e-mail:

epsilonband@yahoo.com

 

Αρχική Σελίδα

Βιογραφικό

Τα Βιβλία μου

Μακεδονικό Ζήτημα. (Σκορπιανό)

ΤΑΛΜΟΥΔ

Ο Πατριάρχης ΣΑΣ

Τα Άγια Ρεμάλια ΣΑΣ

Εγκύκλιος Αλλοδαπών

Οι Πωλητές του Βυζαντίου

Οι ΜεταΠωλητές του Βυζαντίου

ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ

Έτσι Άρχισαν Όλα

Ιερατείο σφαγέων του πλανήτη

Η Αλήθεια για τους ΕΨΙΛΟΝ

Αποκωδικοποίηση του ΜΑΛΑΚΑ

Υπέρ  Ελλήνων

Ο Μύθος του Κρίνου

BIG BROTHER

Περί Αρχηγού Κράτους

Πολιτικο - Ποιήματα

Κλαυσίγελοι

Διάφορα Χαμογελαστά

Βραβεία ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ

Βραβεία  "Ι Π Ε Κ Τ Σ Ι"

Διαμαρτυρίες

Προτάσεις

Η μουσική μου

Διάσημοι ΕλευθεροΜασόνοι

Φωτογραφικό Υλικό

Αναμνήσεις μου

Σχόλια Αναγνωστών Ιστοσελίδας

 

 

 

Κόλαση  Forever !!!

 

 

 

 

 

Γεια σας Απανταχού Έλληνες !!!

Είμαι ο Γιάννης Φραγκούλης και μέσα από αυτές τις ιστοσελίδες που έφτιαξα με μεράκι και πολύ χρόνο, κάνω μία προσπάθεια να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ. Επειδή η σοβαροφάνεια είναι αηδιαστικό πράγμα και σκοτώνει, θα βρείτε αρκετά σημεία εδώ μέσα με κάποιο σχετικό καυστικό χιούμορ. Το γέλιο και το χαμόγελο είναι τα δύο σημεία που κάνουν τον Έλληνα να ξεχωρίζει από τους άλλους λαούς της γης. Αυτό έχουν σχεδόν καταφέρει οι επιτήδειοι να μας το εξαφανίσουν από το πρόσωπό μας. Ευτυχώς όμως είναι μόνο ΣΧΕΔΟΝ κι όχι ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ. Δέχτηκα δεκάδες επικρίσεις για τον παράξενο τρόπο γραφής μου, μα ήταν μονάχα δεκάδες. Οι ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ήταν θετικές από όλη την Ελλάδα και την ομογένεια του εξωτερικού και αυτό με ικανοποίησε ιδιαίτερα. Εκτός από τα 3 βιβλία μου, έχω βγάλει κι ένα CD που ελπίζω να επανακυκλοφορήσει σύντομα. Περιέχει τραγούδια ΠΟΠ και ΡΟΚ στυλ, γραμμένα, ενορχηστρωμένα, παιγμένα και τραγουδισμένα από εμένα. Πατήστε ΕΔΩ για να κατεβάσετε σε MP3 το τραγούδι μου που φοβήθηκαν όλα τα προηγούμενα κόμματα και δεν δέχτηκε κανένα να το πάρει για σλόγκαν επειδή όπως θα ακούσετε, είναι τραγούδι Μπούμερανγκ.

 

Τα βιβλία μου είναι κατά σειράν εκδόσεως τα εξής:

"Όχι στην Βίδα νούμερο Επτά".  Ιερά Ελλάς, 2001.

"Το χρονικό ενός Κλωνοποιημένου Θεού".  Ιερά Ελλάς, 2005.

"Ο "ΙΟΣ" του Θεού".  (αυτό το βιβλίο είναι μπλοκαρισμένο από την εκκλησία, από τον Ιανουάριο του 2006. Πατήστε ΕΔΩ να το κατεβάσετε σε pdf για να το έχετε ΟΛΟΙ.)

 

Πατήστε πάνω στο Link "ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ" αριστερά και θα δείτε πληροφορίες.

Σκοπός μου, είναι να σφάξω γραπτά και τραγουδιστά τους όποιους διαβολείς του Ελληνισμού, είτε αυτοί είναι αρχηγοί κράτους είτε είναι τσιράκια τους. Στο CD μου, θα βρείτε τραγούδια με καυτό χιούμορ και στις ιστοσελίδες θα βρείτε λόγια καυτά, που μπορούν να γίνουν σε πράξη αν εσείς τους δώσετε οντότητα.

Δεν σας ζητώ πολλά. Μονάχα να σκεφτείτε ότι είστε ΕΛΛΗΝΕΣ και να μην αφήσετε ΚΑΝΕΝΑ πούστη να σας κάνει ρομποτάκια του, διότι εκτός από μία λαμπρή ιστορία έχετε και μία λαμπρή προσωπικότητα. Μην τους την χαρίζετε. Δεν μπορούν να μας βάλουν όλους στην φυλακή, όταν γνωρίσουν ότι ο συν-Έλληνας θα επιτεθεί για να ελευθερώσει τον φυλακισμένο αδερφό του που πάλεψε για να μπορεί να πει ελεύθερα την γνώμη του και να εκλέξει ελεύθερα τον εκπρόσωπο του κράτους του.

Κι όχι εκπρόσωπο από αυτούς τους μαϊμουδίσιους που ζουν ζωή χαρισάμενη με τα λεφτά σας, αλλά έναν Κολοκοτρώνη, έναν Καποδίστρια, έναν Περικλή, έναν Σόλωνα, αν όχι έναν Αλέξανδρο.

 

Ανοίξτε τα μάτια σας. Οι φασαρίες που έκανε η εκκλησία για τις νέες ταυτότητες που δεν αναγράφεται το θρήσκευμα, ήταν δικής τους υπόγειας κατασκευής. Το Εκκλησιαστικό Μασονικό Ιερατείο, γνωρίζοντας ότι πολύ σύντομα θα ξεσκεπαστούν οι συκοφαντίες τους και θα πάψει να υπάρχει ο χριστιανισμός, φοβήθηκε.

Τί φοβήθηκε; Νόμισαν πως κι εμείς θα τους κάνουμε όσα μας έκαναν εκείνοι. Προσέξτε εδώ το κόλπο. Η στάχτη στα μάτια ήταν οι φασαρίες, διαδηλώσεις και διαμάχες για να μην σταματήσει να αναγράφεται το θρήσκευμα στην ταυτότητα, ενώ είχαν ήδη κανονίσει και υπογράψει (αλλά όχι με τα δικά τους χέρια) να μην αναγράφεται.

Έτσι όταν δήθεν θα τους πιάναμε, βλέποντας την ταυτότητα δεν θα υπήρχε θρήσκευμα και θα μπορούσαν άνετα να λένε ότι είναι με εμάς, ότι είναι Έλληνες, αφού δεν θα υπήρχαν αποδείξεις. Βλέπετε; Έχουν αρχίσει και μας φοβούνται. Φοβόνται τον Έλληνα Λόγο κι όποιον τον κατέχει. Εμείς όμως, δεν δολοφονούμε ούτε κυνηγάμε κανέναν επειδή έχει διαφορετικές αντιλήψεις από εμάς.

Του πηδάμε όμως το σόι ολόκληρο, εάν μας συκοφαντήσει.

Ετοιμάζεται κρυφός νόμος, (?) οι Εβραίοι να σταματήσουν να κάνουν περιτομή, για τον ίδιο λόγο. Να μην τους ξεχωρίζουμε.

Ίσως να πρέπει να κάνουν περιτομή στο πάνω κεφάλι αντί για το κάτω.

 

ΚΑΛΗ  ΠΛΟΗΓΗΣΗ.

 

* Μην θεωρήσετε ποτέ για κάτι ότι «Έτσι Είναι», επειδή κάποιος που κάποιοι άλλοι τον απεκάλεσαν «Σοφό» κατά την κρίση τους, το είπε.

* Μην θεωρήσετε ποτέ για κάτι ότι «Έτσι Είναι», επειδή το πιστεύουν οι περισσότεροι ή έχει κατοχυρωθεί σαν γενική πίστη.

* Μην θεωρήσετε ποτέ για κάτι ότι «Έτσι Είναι», επειδή είναι γραμμένο

στα αρχαία σας βιβλία.

* Μην θεωρήσετε ποτέ για κάτι ότι «Έτσι Είναι», επειδή λέγεται ότι είναι

θείας προέλευσης.

* Μην θεωρήσετε ποτέ για κάτι ότι «Έτσι Είναι», επειδή το πιστεύει και κάποιος άλλος ή κάποιοι άλλοι.

* Πιστέψτε μονάχα σε ότι έχετε ελέγξει μόνοι σας, με τον εαυτό σας και βγάλατε το πόρισμα ότι «Έτσι Είναι».

Μην σταματήσετε όμως να ελέγχετε ακόμη και το τελικό σας συμπέρασμα.

 

!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ !!!

Κλικάρετε πάνω στο εξώφυλλο για περισσότερες πληροφορίες.

Το αρχείο είναι σε μορφή pdf.

 

Σήμερα 10 - 1- 2001 έλαβα από 2 διαφορετικά e-mail τα παρακάτω νούμερα. Πιστεύω ότι σημαίνουν κάτι, αν κρίνω από την πρώτη γραμμή.

Δεν γνωρίζω την απάντηση στο ερώτημά μου: "Γιατί σε μένα;" αλλά έχω υποχρέωση να τα βάλω στην ιστοσελίδα μου επειδή οι 5 βασικές εφημερίδες που τα έστειλα κι ένα γνωστότατο περιοδικό, τα αγνόησαν. Έτσι τουλάχιστον μπορώ να λέω ότι έκανα το χρέος μου και έδωσα την πληροφορία όταν έπρεπε. Όποια κι αν είναι, επειδή πιστεύω ότι αφορά την ανθρωπότητα.

 

Jan 1 2001= 1:1:1 to the Illuminati..
11 x 23 xLog9^N

N= 0 September 11,2001
N=1 ( WAR) Iraq
N= 2 May 2nd,2004 ( possible financial collapse,nuke,etc)
N= 3 April 25,2008 ( US broken UP)
N= 4 Jan 25, 2017 ( Bridge to another Dimension?)

 

 

 

" Επειδή αν γίνω χριστιανός δεν θα είμαι πλέον παγανιστής, παρακαλώ πληροφορήστε με όταν θα πρέπει να ΣΚΥΒΩ και να ΦΙΛΑΩ την εικόνα της παναγίας ΣΑΣ, σε ΠΟΙΟ μέρος της εικόνας θα πρέπει να εναποθέτω τα χείλια μου, μην τυχόν και της φιλήσω κάνα ΜΟΥΝΙ κάνα ΒΥΖΙ ή πάρω όλως τυχαίως καμία ΠΙΠΑ σε κάνα ψάρι; Στον ΙΧΘΥ σας δηλαδή."

Copyright © 2000. Giannis Fragoulis.

 

 

 

Ζούμε σε μία χώρα όπου με θυσίες αίματος καταφέραμε να έχουμε ελευθερία Λόγου και Έκφρασης ιδεών. Μπορούμε να γελάμε με οτιδήποτε. ΔΕΝ ζητάμε συγγνώμη από όσους προσβάλλονται είτε με τα γραφόμενα είτε με τις φωτογραφίες, διότι εμείς απλά γελάμε όταν εκείνοι μας σφάζουν όταν δεν τους προσκυνάμε. Μόνον όταν θα σταματήσουν να γκρεμίζουν τους αρχαίους ναούς μας (την ιστορία μας) και δεν αναγείρουν δικούς τους επάνω τους, τότε θα σταματήσουμε κι εμείς το ξεκατίνιασμα. Αφού όμως πρώτα δηλώσουν ότι είναι ΈΛΛΗΝΕΣ στο ήθος και στο έθος κι όχι χριστιανοί όπως ο πρώτος πατριάρχης Κων/πόλεως επί τουρκοκρατίας Γεννάδιος Σχολάριος, που δήλωνε ότι είναι χριστιανός άρα όχι Έλλην. Ποτέ δεν υπήρξε κι ούτε θα υπάρξει χώρα που να λέγεται "Χριστιανία".

Σταματήστε να μας λασπολογείτε και θα σταματήσουμε κι εμείς να αποκαλύπτουμε τις απάτες σας.

 

    

 

 

Google
Search WWW Search www.geocities.com