πέθανε ο πρωταγωνιστής. Πέθανε κι ο παραγωγός. Το κατάστημα έκλεισε. Ρεμάλια, Αντίο σας!!!

 

Μην το ξεχάσω!!! Έχω δύο ερωτήματα σε όποιον Έλληνα αναγνώστη μου ή που τυχόν θα τα ακούσει από κάποιον αναγνώστη μου.

Αυτοί οι κύριοι, τα παιδιά με τα μαλλιά και με τα μαύρα ρούχα, ξοδεύουν χρήματα για να τυπώνουν κάθε δίμηνο το προσπέκτους τους, το οποίο και φυσικά διανέμουν δωρεάν σε όλη την Ελλάδα με σκοπό να αποσπάσουν τα δικά σας. Έχουν επισυνάψει δε μέσα στον πλαστικό διαφανή φάκελο και μία ταχυδρομική επιταγή. Σημειώνετε το ποσόν, την ταχυδρομείτε και ζουν αυτοί καλά κι αδούλευτα κι εσείς καλά και στερημένα. Μόνο δύο ερωτήσεις. Στην μία να απαντήσει ιερωμένος εφόσον θα του την θέσετε εσείς και στην άλλη απαντάτε εσείς. Όμως, σκεφτείτε και τις δύο.

Ερωτώ λοιπόν και δώστε βάση:

 

1)     Ένας άνθρωπος όλη του την ζωή επί 95 ας πούμε χρόνια, δεν έχει πειράξει κανέναν, ζει στον δρόμο του θεού και της εκκλησίας, ρίχνει τον όβολό του στο φιλόπτωχο, κάνει δωρεές, πάει κάθε Κυριακή στην εκκλησία, φιλοξενεί απόρους και άστεγους και ξαφνικά μία ωραία πρωία παθαίνει μαλάκυνση εγκεφάλου. (Κοινώς Αλτσχάιμερ, για να μην λέτε ότι χρησιμοποιώ άσεμνες λέξεις.) Βγαίνει στον δρόμο και σκοτώνει 5 ανυποψίαστους ανθρώπους. Έστω έναν, γιατί θα βρείτε πάτημα κι εδώ. Πού θα τον στείλει ο αλάθητος θεός σας ο οποίος ευθύνεται γι’ αυτό το λάθος; Στον παράδεισο ή στην κόλαση;

2)     Όταν φωνάζαμε για την επιδρομή των κινέζων, αρκετοί μας γράφατε με μαρκαδόρο οινοπνεύματος εκεί που δεν πιάνει το μελάνι. Οι κινέζοι είναι ήδη μέσα στα σπίτια σας και τρώνε το φαγητό σας και των παιδιών σας. Οι κινέζοι, μου πήραν τους πελάτες της βιοτεχνίας μου, που τώρα αγοράζουν από αυτούς στο εν δέκατον της τιμής. Μέσα στο 2006 έκλεισα το μαγαζί μου, την βιοτεχνία μου, επειδή δεν μπορούσα να συγκεντρώσω τα διμηνιαία χρήματα για να πληρώνω το ΤΕΒΕ κι έτσι έφτασα στο ποσόν των 16.200 ευρώ μαζί με τα υπέρογκα πρόστιμα. Η προκαταβολή που μου ζητάνε για διακανονισμό, είναι πάνω από 3.000 ευρώ και 700 το δίμηνο. Δεν βρίσκονται αυτά τα χρήματα. Αυτά, τα έχουν οι παρουσιαστές των ειδήσεων και των Show στην τηλεόραση, οι ντίβες, οι μεγαλοτραγουδιστές, και λοιποί, μα όχι εγώ κι εσείς. Όλα τα χρήματα πήγαιναν σε φαγητό, νερό, ρεύμα και γενικά στην οικογένεια, γιατί μην ξεχνάτε ότι έχω και τρία παιδιά να ταΐσω και να ντύσω. Μου έστειλαν δικαστική απόφαση για φυλάκιση που θα γίνει μέσα στο 2007, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι εκείνοι που θα αφήσω πίσω μου, θα πεινάσουν ή με άλλα λόγια θα πεθάνουν από την πείνα. Μαζί και η προαναφερθείσα αδερφή του πατέρα μου που ζει μαζί μας.

ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ 20.550 ΕΥΡΩ, ή 7.000.000 ΔΡΑΧΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΤΙΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑΟΣ ή ΓΙΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΠΕΘΑΜΕΝΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ;

Και θα φυλακιστώ εγώ, που ΔΟΥΛΕΨΑ και δεν έκλεψα, ενώ έχουν αυτοί οι κάφροι την θρασύτητα και την αναίδεια να ζητάνε με φυλλάδια που εσωκλείουν ταχυδρομικές επιταγές, δωρεές για να ζωγραφίσουν κάποιους που εκεί που βρίσκονται δεν έχουν ανάγκη από πορτραίτα; Αξίζω εγώ που είμαι ζωντανός και προσφέρω στην κοινωνία, λιγότερο από ένα πορτραίτο αρχάγγελου; Από ένα κωλοεξαπτέρυγο; Από έναν παλιοπροφήτη τους ή έναν ευαγγελιστή τους; Αξίζω εγώ λιγότερο που είμαι ζωντανός και ζω κι άλλους;

 

Αυτό ήταν το δεύτερο ερώτημα. Θέστε το καλά στον εαυτό σας κι απαντήστε του, εφόσον θεωρείστε υπεύθυνα άτομα.

Ίσως να επρόκειτο για εσάς. Έτσι λοιπόν, εφόσον αυτοί οι κύριοι διαμοιράζουν διαφημιστικά και ζητούν χρήματα, δήθεν για να φτιάξουν κάτι περί πίστεως κι ο νόμος δεν τους κυνηγά, έτσι θεωρώ ότι μπορώ κι εγώ να κάνω το ίδιο αλλά σε αυτό το βιβλίο και στο διαδίκτυο. Ο νόμος θα με δικαιώσει, επειδή πρόκειται για την ζωή μου και την επιβίωση των όσων κρέμονται από εμένα. Είναι το ίδιο σαν να ζητιανεύω. Για έναν ζητιάνο που δουλεύει, την μόνη ηθική ευθύνη την έχει το όποιο κράτος. Της ντροπής.

Όποιος ή όποια θέλει κι έχει την οικονομική ευχέρεια, ας καταθέσει στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό μου, ότι ποσόν θέλει, με την προϋπόθεση ότι θα του/της επιστραφεί εντός τριών ετών από την κατάθεση, στον ίδιο τραπεζικό λογαριασμό από όπου το κατάθεσε. Θα ζητήσω από την τράπεζα στοιχεία καταθέτη, ή ενημερώστε με στο e-mail: epsilonband@yahoo.com

Έτσι, για βοήθεια σε κάποιον που δεν παραδίνεται και συνεχίζει να πολεμάει, με όπλο την ηθική, την αλήθεια, δικαιοσύνη και ανιδιοτέλεια. Κάτι που μόνο εμείς οι Έλληνες γνωρίζουμε και που δεν μπορεί να μας το πάρει κανείς, διότι αυτό είναι βαθιά ριζωμένο στην ψυχή μας.

Ή θα καταθέσετε μόνο το ποσόν των 0,05 σεντς του ευρώ. 500.000 μόνο Έλληνες αν το κάνουν, βγαίνει το ποσόν των 25.000 ευρώ. Μείον 16.200=8.800 υπόλοιπο για να πίνω καφέ για τα υπόλοιπα 8.000 χρόνια, μιάς και η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει κι εγώ είμαι Έλλην αθάνατος σαν την πεθαμένη γιαγιά σας, θα μου χρειαστούν για έξοδα κηδείας. Όμως θα βγει κερδισμένο και το κράτος διότι με την κατάθεση των 0,05 σεντς, θα σας ζητήσουν και ΕΝΑ ευρώ για έξοδα. Ήτοι, κερδίζει η Εθνική τράπεζα χωρίς κόπο 500.000 ευρώ. Θα με μηνύσουν επειδή τους έφερα χρήμα στα ταμεία; Με τα 8.000 ευρώ που θα μπουν στην τσέπη μου, ξέρετε τί δικηγόρο με μεγάλα απαυτάρια μπορώ να πληρώσω για να μηνύσει το κράτος στην ευρωπαϊκή ένωση και την εκκλησία μαζί, που πήρε λεφτά από το ευρωπαϊκό πλαίσιο στήριξης το οποίο προοριζόταν για επαγγελματίες; Και τους κάνουμε και ρεζίλι παγκοσμίως, διότι προτιμούν να ρίξουν κάποιον στην φυλακή, παρά να τον βοηθήσουν να σταθεί στα πόδια του και να σκεφτούν το «ΤΙ» δεν έπραξαν σωστά, ώστε κάποιος που δούλευε και δεν έκλεβε χρωστάει χρήματα που δεν έβγαλε ποτέ, μάλιστα με 16 ώρες ημερησίως δουλειά.

 

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος.

Φραγκούλης Ιωάννης του Γεωργίου.

Αρ. Λογαριασμού: 197 / 491003-68

 

Στην φορολογική μου δήλωση, θα δηλώσω: «Από ζητιανιά, έβγαλα το τάδε ποσόν». Δεν σε κυνηγάει κανείς για χρήματα που δήλωσες. Δια τούτο, κύριοι που θα θελήσετε να με κυνηγήσετε, μάλλον ψάξτε για άλλον τρόπο!!!

Στο κεφάλαιο: «Εγκύκλιος αλλοδαπών και απάντησή μου», υπάρχει στο τέλος της σελίδας μία φωτογραφία από ένα βάζο, ερυθρόμορφο λήκυθο, που βρίσκεται στο μουσείο στο ΔΙΟΝ. Δεν έχουν βάλει ούτε μία ταμπελίτσα που να λένε χρονολογία αλλά ούτε και τί ακριβώς απεικονίζει. Όπως όμως θα καταλάβετε εφόσον διαβάσατε το παρόν κεφάλαιο, απεικονίζει την ένωση δια σπέρματος των άνω με τους κάτω. Οι θεοί που ήλθαν σε επαφή με τις κόρες των ανθρώπων. Ας βάλουν φερμουάρ στο στόμα τους λοιπόν μερικοί που επιμένουν στα άγια πουλιά και σε πνεύματα με φτερά. Στο βάζο το Ελληνικότατο, φαίνεται όλη η αλήθεια, επειδή ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον και ο ήλιος είμαστε εμείς.

Αναρωτηθήκατε ποτέ για την Αγγλική λέξη: Office? (όφις - γραφείο). Δεν σημαίνει αυτό ότι τα φίδια είναι πίσω από την γραφειοκρατία και διατάσουν; Αναρωτηθήκατε γιατί κάποιος που λέγεται Bill Gates (πόρτες-θύρες) έβγαλε τα windows? (παράθυρα.) Στον αυτόματο μεταφραστή μου, το όνομα Bill βγαίνει έτσι ακριβώς: «Θ*Ψηλλ». Βλέπετε ότι έχει το Θ, γράμμα με το οποίο αρχίζει η λέξη Θεός, ένα αστέρι και την λέξη «Ψηλλ» που ίσως σημαίνει: «Ψηλά». Ο Θεός στα αστέρια ψηλά. Και βάσει της αριθμοσοφίας πάλι 666 βγαίνει το όνομά του. Όπως είπαμε, αυτό είναι το νούμερο για να αναγνωρίζονται. Bill, σημαίνει και παραδάκι. Η θύρα (gate) που έβγαζε το παραδάκι από το παράθυρο. Window. (Η κωδική λέξη του Ψ, είναι «επίκλησις»). Μήπως η παρακάτω φωτογραφία των στοιχείων του εργάτη του «χρισθέντα» ή «Θ*Ψηλλ», Χριστόδουλου, είναι απόδειξη της ανωτέρω φράσεως; Ή μήπως είναι τυχαίο γεγονός; Πολλά τυχαία δεν «τυχαίνουν» τελευταία; Θυμηθείτε όταν θα αρρωστήσει, αν θα τον βοηθήσει ο αρχηγός του με κάποιο θαύμα ή θα τρέχει στην αρχαία γνώση του Ιπποκράτη και του Ασκληπιού.

 

ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ  ΣΙΧΑΘΕΙΤΕ  ΤΟΥΣ.

 

 

 

 

 

Μαυροφορεμένοι Τεμπέληδες, καταστροφείς των ναών μας προς ανέγερσιν δικών σας (κ.λ.π.) ο σκοπός που γεννήθηκα είναι για να συντομεύσω τις μέρες και νύχτες σας!!! Δεν σας φοβάμαι, κάντε ότι θέλετε. Το πολύ-πολύ να με κάνετε νεο-Έλληνα άγιο, τον πρώτο που θα εκτιμούν οι δωδεκαθεϊστές. Θα σας κρεμάσω την δήθεν υπόληψη με μανταλάκια στον ήλιο να ξεραθεί και μετά θα την κάνω δόλωμα στα ψάρια. Βάρδα να μην βαλθώ να μπω στην βουλή, γιατί άμα γίνει κι αυτό, οι μέρες σας θα λάβουν τέλος 1.000 μέρες νωρίτερα.

Είναι κανένας «γαμημένος λαδωθείς» υπάλληλος της εφορείας εδώ σε αυτή την σελίδα να δει τί γίνεται, ή μόνο εγώ το βλέπω; Τα μαυροφορεμένα τσογλάνια που μας ρουφάνε το αίμα γιατί δεν τα πιάνετε; Τον Φραγκούλη περιμένετε να σας τα φέρει από το αυτί; Πάρτε τους. Δείτε την απόδειξη Νο.403 που είναι 17-9-2000 και την Νο.327 της 10-4-2001. Είναι δυνατόν το 2001 να είναι στο Νο.327 και το 2000, ένα χρόνο πριν να είναι στο 403; Δηλαδή 76 νούμερα διαφορά προς τα μπρος αντί πίσω; Δεν βλέπετε ότι έχουν τυπώσει μόνοι τους τα μπλοκάκια και τα πετάνε στα σκουπίδια όταν γεμίζουν; Αφού πρώτα γεμίσουν τις τσέπες τους, εξαπατώντας τους δημιουργηθέντες «πιστούς». Στην απόδειξη 001632, πλήρωσε η θεία μου 50 ευρώ για να μνημονεύσουν τον πατέρα μου, ενώ εγώ είχα προπληρώσει για όλα αυτά 200 ευρώ το γραφείο που είχε αναλάβει να κάνει το μνημόσυνο. Μιλάμε για ντροπή; Πήραν λεφτά από 2 μεριές. Μα δεν το γνώριζα τότε, επειδή η ηλίθια θεία μου είχε εμπεδώσει στο αίμα της πολύ καλά τον ιό που λέει: «Μην γνωρίζει η αριστερά σου το τί ποιεί η δεξιά σου». Νά γιατί το έβγαλαν αυτό το ρητό. Για να μην τους καρφώνουν. Προσέξτε την συνέχεια. Το 1995, το νούμερο είναι στο.... 424. το 1997 είναι στο 700 και το 2000 στο 116.

Τον έβδομο μήνα του 1995 είναι στο Νο.452 και τον τέταρτο του 1995 στο Νο.424. Αλλά τον έβδομο του 2000 είναι στο Νο.194. Κάντε τρίλιζα μόνοι σας και θα διασκεδάσετε.

Και πάμε στα μεγάλα χαρτάκια τώρα. Εκτός από εκείνο που ο αρχιεπίσκοπος εύχεται στον «κύριο» να της κάνει το και το, στα άλλα δύο βλέπουμε καθαρά ότι την έβαλαν να ζητιανεύει χρήματα πόρτα-πόρτα προς ανέγερση ναών ή μαζέματος χρημάτων για το δήθεν φιλόπτωχο. Να σας πω και την ιστορία, επειδή την γνωρίζω από πρώτο χέρι. Ήμουν περίπου 12 χρονών όταν μου την είπε. Όσο ήταν εκείνη αρχηγός στο φιλόπτωχο, το φιλόπτωχο απέκτησε αξία σαν όνομα και σαν πράξη. Όμως επειδή ήταν υπερβολικά τίμια δεν μπόρεσε καμία κυρα-Κατίνα από τον περίγυρο να κλέψει ούτε μία δραχμή από το ταμείο, ούτε να συνωμοτήσει ούτε να την δωροδοκήσει. Όταν πια δεν μπορούσε να αντέξει άλλο επειδή δούλευε μοδίστρα κι έραβε ρούχα στο σπίτι, σταμάτησε και το φιλόπτωχο έπεσε στα χέρια των κορακιών. Μέχρι και σήμερα. Έχω δει με τα μάτια μου τί γίνεται αλλά δεν έχω ντοκουμέντα για αποδείξεις να τα παρουσιάσω κι έτσι το αφήνω όπως έχει. Τα μόνα ντοκουμέντα είναι μερικά από αυτά που σας έδωσα σκαναρισμένα στα προηγούμενα φύλλα. Ας δούμε όμως λίγο και μία άλλη οπτική γωνία του δράματος. Όταν εγώ που είμαι άνθρωπος, γιος του αδερφού της, της ζήτησα κάποτε πολύ λιγότερα χιλιάρικα από όσα τζάμπα έδινε στις εκκλησίες για να φτιάξω ένα μαγαζί, το 1977, μου αρνήθηκε πάμπολλες φορές. Για έναν ανύπαρκτο θεό όμως και για το κτίσιμο «βιοτεχνιών υποταγής συνειδήσεων» κοινώς εκκλησίες και κατηχητικά, εκεί έδωσε τα πάντα.

Είδατε τί είναι ένας χριστιανός;

Κι έρχομαι στην σημερινή μέρα, 24 Δεκεμβρίου 2006 που γράφω αυτές τις γραμμές, παραμονή Διαβολούγεννων, να την έχω φέρει από το νοσοκομείο με βαρύ εγκεφαλικό, με κλεισμένα τα 95 της χρόνια, να μην θυμάται καν ότι ήταν στο νοσοκομείο, να με χτυπάει όταν πάω να της καθαρίσω τον πισινό από τα σκατά, να βρίζει την γυναίκα μου όταν την αλλάζει. Ναι μεν της χρωστώ την στέγη που μένω από μικρός, αλλά επειδή δεν έγινα παπάς μου το φυλάει ακόμη. Δεν θυμάται αν πήγε νοσοκομείο και το πόσες βελόνες την τρυπήσανε, αλλά αυτό το θυμάται ακόμη. Όμως, εγώ είμαι εδώ και την περιποιούμαι.

Είδατε τί είναι ένας ειδωλολάτρης;

 

Τώρα με την γρίπη των πτηνών, είναι επικίνδυνο να εκλείψει ότι κάνει: «Πα-Πα.» Όπως οι Πάπιες και οι Παπάδες.

Βλέπετε φίλοι μου, ότι έχω απόλυτο δίκιο να βάζω τον λογαριασμό τραπέζης μου και να ζητιανεύω χρήματα για να μην με πάνε μέσα. Και τώρα, αν το βαστάει η καρδιά σας, ξαναπάτε στην εκκλησία και ταΐστε τους παπάδες στην λιμνούλα τους.

«Πα-πα, έκαναν τα πα-παδάκια και ζητούσαν λαμπαδάκια που κόστιζαν λεφτουδάκια, από τα μικρά παιδάκια.»

Υπόψιν, ότι κάπου εδώ γύρω είναι ένα από αυτά που λέμε UFO, με ένα μεγάλο δίχτυ που έχει δεμένη πάνω του μία βαριά άγκυρα. Τί να ψάχνει άραγε; Και η θάλασσα είναι δίπλα. Γιατί να ξυρίζει τα γένια του εκείνος ο παπάς στην γωνία; Μη και θέλει ν’ αποφύγει τις καταδύσεις; Δύο χιλιάδες χρόνια μαθήματα κι ακόμη κανείς τους δεν έμαθε να περπατάει στην επιφάνεια της θάλασσας; Τζάμπα μάγκας περιτεμημένος δάσκαλος. Πάρτε εδώ τεμπέληδες του κερατά και τον άγιό σας για καλά αχρηστούγεννα, για να μην σας τον χρωστάω. Τον περιποιήθηκε καταλλήλως η ομάδα μας.

 

 

 

 

 

Copyright © 2000. Giannis Fragoulis.

 

 

Ζούμε σε μία χώρα όπου με θυσίες αίματος καταφέραμε να έχουμε ελευθερία Λόγου και Έκφρασης ιδεών. Μπορούμε να γελάμε με οτιδήποτε. ΔΕΝ ζητάμε συγγνώμη από όσους προσβάλλονται είτε με τα γραφόμενα είτε με τις φωτογραφίες, διότι εμείς απλά γελάμε όταν εκείνοι μας σφάζουν όταν δεν τους προσκυνάμε. Μόνον όταν θα σταματήσουν να γκρεμίζουν τους αρχαίους ναούς μας (την ιστορία μας) και δεν αναγείρουν δικούς τους επάνω τους, τότε θα σταματήσουμε κι εμείς το ξεκατίνιασμα. Αφού όμως πρώτα δηλώσουν ότι είναι ΈΛΛΗΝΕΣ στο ήθος και στο έθος κι όχι χριστιανοί όπως ο πρώτος πατριάρχης Κων/πόλεως επί τουρκοκρατίας Γεννάδιος Σχολάριος, που δήλωνε ότι είναι χριστιανός άρα όχι Έλλην. Ποτέ δεν υπήρξε κι ούτε θα υπάρξει χώρα που να λέγεται "Χριστιανία".

Σταματήστε να μας λασπολογείτε και θα σταματήσουμε κι εμείς να αποκαλύπτουμε τις απάτες σας.

 

    

 

 

Google
Search WWW Search www.geocities.com